WiNToBootic 2.2.1


O a mea e muamua mai i le faʻatulagaga o le masini faʻaogaina? O le tali e manino lava: fatuina faʻasalalauga faʻasalalau ma le tufatufaina o OS. Ina ia mafai ona fausia se masini komepiuta USB flash, e mafai ona e faʻaogaina se faʻaoga faigofie ma leai se avanoa WiNToBootic.

WiNToBootic o se mea faigaluega faigofie mo le faʻaleleia o le fausiaina o se komepiuta USB flash puʻeina ma le Windows OS e le manaʻomia ai le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai masini faʻaleleia

Galulue ma tufatufa atu i le Windows

O le faʻaaogaina o le WiNToBootic o loʻo faʻatatau i le fatugaina o le masini komepiuta USB flash faatasi ai ma le Windows OS o faʻaaogaga lata mai ma le lata mai. Na o oe e manaʻomia le faʻaopoopoina o se ata o le faʻatinoina o le polokalama i le polokalame, ma e le gata ina lagolagoina e le polokalame le faatulagaga masani a ISO, ae o isi foʻi ata o ata.

Faatulagaina le USB Drive

A o le i faia se masini komepiuta USB flash, e tatau ona faatulaga le kiliva USB. I lenei tulaga, o le aoga ei ai se mea na fausia-i totonu o le a mafai ona maua ai se faʻavavevave faʻatautaia o le ave taavale.

Le faʻagasolo faigofie o le fatuina o se taʻavale afi

Ina ia amata galue i le aoga, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻiina o se komepiuta USB i le komepiuta ma filifili se ata o le faʻaogaina o le polokalama o loʻo teuina i luga o le komepiuta, ma ua maeʻa ona sauni le polokalama. E leai ni faʻaopoopoga faʻaopoopo iinei.

Faʻapitoa o le WiNToBootic:

1. E ui i le leai o se lagolago mo le gagana Rusia, e matua faigofie lava ona faʻaaoga le aoga;

2. O le aoga e faʻaalia lelei lava i le galuega;

3. E le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta;

4. Tufatufa saʻoloto.

Faʻafitauli o le WiNToBootic:

1. E leai se lagolago mo le gagana Rusia.

E le pei o le polokalama galue WinSetupFromUSB, WiNToBootic o le mea sili ona faigofie mo le fatuina o se masini komepiuta USB flash faatasi ma Windows OS. O se vaega o le aoga o le leai o ni tulaga e le talafeagai e mafai ona fenumiai ai, e oʻo lava i se tamaititi e mafai ona fatuina se masini komepiuta pulou USB i lenei aoga.

Tikiai WiNToBootic mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Pulu Telefoni feaveaʻi WinToFlash WinSetupFromUSB

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WiNToBootic o se mea aoga feaveai mo le vave fausia o masini komepiuta puʻeina ma ata faʻatulagaina o le faʻaogaina o le Windows operating system, o ona ituaiga eseese.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: WiNToBootic
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.2.1