Faʻasaʻo le teuina o upu faʻamaumauga ma le LastPass Password Manager mo Mozilla Firefox

O le vaeluaga o faila i luga o le disk o se faafitauli mo tagata uma e umiaina komepiuta e aunoa ma se faʻasesega. O se taunuuga o le mea moni o vaega eseese o le faila lava lea e tasi e mafai ona i luga o vaega mamao o le disk, o le saoasaoa o le polokalama e paʻu tele. Ae, o loʻo i ai polokalama faʻapitoa e faʻamalosi ai le puʻupuʻu. O se tasi oi latou e sili ona lelei o le Auslogics Disk Defrag.

Auslogics Disk Defrag, o se talosaga e aunoa ma se totogi mo le faʻamalosiina o le masini taʻavale, e faʻamanuiaina e tagata faʻapitoa mo lona faʻatinoina le malosi tele o galuega ma, i le taimi e tasi, faigofie ona faʻaogaina.

Faʻamatalaga o le vaʻai

O le mea moni, o galuega autu a le polokalama Auslodzhik Disk Defrag o le auiliiliga lea o le puʻupuʻu mo le vaevaega, ma lona faʻasoesa mulimuli ane o le pu. O le mea moni, o nei galuega e lua o itu eseese ia o le tupe siliva lava e tasi: e le mafai ona faʻataunuʻuina e aunoa ma le auʻiliʻili muamua, ma o le auiliiliga o le a maua ai sina aoga e aunoa ma se isi faʻataʻitaʻiga mulimuli ane.

Disk Defragmenter

O loʻo i ai i le polokalame le tomai e faʻavasega ai ma faʻamalosi vaega taʻitasi o le puʻupuʻu, faapea foʻi ma faila ma faila. O loʻo fesoasoani le faʻaaogaina o FAT 16, FAT 32 ma NTFS faila, i le 32-bit operating system ma i se 64-bit le tasi. E mafai foi ona galue i le tele o masini e sili atu nai lo le 1 talena.

Ausalogics Disk Defrag e iloga i luga o le maualuga ma le saoasaoa o taualumaga o faʻataʻotoga nai lo le faʻatautaia o le Windows defragmenter, ma le tele o polokalame talitutusa. I le faagasologa o le faʻamalosi, o le Auslogics Disk Defrag maualuga e faʻamautu ai le tulaga o vaega taʻitasi o faila, faʻapea foi le faia o galuega puipui e puipuia ai le vaevaega o le faila i le lumanai, e ala i le faʻapipiʻiina, ma le faʻasaoina avanoa avanoa. O le taulaiga faapitoa e totogi i faila faila, talu mai ia i latou, i le mea muamua, e faalagolago i le saoasaoa o le komepiuta. O le polokalama e sili ona lelei lo latou tulaga, ma tuʻuina atu i se vaega vave atu o le pu.

E matua faigofie lava le mataʻituina le faagasologa o le faʻasalalauga, aʻo faʻaaogaina e le polokalame se faʻamatalaga faʻataʻitaʻi o fuainumera i luga o le lau i le malosi.

Task Scheduler

O le polokalama Auslogics Disk Defrag o loʻo i ai se faʻatulagaga o galuega faʻatulagaina. O se itu e sili ona taua, talu ai o le faʻalavelave faʻasalalau e umi ma e tele le tele o punaoa faʻaleaoaoga, e ui lava i lenei itu e sili atu le lelei o le Auslogics Disk Defrag i luga o isi polokalama tutusa. O le mea lea, e fautuaina le faʻatulagaga o le faʻasalaga aʻo le i ai le komepiuta, mo se faʻataʻitaʻiga, i le po, poʻo le taimi e alu ese ai le tagata mai le fale. E mafai foi ona e faʻavasega le faʻamautuina o le puʻupuʻu aunoa.

Faamanuiaga o le Auslogics Disk Defrag

  1. Le aoga;
  2. Faʻavavevave le televave;
  3. O se maualuga maualuga o le faʻatauvaʻa nai lo le meafaigaluega faʻapitoa Windows;
  4. Faʻatau sina tele o punaoa;
  5. Igilisi (32 gagana, e aofia ai le Rusia);
  6. Faʻaavanoaina o se pepa feaveaʻi;
  7. O le polokalama e matuai saoloto lava.

Faʻafitauli o le Auslogics Disk Defrag

  1. Aʻo faʻapipiʻi le aoga, e mafai faʻafuasei ona e faʻapipiʻi masini e le manaʻomia;
  2. O loʻo i ai i le polokalame le tele o ofo faʻalauiloa;
  3. E na o le Windows operating system e galue ai.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le lauiloa o le Auslogics Disk Defrag disk program defragmentation e fesoʻotaʻi ma le tuʻufaʻatasia o foliga e le mafaatusalia: saoasaoa, lelei o taunuʻuga, ma le faigofie o le puleaina. O nei mea na aʻafia ai le faʻamaonia o lenei talosaga e faʻaaogaina e le silia ma le 11 miliona tagata faʻaoga.

Tikiake Auslogics Disk Defrag mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Puran defrag 4 auala e fai ai faʻasalaga disk i le Windows 8 Disk Defragmenter i Windows 10 Smart defrag

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Auslogics Disk Defrag - se polokalama e faʻamautinoa ai le tulaga ma le faʻaogaina o le disaki māe faʻatulagaina faʻamatalaga o loʻo aofia ai.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: AusLogics, Inc.
Tau: Faʻatau
Toa: 8 MB
Gagana: Rusia
Version: 8.0.9.0