Advego Plagiatus 1.3.3.2

O se numera tele o saite i luga o le Initaneti e tele naua le tele o faʻamatalaga eseese. E tusa lava pe i ai le 'upega tafaʻilagi i luga o fesoʻotaʻiga multimedia, o le aofaiga autu o faʻamatalaga o loʻo i ai i luga o se tusitusiga. O le taua tele o le tusiga i luga o le Initaneti o lona tulaga tulaga ese. I le fatuina o se 'upega tafaʻilagi o le a faatumulia i le maualuga ma le tulaga tulaga ese, e manaʻomia lou faʻaaogaina o se polokalame faʻapitoa e siakiina ai faʻamatalaga tusitusia i luga o faʻamaumauga taʻutaʻua uma ma o le a faʻaalia iuga o se pasene.

Advego Plagiatus - o se meafaigaluega lauiloa tele lea o le a fesoasoani e siaki le tulaga ese o le tusitusiga mo le novice ma le freelancer tomai. E lava le faʻapipiʻiina o le tusitusiga i se nofoaga faapitoa ma taomi le faamau - pe a maeʻa se taimi faapitoa o le a maua (pe o le a le maua, pe o le a le maua, pe sili atu le lelei,) le tusitusi i le lautele lautele ma o le a faʻaalia ai le tulaga ese o le tusitusiga.

Gaioiga faʻaogaina

O le polokalama e aofia ai le lua vaega lea, o le mea moni, o loʻo faia uma galuega. Luga o le fanua - Faʻatonu le tusitala - fuafuaina mo ni tusitusiga e tatau ona kopiina mai le pepa aloaia ma pasi mo le faʻamaonia.

Lalo fanua - Mekasini - faʻaalia le faagasologa o le siakiina o le tusiga ma faʻaalia le iuga mulimuli. O le vaʻavaʻai i totonu o le ogaoga o le polokalama, e mafai e le tagata faʻapitoa ona iloa le tele o faʻamatalaga: oa matai na maua, o fea nofoaga, ma pe o le a le pasene o fetusiaiga o le tusiga o siaki ma tutusa.

Iloiloina o faila o pepa ma itulau atoa o nofoaga mo le tulaga ese

Afai o faʻamatalaga talafeagai e le na o se tusitusiga, ae o loʻo i totonu o se pepa ua saunia mo le faʻasalaga, ona mafai loa lea ona e faʻatonuina lenei pepa i totonu o le polokalama, ma o le a siakiina le anotusi mo le tulaga ese. O se tulaga talitutusa e faʻaaoga i le tusiga ua uma ona tuʻuina i luga o le upega tafaʻilagi - e le manaʻomia ona e filifilia uma mataitusi, kopiina ma faapipii i totonu o le fanua e siaki, na o le kopiina o le sootaga i lenei itulau ma faapipii i se nofoaga faapitoa i le polokalame Advego Plagiatus.

Faʻamamaina tagiga HTML i le tusiga aʻo leʻi siakiina

E mafai ona i ai faʻamatalaga i ni tusitusiga, e fai ma faʻataʻitaʻiga, ua uma ona faatulagaina i totonu o le WordPress. I le le mafai ona suʻesuʻeina ma aveeseina le tele o pine laiti, e mafai lava e le polokalame ona filifilia ma tape mea uma i le taimi e tasi, pe a uma ona taina se faamau se tasi.

O le gaioiga e matua manino lelei lava ia tusitusiga e mafai ona siaki mo le tulaga ese e aunoa ma le faalavelave.

E lua ituaiga o siaki tulaga ese

O le eseesega i le va oi latou o le saoasaoa. Afai e te manaʻomia na o se papalagi, iloiloga atoa o le tulaga ese o le tusitusiga, e mafai ona e faʻaaoga Anapogi se siaki. E le tele se taimi e le manaʻomia ma e le faia ai se uta tele i le Initaneti mai le tagata faʻaaoga. O faʻamatalaga o le a siakiina naʻo luga ifo, i luga o nofoaga taatele ma maketi suʻesuʻe, o le taunuuga o le a matua latalata lava.

Lelei Ae ui i lea, o le faʻamaoniga o le a faʻatusatusa lelei ma faʻatusatusa lelei le tusiga ina ia siaki ma ofo i le Initaneti. O lenei siaki siaki o le a alu ai le taimi ma o le a fatuina se avega mamafa tele i le initaneti. O taunuʻuga o le a faʻamaonia lelei, lea o le a tuʻuina atu ai le aia tatau e faʻamaonia ai le lelei ma le tulaga ese o tusitusiga tusitusia, pepa poʻo le 'upega tafaʻilagi.

Faʻamaumauga o le faʻailogaina o filifiliga

Afai e le o le tusitusiga o le pepa ua filifilia i le faatonu o loʻo faʻaalia "abracadar", ona aoga lea e taumafai e suia le fesuiaiga o le tusitusiga.

Isi tulaga

I le faaopoopo atu i le siakiina o le tulaga ese o le tusitusiga, e mafai ona maeʻa le polokalame ina ia ausia ai le maualuga o le gaosiga, i manaoga o se tagata patino.

- faʻataʻitaʻiga faʻasologa
- fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia mo le telefoni feaveaʻi
- tutusa sailiiliga i luga o le upega tafailagi
- le gafatia e otometi ona faʻatautaia

Faamanuiaga o le polokalama

O le numera aupito maualalo o faʻasalalauga, faʻaleleia ma malamalama e oʻo lava i se atinaʻe amata. Toeitiiti leai se tapulaa faʻamaonia mo le faʻamaoniga (na mafai e le tusitala ona faʻatautaia se siaki vave o le 28 miliona tagata e aunoa ma avanoa).

Le lelei o le polokalama

Masalo o faafitauli sili ona taatele o ia polokalama o le tele o talosaga e saili ai fesoʻotaʻiga mo faʻamatalaga. O se taunuuga, o se faʻataga le tumau ma se talosaga e ulufale atu i se captcha. E mafai ona ulu atu i se tulaga tutoʻatasi, pe i totonu o faʻalapotopotoga e mafai ona e setiina faʻamaumauga faʻasetomita. O le faafitauli lona lua o le manaʻoga lea i le saoasaoa o le Initaneti, ma o le saoasaoa o le faʻamaoniga o tusiga e faalagolago i ai.

Advego Plagiatus o se polokalama maualuga lea e mafai ona siaki vave ma saʻo le siakiina o se tusitusiga tele mo le tulaga ese e faʻaaogaina ai masini suʻesuʻe masani. O le polokalame o se ituaiga o tulaga maualuga i le lalolagi o freelancers, o ona taunuuga e faʻaalia atoatoa le tulaga lelei ma le tulaga ese o le tusiga tusitusia, vave iloa ai auala faasaina o tusitusiga tulagaese.

Faʻalogo Plagiatus mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Languagetool WinDjView Afterscan ABBYY FineReader

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Advego Plagiatus o se fesoasoani fesoasoani mo kopi kopi ma tusitala, e mafai ai ona e siaki soʻo se tusitusiga mo tulaga tulaga ese, iloa ai mea e fetaui ma faʻafefe.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Advego
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.3.3.2