Faʻafefea ona aveese se faʻamatalaga Microsoft i le Windows 8.1

Afai mo se mafuaaga se tasi, ua e filifili e teu i totonu o le Windows 8.1 e faʻaaoga ai se faʻamatalaga a Microsoft e le fetaui ma oe ma o loʻo sailia pe faʻapefea ona e faʻamalo pe faʻamalo, ona faʻaaoga lea o se tagata faʻapitonuʻu, i lenei faʻatonuga e lua auala faigofie ma vave ona faia. Vaai foi: E faʻapefea ona tape se faʻamatalaga Microsoft i le Windows 10 (o loʻo i ai foi se ata vitio iina).

Atonu e te manaʻomia le tapeina o se faʻamatalaga Microsoft pe afai e te le fiafia i au faʻamatalaga uma (Wi-Fi passwords, mo se faʻataʻitaʻiga) ma faʻamaumau i luga o faʻamatalaga mamao, e te le manaʻomia se teugatupe faapena, talu ai e le faʻaaogaina, ae na faʻafuaseʻi ona faia i le taimi o le faʻapipiʻi Windows ma i isi tulaga.

E le gata i lea, i le faaiuga o le tusiga, o le mafai ona faʻaumatia atoatoa (tapunia) se teugatupe e le gata mai se komepiuta, ae masani lava mai se Microsoft server, o loʻo faamatalaina.

Aveese se faʻamatalaga Microsoft Windows 8.1 e ala i le fatuina o se tala fou

O le metotia muamua e aofia ai le fatuina o se pule fou i luga o le komipiuta, ona faʻaumatia lea o le teugatupe e fesoʻotai ma Microsoft. Afai e te manao e "leli" lau aitalafu o loʻo i ai mai se faʻamatalaga a Microsoft (o lona uiga, liliu i totonu o se tasi), e mafai ona e vave alu i le auala lona lua.

Muamua e tatau ona e fatuina se tala fou, lea e alu i le laulau i le itu taumatau (Charms) - Filifiliga - Suiga suiga i komepiuta - Faʻamatalaga - Isi tala.

Kiliki "Faʻaopoopo le Faʻamatalaga" ma fatuina se faʻamatalaga i le lotoifale (afai e te vaʻaia mai le Initaneti i le taimi nei, o le tala o le lotoifale o le a faia e ala i le faaletonu).

A maeʻa, i le lisi o faʻamatalaga o loʻo maua, kiliki i le mea fou faatoa fatuina ma kiliki le "Faʻamau", ona filifili lea o le "Pule" o le ituaiga tala.

Kuni le faʻamalama mo suiga suiga i komipiuta, ona e alu ese ai lea mai lau faʻamatalaga Microsoft (e mafai ona e faia lenei mea i le mataitusi muamua o le Windows 8.1). Ona toe ulufale mai lea, ae i lalo o le tala fou a le Pule Pule.

Ma le mea mulimuli, o le laasaga mulimuli o le aveese lea o le faʻamatalaga a Microsoft mai le komepiuta. Ina ia mafai ona faia lenei mea, alu i le Panel Control - Faʻamatalaga a Tagata Faʻatonu ma filifili le meataitasi "Puleaina se isi teugatupe".

Filifili le tala e te manaʻo e faʻamalo ma le "Delete Account" item. A faʻamalolo, o le a mafai foi ona e faʻapolopolo pe tape uma faila o faʻamaumauga.

Suʻe mai se faʻamatalaga a Microsoft i se faʻamatalaga i le lotoifale

O lenei auala e faʻamalo ai lau faʻamatalaga Microsoft e faigofie tele ma sili atu ona aoga, talu ai o faʻavae uma na e faia i le taimi nei, o vaega o polokalame faʻapipiʻiina, ma pepa faila e teu i luga o le komepiuta.

O laasaga faigofie nei e manaʻomia (manatu o loʻo i ai nei lau faʻamatalaga Microsoft i le Windows 8.1):

  1. Alu i le vaega o Lima i le itu taumatau, tatala le "Filifiliga" - "Suiga suiga faakomepiuta" - "Faʻatonu".
  2. I le pito i luga o le faamalama o le ae iloa lau igoa tau tupe ma le tuatusi E-meli talafeagai.
  3. Kiliki i luga o le "Misa" i lalo o le tuatusi.
  4. O le a manaʻomia lou ulufale i lau 'upega tafailagi o loʻo iai nei e sui ai i se faʻamatalaga i le lotoifale.

I le laasaga e sosoo ai, e mafai ona e sui suia le upu faʻamaonia mo le tagata faʻaaoga ma lona igoa faʻaali. Ua faia nei, o lea ua le o noatia lou tagata faaaoga i luga o le komipiuta i le Microsoft server, o lona uiga, o se tala i le lotoifale ua faʻaaogaina.

Faamatalaga faaopoopo

I le faaopoopo atu i filifiliga ua faʻamatalaina, o loʻo i ai foi se avanoa aloaia e tapunia uma ai se faʻamatalaga a Microsoft, o lona uiga, e le mafai ona faʻaaogaina i soo se masini ma polokalama mai lenei kamupani. O se faʻamatalaga auiliili o le faagasologa o loʻo avanoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia: //windows.microsoft.com/ru-ru/windows/closing-microsoft-account