Tatala le faatulagaga DAT

I le taimi o le fausiaina, e tatau ona faia ni fua faʻatatau, filifili mea talafeagai ma faia nisi faʻatusatusaga. Iloilo faʻapitoa le pito i luga ole taualuga, e mafai ona e faʻaaoga polokalame faʻapitoa, o le a talanoaina i lenei tusiga.

Sketketup

SketchUp mai Google atonu o le polokalama sili lea ona faigata i la matou lisi. O lona faʻatinoga autu o loʻo taulaʻi atu i le galue ai ma ni faʻataʻitaʻiga tolu. Ae ui i lea, o galuega e fausia i totonu o le a lava lea e fai ai se faigofie faigofie o le taualuga. Aʻo leʻi faʻatau, matou te fautuaina oe e faamasani oe lava i le lomiga faataitai o lenei polokalama.

Download SketchUp

Faʻailoga

Faʻatonuga e tuʻuina atu ai i tagata o loʻo faʻaogaina se seti o meafaigaluega ma galuega e sili ona maualalo e ausia ai le galuega, ae o avanoa o loʻo i ai e lava lea e fuafua ai le laʻau e lua-laupapa o laupapa. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le ulufale lea i laina talafeagai i laina.

Download Rafters

RoofTileRu

O lenei polokalama e mafai ai e oe ona fuafua le uʻamea, kapini sima, faapalaga ma isi vaalele. O le tagata o loʻo faʻaaogaina le mea e tatau ai i le faatonu, ona maua ai lea o faʻamatalaga auiliili i le ata. E masani lava o se filifiliga o le tele o filifiliga talafeagai. RoofTileRu e tufatufa atu mo se pili, ae o le faʻataʻitaʻiga o le avanoa e maua e aunoa ma se totogi i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le atinaʻe.

Download RoofTileRu

OndulineRoof

OndulineRoof ua mamanuina e fuafua ai ni vaega o le taualuga. O le faagasologa o le sauniuniga o le a le tele se taimi, e na o le pau lava le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le ituaiga ma faʻaopopo fua. O le polokalama o le a faʻagasolo, ma a maeʻa ona mafai ona faʻaolaina i luga o fuainumera. E faʻamalosia tagata fou e faʻamalamalamaina i latou lava i le taʻiala o loʻo i totonu ma faʻamatalaga, pe a iai ni faafitauli i le atinaʻeina.

Download OndulineRoof

Selena

Sa faapotopoto e Selena ni nai faatonu, e tofu ma ana lava galuega patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se faʻataʻitaʻiga kalafi, o le tagata e faʻaaogaina ata ma ata tusi, ma i totonu o le faatonu faʻamau, o se faʻatusatusaga. O loʻo i ai se faletusi o loʻo iai i totonu o le faletusi, lea na aoina ai le tele o faʻamatalaga aoga e aoga tele i le taimi e galulue ai ma le polokalama.

Download Selena

Roofing Pro

O lenei sui e sili atu ona talafeagai mo tagata tomai faapitoa, e oʻo lava i le faamamafa i le galuega ua faia faapitoa mo i latou. O iinei ua faia ai se poloaiga fou, o mea faaopoopo ua faaopoopo ma o le taualuga ua faailoaina. O le polokalame e faia faʻatusatusaga, ma o le taunuuga e faʻaalia toetoe o le taimi lava lena. Faafetai i le laulau-fausiaina ma meafaitino e maua ai se paketi faigofie.

Download Roofing Pro

I lenei tusiga ua tatou faʻalavelaveina le tele o sui, o la latou galuega autu o le faia lea o le fuafuaina o le taualuga. Polokalama taʻitasi e faʻapitoa i lana lava auala, o loʻo i ai meafaigaluega ma gafatia faʻapitoa. Faitau ma le faaeteete ia mea taitasi, ona e filifili ai lea o se mea talafeagai.