Top 10 sili atu quadcopters i le telefoni 2018

O le faʻaaogaina o ata puelaupapa po o le pueina o ata vitio e le mafai ona tulaʻi i le ea lava ia. O le maketi faʻaonaponei o loʻo tafe tele i va o malo, lea e taʻua foi o le fafaʻi. E faʻatatau i le tau, gaosi oloa ma le vasega o le masini, ua faʻapipiʻiina i latou e sili atu le malamalama ma malamalama i le malamalama ma le televise ma le televise. Ua matou saunia se toe iloiloga o le sili atu o le quadcopters ma se mea pueata o le tausaga oi ai nei.

O le anotusi

  • WL Toys Q282J
  • Visuo Siluroid XS809HW
  • Hubsan H107C Plus X4
  • Visuo XS809W
  • JXD Paionia Knight 507W
  • MJX BUGS 8
  • JJRC JJPRO X3
  • Hover Camera Zero Robotics
  • DJI Spark Fly More Combo
  • PowerVision PowerEgg EU

WL Toys Q282J

Ole tau eletise ono-rotor le siliva-paketi ma se 2 megapixel kamera (pueina ata vitio). Faʻailoa i se tulaga lelei lelei ma faʻamalosi i le sola ese, tulaga tauagafau. O le mea le lelei tele o se tino le lelei o le palasitisi le lelei.

Tau - 3 200 rubles.

O fualaau faasina e 137x130x50 mm

Visuo Siluroid XS809HW

Fou mai Visuo na maua se mamanu faʻailoga, lelei, e ui lava e le o le mataupu sili ona faʻatuatuaina. Pe a gaugau, e faigofie lava ona fetaui le gaioiga i lau taga. Ua faʻapipiʻiina i le telefoni 2 megapixel, e mafai ona faasalalauina le vitio i luga o le WiFi, lea e mafai ai ona e pulea le vaalele mai se telefoni po o se papa i le taimi moni.

Tau - 4 700 rubles.

O le quadcopter, e pei ona vaaia i le tilotilo, o se kopi o le DJne Mavic Pro lauiloa.

Hubsan H107C Plus X4

O le au atinaʻe ua taulai atu i le umi o le eletise. E faia i le moli uila laititi ma e lua ni pati faʻavave i luga o le pito i luma o le eletise eletise, o lea e fetaui lelei mo pasi vaalele. O le mamao mamao e faʻapipiʻiina e se faʻaaliga e tasi o le monochrome. Na tumau pea le mea na maua e le mea pueata - 2 megapixel ma le maualuga o le ata o le ata.

Tau - 5,000 rubles

O le tau H107C + e toetoe lava faalua le maualuga e pei o isi quadcopters e tutusa ma lapoa ma uiga tutusa

Visuo XS809W

Umi o le tele-size, lelei, umi, faʻapipiʻiina arcs puipuia ma LED-backlit. Ave i luga o se kamera 2-megapixel lea e mafai ona faasalalauina le vitio i luga o fesootaiga WiFi. O le mamao e faʻapipiʻiina ma se tagata atamai, e faigofie pe'ā faʻaaogaina le faʻatonuga o le FPV.

Tau - 7 200 rubles

E toetoe lava leai ni sulufaʻi saogalemu i luga o lenei faʻataʻitaʻiga, e leai se GPS faʻaauau pe.

JXD Paionia Knight 507W

O se tasi o faʻataʻitaʻiga aupito sili ona amateur. E manaia i le i ai o vaʻa faʻaleleia ma se isi mea faʻapipiʻi puʻupuʻu, faʻapipiʻi i lalo o le fuselage. O lenei mea e mafai ai e oe ona faʻalautele le mata o le tioata ma ia mautinoa le vave faʻavaveina o le mea pueata i soo se itu. O uiga o galuega faatino na tumau i le tulaga o taugofie.

Tau - 8,000 rubles.

O loʻo i ai se galuega e toe foʻi mai ai le auto e mafai ai ona e toe faʻafoʻiina le drone i le nofoaga e ave ai le avega e aunoa ma se taumafaiga faaopoopo.

MJX BUGS 8

Maualuga eletise faʻasolosolo faʻatasi ma HD camera. Ae o le afifi sili ona manaia afifi - o le fa-inisi le faʻaalia ma le pulou mautinoa moni faʻatasi ma le FPV lagolago ua ofoina atu i le oloa fou.

O le tau e 14,000 rubles.

O le mauaina ma le faʻaaogaina o antenna o loʻo i luga o itu o le fuselage.

JJRC JJPRO X3

O le aloaʻia, faʻalagolago, copter autonomy mai le JJRC o loʻo i ai se mea vaeluaina i le va o tala faʻatatau tupe ma drones faʻapitoa. O loʻo faʻapipiʻiina i ai masini e fa, e le mafai ona faʻaaogaina, ma o le a tumau mo le 18 minute o le faʻaaogaina, lea e 2-3 taimi maualuga nai lo faʻataʻitaʻiga muamua o le iloiloga. E mafai e le mea pueata ona tusia le video FullHD ma faʻasalalauina i luga o fesoʻotaiga aunoa.

O le tau e 17,500 rubles.

E mafai e le laʻau ona lele i totonu ma tua atu, o le fausaga o loʻo i totonu ma le maualuga o loʻo umia ai galuega e nafa ma le saogalemu o vaʻalele i totonu.

Hover Camera Zero Robotics

O le mea sili ona le masani ai i le iloiloga o aso nei. O ona sikulima o loʻo i totonu o le mataupu, lea e faʻagatasi ai le gadget ma umi. O le quadcopter ua faʻapipiʻiina i se kamera 13-megapixel lea e mafai ai e oe ona faia ni ata aupito maualuga ma le pueina o ata vitio i le 4K. Ina ia pulea e ala i Android ma iOS smartphones, ua saunia le protocol FPV.

O le tau e 22,000 rubles.

Pe a gaugau, o le tele o le paʻu o le 17.8 × 12.7 × 2.54 cm

DJI Spark Fly More Combo

O le failautusi laitiiti ma vave tele ma se faʻavaa na faia i vaalele vaʻavaʻavaʻaveʻa ma le fa faʻamalosia malosi o masini. E lagolagoina ai le faʻafeoloolo o le tino, faʻaaogaina o le mafaufau ma le tulaueleele, faʻagasolo i tulaga na faʻaalia i luga o le faʻaaliga faʻatasi ai ma ata ma ata vitio o mea faitino. Mo le fatuina o mea faʻavaomalo e fetaui ma kamera faʻataʻitaʻi faʻatasi ma le 12-megapixel tele matrix o le 1 / 2.3 inisi.

O le tau e 40,000 rubles.

Ole numera o polokalama faʻapipiʻi ma meafaigaluega fou ma faʻaleleia atili, lea na tuʻuina atu ai i le au atinaʻe DJI-Innovations, e aunoa ma se faʻaopoopoga na faʻaogaina faʻamalosi faʻafesoʻotaʻi faʻatekinolosi

PowerVision PowerEgg EU

I tua atu o lenei faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi o vaalele amateur. Malosiaga atoatoa o le gaioiga, masini fetuutuunai, tele o auala e pulea ai, faataamilo i GPS ma BeiDou. E mafai ona e setiina se ala pe faailoga se mataitusi i luga o le faafanua, o le PowerEgg o le a faia le malologa. I le auala, o lona igoa e mafua ona o le foliga ellipsoid o le gaogao gaugau. Mo le vaega o le vaalele o le ellipse ma masini masei e tulaʻi i luga, ma mai ia i latou ua tuʻuina atu sikola. Kopter e vave oʻo atu i le 50 km / h ma e mafai ona galue faʻatasi mo le 23 minute. Mo le ata ma le vitio o loʻo fetaui ma le 14-megapixel sili ona lata mai.

O le tau e 100,000 rubles.

O le puleaina o le drone PowerEgg e mafai ona faʻaaoga uma e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega ma le Maestro, e faʻafetai i le tane e mafai ona taofiofia ma gaioiga o le lima e tasi

Quadcopter e le o se meataalo, ae o se komepiuta komepiuta e mafai ona faia se tele o galuega taua. E faʻaaogaina e le militeli ma tagata suʻesuʻe, tagata pueata ma tagata pue ata. Ma i nisi o atunuu, ua faʻaaogaina atunuʻu e ala i galuega meli meli mo le faʻasalaga. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani lau failautusi e paʻi atu i le lumanaʻi, ma i le taimi e tasi - maua se taimi lelei.