Avetaavalevale mo Uso HL-1112R

Uso auai malosi i le gaosiga o tusitala. I le lisi oa latou oloa o se numera tele o faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai HL-1112R. I lenei tusiga o le a tatou tuʻuina atu ni filifiliga faigofie se fa mo auala e mafai ai ona e sii mai ma faʻapipiʻi avetaavale talafeagai mo lenei meafaigaluega. Sei tatou tilotilo uma ia i latou.

Taliaina o le avetaavale mo le lolomiina o Uso HL-1112R.

O metotia uma o loʻo iloiloina i lenei tusiga e fetaui lelei mo eseesega eseese ma ese i le algorithm o gaioiga na faia e le tagata faʻaaoga. Faitau uma faʻamatalaga i lalo, ona filifili lea o le filifiliga sili ona talafeagai ma faʻaaoga.

Metotia 1: Tuatusi o Uso

Muamua lava, ou te manaʻo e mafaufau i se metotia lea o le a mafai ai ona maua saʻo faila i le lomitusi. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e tuʻuina atu e le kamupanī mea uma e te manaʻomia, atonu e talafeagai mo lē e ona oloa, e aofia ai avetaavale. Saili mo i latou e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Brother

  1. Alu i le fale o le gaosi oloa.
  2. Sue i luga o se vaega "Lagolago" ma kiliki "Avetaavale ma Tusi Taiala".
  3. Matou te fautua vave atu e suʻe i le masini, aua ua e iloa le polokalama faakomepiuta e tatau ona suʻe ai.
  4. I le matala tatala, ua aliali mai le manoa sailiili, le mea e te manaʻomia e te ulufale ai i se igoa ma kiliki "Saili".
  5. Afai na lolomiina saʻo mea uma, o le itulau lagolago mo lenei masini o le a vave ona aliali mai. O iinei e tatau ona e alu i ai "Faʻamaumauga".
  6. Muamua, tuʻu se togi i luma o le faʻatulagaina o le polokalama faʻatinoina o le aiga, ona faʻaalia lea o le faʻamatalaga.
  7. E totoe na o le downloadina o polokalama mai le vaega "O le avetaavale atoa ma le afifi polokalama".

O le laasaga mulimuli o le faʻalauiloaina lea o le faila faila. O le faʻagasologa o le faʻatulagaga e toetoe lava a maeʻa uma, e tatau lava ona e mulimuli i faatonuga i totonu o le faamalama, lea e leai se mea faigata.

Metotia 2: Polokalama tumaoti

I le taimi nei, e mafai ona faigofie ona e mauaina le polokalama i luga o le initaneti mo le toetoe o soo se manaoga. O loʻo i ai se vaega o le masini komepiuta, o lona tulaga o loʻo faʻatotonugalemu i le sailia ma le faʻapipiʻi o avetaavale. E totogi ma e leai se saolotoga ma o latou lava foliga ma meafaigaluega faaopoopo. Vaʻai i le lisi o ia polokalama i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O la matou fautuaga o le AveverPack Solution. E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a malamalama i le pulega, ma o le a otometi ona otometi ma faʻapipiʻi le telefoni i faila talafeagai. O faʻamatalaga auiliili e uiga i DriverPack e mafai ona maua i isi a tatou mea oi lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: O le tulaga tulaga ese Uso HL-1112R

A maeʻa ona e faʻafesoʻotaʻi le masini faʻapipiʻi i le komepiuta, e tatau ona fuafuaina e le faiga ma faʻaalia i totonu "Pule Sili". O loʻo i ai foi faʻamatalaga talafeagai uma, e aofia ai se faʻamatalaga uiga ese lea e mafai ai ona e mauaina avetaʻavale i le Initaneti. O le Uso HL-1112R tusitusi lolomi e pei o lenei:

USBPRINT BrotherHL-1110_serie8B85

O faʻamatalaga auiliili mo le sailia o le masini komepiuta i lenei auala e mafai ona maua i le tusiga mai le tusitala i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻaaogaina le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi i Windows

Afai o oe o le tagata e pulea le polokalama o le Windows, e mafai ona faʻapipiʻi le avetaavale i le lomitusi e faʻaaoga ai le meafalefale. O mea uma lava e faia faigofie lava:

  1. Alu i "Lisi Pulea" e ala i le lisi "Amata".
  2. I le pito i luga o le a e vaʻavaʻai i se laulau faʻatasi ma le lua faʻamau. Kiliki "Faʻatuina le Lomitusi".
  3. E ui lava o le faʻamalama e amata mai ai e faʻapea, o tagata e lolomiina le USB e tutoatasi pe a fesoʻotaʻi, ae e le tupu i taimi uma, o lea e tatau ona e filifilia "Faʻaopoopo se lomitusi lolomi".
  4. O le isi laasaga o le filifili lea o se taulaga. Mo lenei masini, tuu uma lava mea uma ma faʻaauau.
  5. O le lisi o meafaigaluega e le o faʻaalia i taimi uma, vagana ai atonu e le maeʻa, ia faʻafouina i le kiliki i luga o le ki. "Faʻafouina faʻafouga".
  6. Ona faʻamalamalama saʻo lava lea o le gaosi oloa, faʻataʻitaʻi ma faʻagasolo i le isi laasaga.
  7. E totoe na o le faʻamaonia o igoa, kiliki "Lisi" ma faʻatali mo le faʻatoʻaga e uma.

I le maea ai o lenei faagasologa, o le a lolomiina le lomitusi i le faiga o faagaoioia ma avanoa mo le taotoga.

I aso nei, sa matou iloiloina auiliiliga avanoa e fa e ono mafai ai ona faʻaaoga le HL-1112R ma lolomiina i Uso. E ui lava e eseese uma, e faigofie tele ma e te le manaʻomia se malamalama faaopoopo poʻo ni tomai e faʻapipiʻi le avetaavale oe lava.