Aveese tusi i uo VKontakte

E masani ona tupu pe a maua se tagata e te fiafia i ai i le fesoʻotaʻiga lautele a le Vkontakte, e te tuʻuina atu ia te ia se talosaga a lau uo, ae i le tali atu i lau talosaga a lau uo, e tuʻuina oe e le tagata faʻaaoga i le avea ai ma se tasi e mulimuli. I lenei tulaga, toeitiiti lava o tagata taʻutaʻua uma se faʻalauiloaina o le tagata lava ia e lagona le le mautonu, vavalalata ma le naunau e aveese le valaaulia muamua o le faauoga.

Aveese talosaga a uo

Afai e faʻamasinoina atoa, ona oʻo lea i le faagasologa atoa o le faʻamalosagaina o talosaga e oʻo mai ma fafo o loʻo le manaʻomia ai oe e faia ni gaioiga faʻapitoa. Pau lava le mea e te manaʻomia o le mulimuli i faatonuga.

O faʻatonuga tuʻuina atu o le a fetaui lelei ma soʻo se faʻalapotopotoga lautele. Fesootaiga VKontakte, e tusa lava po o le a soʻo se mea.

O lo latou lava natura, o gaioiga e faʻamoemoe i le tapeina o talosaga a le au uo e matua ese lava mai i latou e tatau ona faia e faʻamaonia le lisi o valaaulia mai fafo mai ia oe. O le mea lea, e ui lava i le faʻaogaina o le vaega tutusa o le galuega, o fautuaga e manaʻomia le vaʻaia ese.

Aveese talosaga o loʻo oʻo mai

O le faʻaaogaina o talosaga mai i uo o se faagasologa lea na tatou talanoaina muamua i se mea faapitoa e uiga i le faʻamutaina o le au fai saofaga. O lona uiga, afai e te manaʻo e faʻamalo le lisi o valaaulia faauo mai i tagata VK.com, e fautuaina e faitau lenei tusiga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻamalo VK followers

Mafaufau i laasaga e aveese ai talosaga o loʻo oʻo mai i se aotelega, ia maitauina e sili ona faʻamamaʻo faʻasalalauina e ala i le pisi i latou mo sina taimi ona tatala lea.

Faʻaopopo: Faʻafefea ona faaopoopo tagata i le lisi uliuli VKontakte

Afai e te le faamalieina i lenei metotia, e mafai ona e faʻaaoga isi e ala i le faitauina o le tala o loʻo taua i luga ile autu talafeagai.

  1. Faʻaaoga le lisi autu o loʻo i le itu tauagavale o le mata, liliu i le vaega "My Page".
  2. I lalo o le faʻamatalaga autu o lau talaaga patino, saili le laulau faʻamaumauga faʻamaumauga.
  3. Faatasi ai ma manatu na tuuina atu, kiliki i le vaega. "Tagata fai saofaga".
  4. Lenei, i lenei lisi o tagata, e mafai ona e mauaina soʻo se tagata faʻaaoga na auina atu se valaaulia ia te oe e faauo. Ina ia aveese se tagata, faapipii le kio i luga o lana ata, ma kiliki i luga o le satauro i le pito i luga taumatau ma se pito i luga. "Pupuni".
  5. I le matala matala "Faʻaopopo i le tagata lanu" kiliki le faamau "Faaauau", ia faʻamaonia le polokaina ma, e tusa ai ma le aveesea o le tagata faʻapitoa i le pusa meli o se uo.

Ina ia mafai ona faʻamalosi le faʻateʻaina o le talosaga a se isi tagata, e sili atu ma le 10 minute e tatau ona pasia mai le taimi o le tagata e faʻaaogaina ai se tagata laʻititi. A leai, o le valaaulia o le a le alu i soo se mea.

O lenei faagasologa o le faʻaumatiaina o talosaga faʻafeiloaʻiga e mafai ona mafaufauina atoa.

Aveese talosaga mai fafo

A e manaʻomia le faatea ese o le talosaga, e sili atu le faigofie pe a faʻatusatusa i taga mai le afa muamua o faatonuga. O lenei mea e fesoʻotaʻi saʻo ma le mea moni e faʻapea, i totonu o le VC interface o loʻo i ai se faʻafesoʻotaʻi fetaui, kiliki i le mea o le a e le faʻamalofia mai le tagata faʻaaoga o lē na teena lau valaaulia o le faauoga.

Manatua i lenei tulaga, afai e te maua se tagata e le fiafia e aoina isi tagata i luga o lana lisi o le au fai saofaga, ona mafai lea ona e mauaina oe i le faalavelave faʻafuaseʻi o lenei tagata mo se vaitaimi.

Ae ui lava i lea, o le faafitauli o le tapeina o talosaga mai fafo o taimi uma lava ma o le a talafeagai, aemaise lava i le tele o tagata faʻapitoa ma tutusa le lauiloa o lenei fesoʻotaʻiga lautele.

  1. A oi luga o le VK site, alu i le vaega e ala i le lisi autu i le itu tauagavale o le faamalama. "Uo".
  2. I le vaega tonu o le itulau e tatala ai, saili le lisi autu ma faʻafesoʻotaʻi i le lisi "Fesili a le uo".
  3. Lenei e tatau ona e fesuiai i le tab Olagai luga o le pito i luga o le itulau.
  4. I le lisi ua tuʻuina atu, saili le tagata e ona le tusi talosaga e te manaʻo e teʻi, ma kiliki "Faatea le"ae leai "Faʻatonu le faʻailoa".
  5. O le saini o le suiga manaʻomia e suia i luga o se tasi o mea - na taliaina e le tagata lau valaʻau, tuʻuina oe e avea ma se failautusi, pe leʻi filifili foi pe o le a le mea e fai ia oe.

  6. Pe a uma ona kiliki le ki "Faatea le", o le a e vaʻai i le faʻasalalauga talafeagai.

O sea saini, e pei, o le mea moni, o le tagata lava ia, o le a mou atu mai lenei vaega o le va fealoai. fesoʻotaