E le tatalaina e Sony Vegas le vitio * .avi. Le mea e fai


E tele polokalame e galulue vavalalata ma le Initaneti i totonu o latou faʻapipiʻi le gaioiga o le faʻaopopoina faʻatasi o tulafono faʻatagaina i le Faʻasalalauga a le Windows. I nisi tulaga, e le faia lenei taotoga, ma e mafai ona taofia le talosaga. I totonu o lenei tusiga o le a matou talanoa e uiga i auala e mafai ai ona avanoa le fesoʻotaiga i le faaopoopoina o lau mea i le lisi o tuusaunoaga.

Faʻaopoopoina o se Talosaga i Tuusaunoaga Faʻasalalauga

O lenei faiga e mafai ai e oe vave ona faia se tulafono mo soʻo se polokalama e mafai ai ona ia mauaina ma auina atu faʻamatalaga i le mea fesoʻotai. O le tele o taimi, tatou te feagai ma se manaʻoga pe a faʻapipiʻi taʻaloga i luga o le initoneti, tele feʻau vave, faʻamatalaga i luga o le imeli po o masini komepiuta mo faʻasalalauga. E le gata i lea, o isi tulaga e ono manaʻomia mo talosaga e maua mai ai faʻamatalaga masani mai faʻaulu a tagata atiae.

  1. Tatala le alalaitu sailiili Windows + S ma ulufale i le upu laupepa. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga muamua i le mataupu.

  2. Alu i le vaega faʻatagaga fegalegaleaiga ma tusi talosaga ma vaega.

  3. Faasolo le faamau (pe a fai e galue) "Suiga tulaga".

  4. Ma le isi, matou te faʻaauau le faʻaopoopoina o se polokalama fou i le kilikiina o le ki o loʻo faʻaalia i luga o le screenshot.

  5. Matou te fetaomi atu "Iloiloga".

    O loʻo matou sailia se faila polokalama i le extension extension .exe, filifili ma kiliki "Tatala".

  6. Matou te faagasolo i le filifiliga o le ituaiga o fesoʻotaʻiga o le a gaoioi ai le tulafono faʻavae, o lona uiga, o le a mafai ona maua e le polokalama komepiuta ma faʻasalalau feoaiga.

    I le le mafai, e fuafua le polokalama e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaiga i luga ole Initaneti (fesoʻotaiga lautele), ae afai ei ai se alalaupapa i le va o le komepiuta ma le tagata e tuʻuina atu, pe oe fuafua e taʻalo i se "LAN," e talafeagai le tuʻuina o se pusa lona lua (fesoʻotaʻiga tumaʻoti).

    Vaʻai foi: Aoao e galue i se pafu i le Windows 10

  7. Matou te taomi le faamau "Faaopoopo".

    O le polokalama fou o le a aliali mai i le lisi pe a mafai, pe a talafeagai ai, faʻaaoga mataitusi e taofi ai le faʻatinoina o le tulafono mo ia, faʻapea foʻi ma le suia o le ituaiga fesoʻotaʻiga.

O lea na matou faaopoopo ai se talosaga i tuusaunoaga o le pa puipui. Faatinoina o na taga, aua neʻi galo o latou taʻitaʻia le faʻaititia o le saogalemu. Afai e te le iloa tonu le mea o le a tuʻituʻi ai le polokalama, ma pe o le a le faʻamatalaga e auina atu ma talia, e sili atu le musu e le faia le faatagaga.