Pusa Ata 2.27

O le polokalame Cards Photo e ofoina atu se tele o mea faigaluega mo le fatuina o kata. O faʻatinoga uma e faʻatinoina i lenei mea. E mafai e tagata faʻapitoa ona fatuina ni mamanu uiga ese e faʻaaoga ai mamanu faʻaaogaina o talaʻaga, mea e gaogao ai, faʻavae, faʻapipiʻi mai le maina. Seʻio tatou tilotilo i lenei sui i auiliiliga.

Le faagasologa o le fatuina o se poloketi

E tatau ona amata i le filifilia o le faatulagaga ma le tele o le tapoleni. E faia lenei mea i se auala faigofie i le faamalama ua atofaina. E mafai ona e faʻaaogaina mamanu sauniuni o faʻatulagaga pe setiina lima faʻamaonia, o le faagasologa o le a le tele se taimi. I le taumatau o se vaaiga i le tapoleni o le a fesoasoani e foafoa i le auala na faamoemoeina ai. A uma ona tuʻuina uma tulaga e te manaʻomia e kiliki "Fausia se galuega faatino", ona tatala loa lea o le upega tafailagi.

Faʻaofi ata

O le faʻavae o le kata o se ata. E mafai ona e faʻaaogaina soʻo se ata ua faʻaola i lau komepiuta. Aua e te popole, pe afai e telē lona lapoa, o le fetuutuunaiga e faʻatino saʻo i le galuega. Tuu le ata i luga o le tapoleni ma mafai ona agai atu i le suiga. E mafai ona e faaopoopoina se numera e le faatapulaaina o ata i le tapoleni.

Template Catalogs

O le avanoa o avanoa o le a aoga ia i latou o loʻo fatuina ni poloketi faʻapitoa pe leai ni faʻasologa o ata patino. O le faaletonu e sili atu nai lo le sefululua ni faʻataʻitaʻiga i soo se autu. I le avea ai o se tulafono, e aofia ai le tele o elemene, ma o le tagata lava ia e mafai ona ia faʻanofoina i latou pe a uma ona tuʻuina i latou i le potu faigaluega.

E le gata i lea, o le faʻaaogaina o le lanu, lea o loʻo i ai i le lisi faʻasalalau, o loʻo avanoa. Aʻo leʻi faʻaopopo, faʻalogo i le filifiliga o le pasene o le telē, o le a fesoasoani e filifili ai le faʻaleleia atili lelei e tusa ai ma le ata na faʻaofiina muamua.

O fusi e faʻamatalaina ai foliga o elemene poʻo le galuega atoa i lona atoaga ua latalata foi i lenei mataupu. E faia i ni sitaili eseʻese, ae e toalaiti. E tatau ona filifilia le tele o le faavaa i le taimi muamua i totonu o lenei faamalama, ina ia aua neʻi galo le taimi i le suiga.

O teuteuga o le a fesoa- soani e faaopoopo ai le eseesega i le galuega faatino ma tuuina atu i ai se vaaiga fou. I le le mafai ona faia, o le tele o ata vitio mo autu eseese ua setiina, ae e mafai foi ona e faʻaaogaina ata PNG e sili ona lelei e pei o teuteuga ona o lo latou malamalama manino.

Faʻavaeina o le faʻavae

O le faʻaaogaina o filiga ma aafiaga o le a fesoasoani e sili atu le lanu ma le faʻapitoa o le poloketi. O le faʻaopopoina o lenei mea e fesoasoani ai e aveese faʻasolosolo o le ata pe tuʻuina atu se foliga ese, ona o suiga o lanu.

E le gata i lea, e tatau ona e gauai atu i le faatulagaina o le talaaga, ua ofoina atu e tagata e ofoina atu se lalelei lanu lanu, e aofia ai le kosi.

Ina ia tuufaatasia le talaaga ma le ata ua faaofiina, ia faaaoga le saʻo mautu - o le a fesoasoani lea e fuafua ai le tuufaatasiga atoatoa. Seti le manino e ala i le ufiufi o le faʻataʻitaʻi tutusa.

Faʻaopoopo igoa ma faʻafeiloaiga

O le tusiga ma manaʻoga o se vaega taua o le toetoe o soʻo se meli. I Ata Tifaga, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona fatuina sana lava tusiga pe faʻaaoga le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma faʻamavae, lea ua uma ona maua i le faʻataʻitaʻiga, ae a maeʻa ona faʻatauina le atoa 50 sili atu tusitusiga o le a faaopoopoina.

Mama

  • Se numera tele o faʻataʻitaʻiga;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • O le polokalama e atoatoa i le gagana Rusia.

Faʻafitauli

  • Kata o Ata e tufatufaina mo se pili.

I le faaputuputuina, ou te fia matauina o le polokalame ua talanoaina i lenei tusiga e atoatoa mo i latou o loʻo faʻaaogaina pepa faʻataʻi. O lona faʻatinoga o loʻo taulaʻi atu i lenei faagasologa, e pei ona molimauina e le i ai o faʻataʻitaʻiga autu ma meafaigaluega e fesoasoani i le taimi o le fausiaina o le poloketi.

Faʻasologa o le faʻataʻitaʻiga o le Cards Cards

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

O aʻu ata tusi EZ Photo Calendar Maker Wondershare Photo Collage Studio FastStone Photo Resizer

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Kata o Ata - se polokalama faʻapitoa lea ua mamanuina e fatuina kata feʻalofaʻi. Faatasi ai ma lana fesoʻotaʻiga, o lenei faagasologa o le a faʻaalia ma faigofie.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AMS-Soft
Tau: $ 8
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.27