Faʻafefea ona sui le numera telefoni i luga o le Steam

O tagata e le i resitalaina o le auaunaga a YouTube e masani lava ona latou vaai i le tusiga: "Atonu o le a le taliaina lenei vitio mo nisi tagata faaaoga" pe a taina se vitio. O lona uiga e tasi le mea - o le kilipa e aofia ai mea 18+. Ina ia maimoa i ai, e tatau ona e ulufale i le talimalo ma i le taimi e tasi ia faʻamaonia lou oʻo mai o le matua. Ae faʻapefea pe afai e te le manaʻo e faia lenei mea pe e te leʻi oʻo i lena tausaga?

Vaavaai i vitio faʻatapulaʻa tausaga

O le mea moni, e mafai e tagata uma ona resitalaina a latou faʻamaumauga, e faʻaalia ai o latou tausaga, lea e pasia mo le 18 tausaga. Ae talu ai nei, ua faʻamalosia ai aiaiga a Google. I le taimi nei, o tagata ei lalo ifo o le 18 tausaga e faasaina mai le fatuina o latou lava talaaga pe suia le aso e aunoa ma se faʻamaoniga tele - ata o se tusifolau poʻo le faaliliuina atu o le $ 0.30 i le alofa.

Afai e te le manaʻo e faʻalavelave ia te oe lava i le uma o le resitalaina e manaʻomia ona e faia ina ia mafai ai ona e matamata 18+, ona lua auala lea e fesoasoani ai e faʻasaga nei tapulaʻa.

Metotia 1: Suia le URL o se vitio

Ina ia amata matamata i se vitio lea e tu ai le 18+, e mafai lava ona e faia faasaoga i le sootaga o le vitio. Mo se faʻataʻitaʻiga faʻalelei, o le a tuʻuina atu se sootaga i le vitio o loʻo mulimuli mai:

youtube.com/watch?v=6LZM3_wp2ps

Afai o oe taumafai nei e matamata i le vitio lea e faasino i ai, ona le mafai lea ona e faia, pe afai e te le o ulufale i totonu poo lau talaaga o loo i lalo o le 18 tausaga, faʻaalia le ata pei o le ata oi lalo.

Ae naʻo oe e manaʻomia le faia o ni suiga laiti i le sooga e aloese ai. O le - aveese "matamata?" ma nai lo le faailoga tutusa (=) tuʻu se slash (/). O le sootaga o le a faapenei:

youtube.com/v/6LZM3_wp2ps

A maeʻa lena, o le a taʻalo le vitio e aunoa ma ni faʻafitauli. O nei mea uma ona o le suiga o le tuatusi e faatatau i le vitio lava ia, ae le o le itulau faatasi ai, ma o lea ua faasee ai le siaki tausaga. O lenei metotia o le a aoga i vitio taitasi i le YouTube.

Metotia 2: Faaaoga le nofoaga faapitoa NSFWITube

E mafai ona oʻo i le mataupu 18+ i YouTube ma i se isi auala - alu i tala atu o le tautua. O loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi e igoa NSFWYouTube - o le mea moni, o se analog atoa atoatoa o lona faʻapogai muamua, ma na o ni nai feeseeseaiga. O le mamanu e ese lava mai le uluai kopi, ae e le mafai ona taofia le matamataina o palota e 18+ mea.

Ae ui i lea, o le alu i lenei 'upega tafaʻilagi, o le a le mafai ona e maua le mea e te manaʻo i ai, talu ai e leai se suʻesuʻega i vitio iinei. E ese lava le aoga. E tatau ona e faaopoopo ni faʻamau se fa i le amataga o le sootaga o le vitio. Aʻo lei faia le upu "youtube" tusi i "namu" e aunoa ma ni upusii. E foliga mai, e mafai ona e vaʻai i ata o loʻo i lalo.

Lisi i le vitio i le YouTube:

Suia le sootaga i le vitio e aunoa ma le matua tausaga:

O se taunuuga, o le a aveina oe i le 'upega tafaʻilagi, lea o le a tutusa lava le vitio, ae aunoa ma le faʻasaina o tausaga.

Faaiuga

I le taimi muamua, e mafai lava ona e sui lou tausaga i le talaaga Google, ae o le aso, pe a uma le faʻaaoga, e tatau ona e faʻamaonia lou matua, e le o tagata uma o le a manuia ona o tulaga eseese. Ae o metotia o loʻo i luga o le a fesoasoani ia te oe e aloese ai mai faʻalavelave uma e mafai ona e feagai pe a taina vitio ma 18+ content.