Faʻasinomaga faʻafiafia 3D 1


E oo lava i se tulaga mausali e pei o le Windows 7 o loo i lalo ifo o le toilalo ma le faaletonu - mo se faataitaiga, le lanu lanumoana, ma le codex error 0x00000124 ma le "WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR". Seʻio tatou tilotilo i mafuaaga o lenei faafitauli ma pe faapefea ona faʻaumatia.

E faʻapefea ona foia le sese 0x00000124 i le Windows 7

O le faʻafitauli ua faʻaalia mo mafuaaga eseese, ma o le mea sili ona taatele i totonu ia i latou o mea nei:

  • Faafitauli RAM;
  • Taimi le saʻo o le RAM faʻaopoopo;
  • Faʻavaʻaina se tasi poʻo le sili atu vaega o komipiuta;
  • Faʻasalaga faigata;
  • Faʻafefeina o le gaioiga poʻo le kata vitio;
  • Le lava le eletise;
  • Faʻataunuʻuga o le BIOS.

O le tele o mafuaʻaga ua faʻaumatia e le tagata faʻaaoga, o le a matou faʻamatalaina auala taʻitasi o le faasaʻoina o le mea sese i le fesili.

Metotia 1: Siaki le tulaga o le RAM

O le mafuaaga autu mo le tulai mai o le BSOD ma le codex 0x00000124 o se faafitauli i le RAM faʻapipiʻiina. O le mea lea, e manaʻomia le siakiina o lenei vaega - i le faʻalauiloaina ma le faaletino. O le laasaga muamua e sili ona lelei le tuʻuina atu i fale faʻapitoa faapitoa - o se taʻiala i lenei taʻaloga ma fesoʻotaʻiga i polokalame talafeagai o loʻo i lalo ifo.

Faitau atili: Faʻapefea ona siaki le RAM i le Windows 7

Faʻamatalaga faaletino, o mea uma e le faigata tele. Faʻaauau e pei ona taua i lalo:

  1. Ave ese le komepiuta mai le mana ma faʻasese le mataupu. I luga o se masini komepiuta, pe a uma le mana o fafo, tatala le vaega ole RAM. E sili atu faʻamatalaga auiliili i lalo.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le RAM

  2. Aveese siaki taʻitasi manatua ma mataʻituina ma le faaeteete ia tagata fesootai. I le i ai o le faʻaleagaina poʻo le faʻaogaina o le faʻamaʻiina, ia faʻamamaina le ufiufi i luga o le taʻavale - o se faʻamamala vaivai e talafeagai mo lenei faʻamoemoe. Afai ei ai ni faailoga manino o le faaleagaina i luga o ata, e tatau ona suia ia manatua.
  3. I le taimi lava e siaki ai le fesoʻotaʻiga i luga o le laupapa - e ono mafai ona i ai le faʻaleagaina iina. Faʻamama le tau o le RAM, pe a manaʻomia, ae manaʻomia ona e faia ma le faʻaeteete, o le lamatiaga o le faaleagaina e maualuga tele.

Afai e lelei le manatua, o le laupapa ma fasipepa e mama ma e aunoa ma le faaleagaina - alu i le isi fofo.

Metotia 2: Faʻatulaga taimi o le BIOS RAM

O le taimi o le RAM o le tuai i le va o le faʻatinoina o faʻamaumauga o mea e aofia ai-i totonu o le faaputuga. O le saoasaoa ma le gaioiga o le RAM ma le komepiuta i lona atoaga e faalagolago i lenei tulaga. O le Error 0x00000124 e iloa ai ia lava i mataupu e tuʻuina ai ni fasi pepa se lua o le RAM, e le tutusa a latou taimi. O le tautala faʻamaoni, o le faʻateleina o faʻatuai e le taua, ae e afaina pe afai e faʻaaogaina le mafaufauga mai tagata gaosia eseese. E lua auala e siaki ai taimi. Muamua o le mea faitino: o faamatalaga talafeagai e tusia i luga o se fasi pepa, lea e faapipii i le tino o le mafaufau.

Ae peitai, e le o mea uma e gaosi oloa e faʻamaonia le tulaga maualuga, o lea afai e te leʻi mauaina se mea e pei o ata mai le ata o loʻo i luga, faʻaoga le mea lona lua, polokalama CPU-Z.

Download CPU-Z

  1. Tatala le app ma alu i le tab "SPD".
  2. Manatua laina e fa o loʻo taʻua i le sikikopipi i lalo - o fuainumera oi ai o faʻamaumauga o taimi. Afai ei ai ni faʻailoga RAM e lua, e le mafai e le CPU-Z ona faʻaalia le faʻamatalaga mo le tasi e faʻapipiʻi i totonu o le slot autu. Ina ia siaki taimi faʻatulagaina o loʻo faʻapipiʻi i le sisi lua, faʻaaoga le lisi i luga o le agavale ma filifili le mea lona lua - e mafai ona "Slot # 2", "Slot # 3" ma isi.

Afai e le fetaui faailoga mo paʻu lua, ma e te feagai ma se mea sese 0x00000124, o lona uiga o taimi o vaega e tatau ona faia tutusa. E mafai ona faia lenei taotoga e ala i le BIOS. O se faʻasesega faʻasoa mai se tasi o matou tusitala e tuuto atu i lenei faiga, faʻapea foʻi ma isi numera tutusa.

