Faʻafefea ona faʻafou polokalame i luga o le komipiuta

O le Yandex search engine ei ai lona aoga aoga e mafai ona fesoasoani ia te oe e maua ai faamatalaga talafeagai uma e uiga i le mea na talosagaina, e na o lona ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e iloa le igoa o se vaega musika, o le igoa o se tagata fai ata tifaga, le ituaiga o se taavale, ma isi mea, na o le tuʻuina atu o se ata ma se ata o se mea i Yandex. O lenei galuega e masani ona faʻaaogaina e tagata mamanu poʻo tusiata, pe ae manaʻomia le iloa o le ituaiga, aofaʻi, faʻasologa ma tau o meaafale poʻo meafaigaluega mai le ata.

I totonu o lenei tusiga, o le a matou faia se tamaʻi vasega laʻititi e na o se galuega faapena - e saili ai faʻamatalaga e uiga i se meafale, e na o le tasi lava ona ata e maua mai i le lima.

O le natura o le sailiga mo se ata i Yandex o le faʻaaogaina lea e le masini foliga tutusa e maua i luga o saite atonu e aofia ai faʻamatalaga e uiga i le mea suʻesuʻe.

E manaia lenei mea! Faʻamatalaga o le sailiga saʻo i Yandex

Tatala le itulau ole Yandex ma kiliki i le "Ata".

Kiliki le ata i luga o le upega o ata i se pusa ma se tioata tetele.

Matou te fautuaina oe e faitau: Faʻafefea ona e sii mai se ata mai Yandex

Kiliki i le "Filifili File" pe a iai le ata i luga o lau komepiuta. I le tulaga na e mauaina ai se ata i luga o le Initaneti, ulufale i le tuatusi o le ata i le laina. Faapea o le ata o loʻo i luga o lau kiona malo. Saili i le pusa ma kiliki "Tatala."

O le ae vaʻai i taunuuga o le suʻega. I totonu o se tasi o nei saite o loʻo aofia ai faʻamatalaga talafeagai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo ata i Yandex Pictures

O lenei ua e iloa le faigofie ona suʻe i Yandex uma faʻamatalaga talafeagai e uiga i mea faitino. O lau sailiga e le o faʻamapulaʻa ona o le le lava o faʻamaumauga.