E faʻapefea ona faʻamalo le talafaasolopito i le Google Chrome browser


I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o Google Chrome, o loʻo faʻamaumau ai e le masini faamatalaga e uiga i itulau o laupepa na e asiasi i ai, lea e mafua mai i le talafaasolopito o le sailiga. Mai lea taimi i lea taimi i totonu o le siaki, e fautuaina e faia se faiga faamama, lea o le a aofia ai le faamamaina o le talafaasolopito o le sailiga.

Soo se masini komepiuta i luga o le taimi e aoina ai faʻamatalaga e taʻitaʻia ai le le lelei. Ina ia tausia le lelei o le sailiga o le saini, ua fautuaina ia te oe ia fufulu le cache, kuki, ma le suʻesuʻeina talafaasolopito.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo le natia i le Google Chrome browser

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalamalama kuki i le Google Chrome browser

Faʻafefea ona faʻamalo faʻasolopito i Google Chrome?

1. Kiliki i le kuluma autu i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi ma i le lisi o loʻo faʻaalia e alu "Talafaasolopito" - "Talafaasolopito".

2. I le faamalama e aliali mai, kiliki le ki. "Faamamaina le Talafaasolopito".

3. O le a tatalaina se faamalama lea e te manaʻomia e mautinoa ai ua faʻamaonia se siaki. "Talafaasolopito". O mea na totoe o loʻo faʻatulagaina i lau faitalia.

4. I le pito i luga o le faamalama e lata i le pito "Aveese mea nei" seti le parameter "Mo taimi uma lava"ona kiliki ai lea o le ki "Faamamaina le Talafaasolopito".

A maeʻa ni nai minute, o le a faʻaaogaina atoa lau talafaasolopito o suʻesuʻega mai le Google Chrome browser.

Ma matau

Afai i le taimi o le tafaoga o le surf surfing i le taimi nei, e te le manao i le masini e faamaumauina le talafaasolopito o le sailiga, i lenei tulaga o le ae manaomia ai le tulaga le lelei, lea e mafai ai ona e tatalaina se faamalama faapitoa lea o le a le faamaumauina ai le talafaasolopito o le sailiga i le masini, ma o le mea lea e te le manaomia ai .

Saili le gafatia o lau Google Chrome browser, aua tau lava i lenei tulaga e mafai ona e faʻamautinoa oe lava o le web surfing sili ona lelei.