Logo Design Studio 1.7.1

I le Windows operating system, e faigofie ona e fetuunai le susulu o le mata. E faia lea mea i se tasi o auala avanoa. Ae ui i lea, o nisi taimi o loʻo i ai ni faaletonu i le galuega, ona o lea tulaga e le faʻasaʻoina. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliiliina auiliiliga o fofo talafeagai i le faafitauli o le a aoga i tagata e ona le komepiuta.

Faʻafefea ona suia le susulu i luga o se komepiuta

O le laasaga muamua o le faʻaalia pe faapefea ona suia le malamalama i luga o le komepiuta e faʻaoga ai Windows. I le aotelega, e tele ni fetuʻunaiga fetuʻutuʻunaiga, o mea uma e manaʻomia le faʻatinoina o nisi o gaioiga.

Faaulu mata

I luga o le komepiuta o le telefoni faʻaonapo nei o loʻo i ai le kuluma, o loʻo faʻamalosia e ala i le patipati Fn + F1-U12 poʻo soʻo se isi lava mea iloga. E tele taimi e sui ai le malamalama ma se aufaʻatasi o ufanafana, ae faʻalagolago i le gaosiga o meafaigaluega. Suesue ma le faaeteete le piano ina ia iai le ki o le galuega e tatau ai.

Komepiuta kata pepa

O faʻamatalaga manino ma faʻamaonia e maua ai polokalama faʻapitoa mai le atinaʻe, pe a faʻalauteleina le faʻalauteleina o le tele o matāʻupu, e aofia ai le susulu. Mafaufau i le fesuiaiga i se ituaiga faʻataʻitaʻiga "NVIDIA Control Panel":

  1. Faʻasani sao i luga o se nofoaga avanoa i luga o le laulau ma alu i "NVIDIA Control Panel".
  2. Tatala le vaega "Faʻaalia"maua "Fetuunaiga o faatulagaga o lanu o le laulau" ma faʻagasolo le moli susulu i le tau manaʻomia.

Faiga Faʻavae Windows

O loʻo i ai i le Windows se fausaga e fausia-ina ia mafai ai e oe ona faʻasalalau lau mamanu fuafuaga. Faatasi ai ma itu uma lava o loʻo i ai se fetuunaiga o le malamalama. E suia e pei ona taua i lalo:

  1. Alu i "Amata" ma tatala "Lisi Pulea".
  2. Filifili se vaega "Tuuina atu o malosiaga".
  3. I le faamalama e amataina, e mafai ona vave fetuunai le tulaga maualuga manaomia e ala i le aveeseina o le kesi mai le pito i lalo.
  4. Mo nisi faʻamatalaga auiliili, faʻafeiloaʻi i "Faatulagaina o se Fuafuaga Mana".
  5. Seti le tau talafeagai pe a faʻaauau i luga o lima ma papa. A e aluese, aua nei galo e teu ai suiga.

E le gata i lea, e tele auala faaopoopo. O faʻamatalaga auʻiliʻili mo i latou o loʻo i totonu o isi mea i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
Suia o le susulu o le ata i le Windows 7
Suʻeina o le susulu i le Windows 10

Foʻia le faafitauli i le fetuunaiga o le susulu i luga o se komepiuta

I le taimi nei, pe a tatou feutagaʻi ma mataupu faavae o le faʻamalamalamaina o le susulu, seʻi o tatou agai i luma e foia faafitauli e fesootaʻi ma lona suiga i le komepiuta. Seʻio tatou tilotilo i vaifofo i faafitauli sili ona lauiloa e toʻalua o loʻo feagai ma tagata.

Metotia 1: Faʻamaonia Ki Taʻo

O le tele o tagata taofiofi komepiuta e faʻaogaina se kulupu autu e fetuunai ai le tau aogā. O nisi taimi pe a e kiliki i latou, e leai se mea e tupu, ma o lenei mea o loʻo faʻamaonia ai o le mea e fesoʻotai i ai e faigofie lava i le BIOS pe leai foi ni avetaavale talafeagai mo ia. Ina ia foia le faafitauli ma faʻagaoioia ia ki o galuega, matou te fautua atu e faatatau i a matou mataupu e lua i lalo o le sootaga i lalo. O loʻo ia i latou uma faʻamatalaga talafeagai ma faatonuga.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e mafai ai F1-F12 i luga o se komepiuta
O mafuaʻaga mo le le mafai ona faʻaogaina o le "Fn" i le komepiuta ASUS

Metotia 2: Faʻafou pe toe foʻi i tua avetaavale kata o ata

O le faafitauli masani lona lua lea e mafua ai le le lelei o le laititi pe a taumafai e suia le malamalama i luga o se komepiuta o le le saʻo lea o le faagaoioiga a le avetaavale vailaau. E tupu lenei mea pe a faʻafouina / faʻapipiʻi le sese. Matou te fautuaina le faʻaleleia poʻo le faasolosoloina o le polokalama i le lomiga muamua. O se faʻamatalaga auʻiliʻili i le auala e faia ai lenei mea o loʻo i totonu oa tatou isi mea o loʻo i lalo.

Faʻamatalaga auiliili:
E faʻafefea ona toe foʻi mai le NVIDIA faʻatalama kata kata
Faʻapipiʻia avetaavale e ala i le AMD Radeon Software Crimson

Matou te fautuaina tagata o loʻo umia le Windows 10 operating system e faʻafeiloaʻi i se tusiga mai le isi tusitala, lea o le ae maua ai faatonuga i le auala e foia ai le faafitauli o loʻo fesiligia i lenei faʻataʻitaʻiga o le OS.

Vaʻai foi: Faʻamatalaga faʻafitauli mo le faʻafitauli ma le susulu i le Windows 10

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faafitauli ua tulaʻi mai e faigofie lava ona foia, o nisi taimi e le tatau ai ona faia soʻo se gaioiga, talu ai o se isi fesuiaiga o fetuunaiga susulu, lea na talanoaina i le amataga o le tusiga, e mafai ona galue. Matou te faʻamoemoe e mafai ona e faʻasaʻo le faafitauli e aunoa ma ni faʻafitauli ma o le taimi nei ua suia saʻo le malamalama.