Faitau atili: Faʻatulaga le RAM e ala i le BIOS

Metotia 4: Faʻateʻaina le komipiuta i luga o le afifi

O le isi mafuaaga taatele o le 0x00000124 sese ua le mafai ona tapunia le faagasologa, faapea foi le RAM ma / poo le video card. O le sologa lelei mai se tulaga faʻapitoa o le vaʻaia o se faiga e le o se tulaga masani, lea e mafai ona fai ai ni faaletonu ma ni faaletonu, e aofia ai ma le code code. O le faʻaumatiaina i lenei tulaga e naʻo le tasi lava auala - e ala i le toe faafoiina o vaega i le fale gaosiga. O se faʻamatalaga o le faasologa o le faasologa o pepa faasolo i totonu o le tusi lesona mo masini faʻapipiʻi ma kata vitio.

Faitau atili: Faʻafeiloaʻi le Intel processor / NVIDIA graphics graphics

Metotia 5: Siaki le HDD

I le feagai ai ma le toilalo i le fesiligia, e aoga le siakiina o le pulou, e masani lava ona faaalia mai le faaletonu o WHEA_UNCORRECTED_ERROR ona o ona faaletonu. O nei mea e aofia ai le tele o poloka leaga ma / poʻo vaega e le maluelue, faʻasaina o le masini, poʻo le faʻaleagaina o masini. O mea e mafai ona fai mo le siakiina o le taavale na muai iloiloina e i matou, o lea faitau mea nei.

Faitau atili: Faʻapefea ona siaki le HDD mo mea sese i le Windows 7

Afai e aliali mai o iai mea sese i luga o le 'ie, e mafai ona e taumafai e faasaʻoina - e pei o faʻataʻitaʻiga o faatinoga, e mafai ona aoga le taualumaga i le tulaga o se numera laʻititi o vaega leaga.

Faitau atili: Faʻapefea ona togafitia mea sese o le masini

Afai o le suʻega e faʻaalia ai o le disk e le faʻaleagaina, o le a sili ona lelei le sui - lelei, HDDs ua vave ona paʻu vave, ma o le suiga o le faiga e faigofie tele.

Lesona: Suia le kiliva mama i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta

Metotia 6: Faʻaitiitia le faʻaogaina o komepiuta

O le isi mea faʻanatura o le toilalo o loʻo tatou mafaufau i ai i le taimi nei o le faʻafeololo, aemaise lava i le gaioiga poʻo le kata vitio. O le faʻaaogaina o vaega faakomepiuta e faigofie ona maua e ala i faʻapitoa faʻapitoa poʻo le masini (faʻaaogaina o le thermometer infrared).

Faitau atili: Faʻasalalau le masini faʻapipiʻi ma le kata vitio mo le vevela

Afai ole maualuga o le CPU ma le GPU e maualuga atu nai lo le masani, e tatau ona ave le tausiga e faʻamafanafana uma ai. E iai foʻi a matou mea talafeagai e uiga i lenei autu.

Lesona: Fofoina o le faafitauli o le overheating o le faagasologa ma le kata vitio

Metotia 7: Faʻateleina se eletise malosi

Afai o le faafitauli o loʻo fesiligia o loʻo i luga o le komepiuta o le komepiuta, o ona vaega uma ua maeʻa ma e le mafai ona faʻaalu, e mafai ona tatou manatu latou te faʻateleina le malosi nai lo le eletise maua nei. E mafai ona e suʻeina le ituaiga ma le mana o le eletise tuʻuina atu eletise e tusa ai ma faatonuga i lalo.

Faitau atili: Faʻailoa pe o fea le iunite eletise ua faʻapipiʻiina

Afai e aliali mai o loʻo faʻaaogaina se iunite eletise e le talafeagai, e tatau ona filifilia ma faʻaoga se mea fou. O le algorithm saʻo mo le filifilia o le elemene o le eletise e le faigata tele i le faatinoga.

Lesona: Auala e filifili ai se masini eletise mo se komepiuta

Metotia 8: Faʻafouina BIOS

Ma le mea mulimuli, o le mafuaaga mulimuli e ono aliali ai le sese 0x00000124 o se lomiga lata mai o le BIOS. O le mea moni e faʻapea o le masini faʻapipiʻi i totonu o nisi o matua e mafai ona i ai ni mea sese poʻo ni faʻamau e mafai ona latou lagona ai i se auala e leʻi mafaufauina. I le avea ai o se tulafono, e vave lava ona foia e le au gaosiga faafitauli ma lafoina i luga o le faʻalauiloaina o lomiga o polokalama faakomepiuta i luga oa latou upega tafailagi O se tagata e leai se poto masani e mafai ona faʻaaogaina le fuaitau "faʻafouina BIOS" i le valea, ae o le mea moni o le faiga e faigofie tele - e mafai ona e mautinoa i lenei mea pe a uma ona e faitauina le mataupu e sosoo ai.

Faitau atili: Faʻatulagaina se BIOS fou

Faaiuga

Na matou iloiloina uma mafuaaga autu o le lanu lanumoana ma le 0x00000124 sese ma maua ai pe faapefea ona foia lenei faafitauli. O le mea mulimuli, matou te manaʻo e faʻamanatu atu ia te oe le taua o le puipuia o faʻaletonu: faʻafouina le OS i taimi talafeagai, mataʻituina le setete o meafaigaluega, ma faia ni auala e faʻamamā ai ina ia aloese mai le faʻaalia o lenei mea ma le tele o isi mea sese.