Faia o se palota i le talanoaga VKontakte

Suʻega i luga o fesoʻotaʻiga lautele VKontakte e faʻaaogaina e faia ai le tele o galuega eseese, ae e le mafai ona lolomiina i nisi nofoaga o le saite. I totonu o lenei tusiga, o le a matou faʻaalia auala uma o loʻo i ai i le faaopoopoina o le suʻesuʻega i le talanoaga.

Upegalagi

I le taimi nei, na o le pau lava le auala e fatuina ai se suʻesuʻega telefoni e faʻaaoga le faʻaaogaina o le galuega. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻasalalau le suʻesuʻega lava ia i le talanoaga pe afai e maua i totonu o isi vaega o le punaoa, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se talaaga faʻapitoa poʻo le puipui o tagata lautele.

E le gata i lea, e mafai ona e faʻaaogaina punaoa faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le fatuina o se sailiiliga e ala ile Google Forms ma faʻaopopo se fesoʻotaʻiga i le VK VK. Ae ui i lea, o lenei faiga o le a le faigofie ona faʻaaogaina.

Laasaga 1: Fausia se suʻesuʻega

Mai i luga, e mulimuli mai e te muamua manaʻomia le faia o se palota i soʻo se nofoaga talafeagai i luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻaitiitia le avanoa i ai, pe a manaʻomia. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o le puipuia o le tagata lava ia i faamaumauga poʻo le lolomiina o se fuagafanua i se tagata lautele na faia muamua.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona fai se taua VC
Faʻafefea ona fatuina se palota i le vaega VK

  1. Filifilia o se nofoaga i luga o le VK site, kiliki i luga o le fomu mo le fatuina o se faamaumauga fou ma sulu le kio i luga ole sootaga "Sili atu".

    Manatua: Mo sea ituaiga suʻesuʻega, o le pito i luga o le pito i luga o le faʻailoga e sili atu lona avanoa.

  2. Mai le lisi ua saunia, filifili "Paʻu".
  3. E tusa ai ma au manaʻoga, faʻatumu laufanua ma lolomiina le faʻaoga e faʻaaoga ai le ki "Auina atu".

Le isi, e tatau ona e tuʻuina atu le faamaumauga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaopopo se pepa i luga o le puipui VK

Laasaga 2: Faʻamaumauga o Repost

Afai ei ai ni ou faafitauli i faʻamaumauga o faʻamaumauga, ia mautinoa e faitau se tasi oa matou faʻatonuga i lenei autu.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se faletupe VK

  1. A maeʻa le lolomiina ma le faʻamaonia o le faamaumauga i lalo o le meli, saili ma kiliki le ata i le arrow ma le upega tafaʻilagi Fetufaai.
  2. I le faamalama e tatala, filifili le laupepa Fetufaai ma ulufale i le igoa o le talanoaga i le fanua "Ulufale mai le igoa ole uo poʻo le imeli".
  3. Mai le lisi, filifili le tali talafeagai.
  4. Faʻaopoopoina se talanoaga i le numera o tagata e mauaina, pe a manaʻomia, faʻatumu le fanua "Lau savali" ma kiliki "Faasoa Faamaumauga".
  5. O lenei o le a aliali mai lau palota i le tele o faʻamatalaga o tala o telefoni.

Manatua pe a faʻaumatia le palola i luga o le puipui, o le a otometi lava ona aluese mai le talanoaga.

Telefoni feaveaʻi

I le tulaga o le telefoni feaveaʻi, o le faatonuga e mafai foi ona vaevaeina i ni vaega se lua, e aofia ai le foafoaina ma le lafoina. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona e aoao atili e uiga i galuega faʻatinoina faʻaaogaina mo na lava fesoʻotaʻiga na taʻua muamua.

Laasaga 1: Fausia se suʻesuʻega

Fautuaga mo le tuʻuina o se palota i le VKontakte talosaga e tumau pea lava - e mafai ona e tuʻuina atu se pepa tusia pe i luga o le puipui o se vaega poʻo se faʻaaliga, poʻo se isi lava nofoaga e mafai ai.

Manatua: I la matou mataupu, o le amataga o le puipui o se vaega tumaoti.

  1. Tatala le faatonu o le faʻailoga e ala i le kiliki i luga o le ki. "Faamaumauga" luga o le puipui.
  2. I luga o le meafaigaluega, kiliki i luga o le atigipusa ma ni togi se tolu. "… ".
  3. Mai le lisi, filifili "Paʻu".
  4. I le faamalama o loʻo amata, ia faʻatumu le fanua e pei ona e manaʻomia, ma kiliki i luga o le faailoga siaki i le tulimanu pito i luga.
  5. Faasolo le faamau "Fai" i luga o le vaega pito i lalo e tusi ai se pepa.

O le taimi nei ua na o le faaopoopoina o lenei palota i le telefoni.

Laasaga 2: Faʻamaumauga o Repost

O le talosaga mo le toe faʻaleleia e manaʻomia ai ni nai gaioiga eseese nai lo le upega tafaʻilagi.

  1. I lalo o le suʻesuʻega, kiliki i luga o le repost icon, faailogaina i le faʻamalama.
  2. I le pepa e tatala ai, filifili le talanoaga e te manaʻomia pe kiliki i luga o le taumatau saili i le tulimanu taumatau.
  3. E mafai ona manaʻomia le pepa suega pe a le o iai le talanoaga i le vaega "Savali".
  4. I le makaina o le multidialog, faaopoopo lau faʻamatalaga, pe a manaʻomia, ma faʻaaoga le ki "Auina atu".
  5. I le VKontakte telefoni feaveai, ina ia mafai ai ona palota, o le ae manaomia le alu i le faamaumauga e ala i le kilikiina o le sootaga i le talanoaga talatalanoa o le talanoaga.
  6. E na o le maeʻa lava e mafai ona e tuua lau palota.

Mo se fofo i nisi o faigata e le afaina i le tusiga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi i matou i faʻamatalaga. Ma i luga o lenei faatonuga e oʻo mai i se iʻuga.