Tikiake avetaʻavale mo le komepiuta ASUS X55VD


O le tele o oloa na gaosia e Xerox, o loʻo i ai foi le MFP mo pisinisi laiti poʻo le faʻaaogaina o le fale - o le laina ole galuega. O le 3119 masini na sau mai lenei laina i se taimi umi talu ai, ae o loʻo talafeagai pea ona o le tau / faʻatusatusa o le tau ma le lagolago a le komepiuta: e faigofie ona maua avetaavale mo lenei masini, aemaise lava mo le Windows 7 ma le fou.

Xerox Workcenter 3119 Avetaavale

E tele filifiliga mo le mauaina o polokalama faʻapitoa mo le mafaufauina o le MFP, e matua ese lava mai le tasi. Ae ui i lea, oi latou uma e aofia ai le faʻaaogaina o le Initaneti, o lea ao leʻi amataina se tasi o faʻasalalauga o loʻo i lalo, ia mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi le komepiuta i le fesoʻotaiga.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi a le gaosi oloa

Fesoasoaniga mo le faʻaaogaina o masini mai le gaosi oloa e faʻatinoina i luga o le telefoni feaveai o le Initaneti, ona o avetaavale mo le Falefaigaluega 3119 e sili ona faigofie ona maua i luga o le upega tafaʻilagi a le Xerox.

Asiasi Xerox Resource

  1. Faʻaaogā le 'upega tafaʻilagi e tatau ona amata i le fesuiaiga i le itulau download o le masini. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga mea e lisi ai "Lagolago ma avetaavale" - "Tusi ma Avetaavale".
  2. Ona e manaʻomia lea e alu i le tulaga faʻavaomalo o le 'upega tafaʻilagi: o le vaega o le download o loʻo i ai iina. E le mafai ona e popole i le gagana - o itulau o le tele o masini e faʻatuina i le gagana Rusia.
  3. I le laasaga e sosoo ai, e tatau ona e ulufale i totonu o le sailiga suʻesuʻe le igoa o le MFP faataitai, i lenei tulaga Fale faigaluega 3119. O le afi suʻesuʻe o le a ofoina mai se taunuʻuga e faʻavae i luga o faʻamatalaga na tusia, e pei o se tulafono, talafeagai - kiliki i luga.
  4. O le faʻaalia o taunuuga e le masani ai - i le pito i lalo o le laina sailiili o loʻo i ai se poloka lea e aliali ai vaega o le itulau o le masini e maua. Tatou te manaʻomia "Avetaavale ma Faʻamaumauga", kiliki i le sootaga talafeagai.
  5. Siaki pe o le saʻo ma le tele o le faiga faʻaoga, faʻapea foʻi ma le gagana e sili ona fiafia i ai. E lua tulaga e mafai ona suia e faʻaaoga ai lisi o le faʻavaivai.
  6. Le isi, alu saʻo i le masini komepiuta. Mo le tele o lomiga o Windows, o loʻo i ai se faʻalapotopotoga lautele o loʻo taua "Avetaavale ma Meafaigaluega a le Windows" - o lona igoa o se sootaga e sii mai, aua kiliki i luga.
  7. O le faʻalogoina o avetaʻavale o le a faatoa amata lava pe a uma ona talia e le tagata faʻaoga le maliega o laisene - ia faamasani oe lava i mea o loʻo i ai ma faʻaaoga le ki "Talia".
  8. Ua teuina le afifi i totonu o se ZIP-archive, aua a maeʻa le download, ona faʻaaogaina lea e faʻaaoga ai le tusi talafeagai.

    Vaʻavaʻai: Suiga saoloto WinRAR

  9. Alu i le faʻailoga e le faʻaaogaina ma taʻavale le faila Seti.
  10. Faʻamau le avetaʻavale e ala i le mulimuli i faatonuga. "Faʻamatalaga Faapipiʻi ...".

O le faʻatulagaina o polokalama e leai ni faʻafitauli - ia mulimuli i savali o loʻo i luga o le mata.

Metotia 2: Tomai faʻapitoa mo le faʻatulagaina o avetaavale

E mafai ona e faʻamaonia le faagasologa o le siiina mai ma le faʻapipiʻiina o le komepiuta - mo lenei mea e tatau ona e faʻaaogaina tusi e pei o le DriverPack Solution, o mea aoga ia mo le sailia aunoa o avetaavale mo masini faʻapitoa.

Lesona: Faʻapipiʻi Avetaʻavale ma le AvetaavalePack Solution

I le faaopoopo atu i le fofo o loʻo i luga, e tusa ma le toasefulu isi isi e sili atu ona maualalo, ae i nisi o auala sili atu i le AveavalePack Solution. Filifili se tagata talafeagai mo oe o le a fesoasoani i se tusiga faapitoa mai se tasi o le tusitala.

Faitau atili: Polokalame mo le faʻatonutonuina o avetaavale

Metotia 3: Faʻamaumauga lolomiina Multifunction

I totonu "Pule Sili" mafai ona iloa mea "ID ID"pe afai o le igoa tulaga ese o masini o le masini ua faailoaina. Ona o lona tulaga ese, e mafai ona faʻaaoga le ID i le sailiga o avetaavale mo le masini fetaui. O le Xerox Workcenter 3119 multifunctional masini ua i ai ID nei:

LPTENUM XEROXWORKCENTRE_3119C525
USBPRINT XEROXWORKCENTRE_3119C525

Ua maeʻa ona tatou suʻesuʻeina uiga o le sailia o avetaavale e igoa o le hardware, o lea matou te fautuaina le faitauina o le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: O loʻo matou sailia ni avetaʻavale mo ID ID

Metotia 4: Faʻatonu Meafaigaluega a le Windows

O le auala mulimuli e ave ai avetaavale mo le mafaufauina o le MFP i le taimi nei o le faʻaaogaina lea o loʻo taʻua i luga "Pule Sili"lea ei ai le avanoa faapena.

O le faʻatinoga e matua faigofie lava: saili i totonu "Dispatcher ..." Laʻu MFP, kiliki i luga PKM, ma filifili i le lisi autu "Avetaʻavale Faʻafou". O se faʻamatalaga auiliili o le metotia, faʻapea foi ma isi auala o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega o loʻo i lalo.

Lesona: Faʻasologa Faʻamaumauga Faʻamaumauga o Meafaigaluega

Faaiuga

Ua matou mafaufau i auala e fa mo le downloadina o avetaavale i le Xerox Workcenter 3119. E le vaivai le lisi i auala o loʻo i luga, ae o le malologa e manaʻomia ai le tagata e faʻalavelave i totonu o le masini pe maua ni tomai faapitoa.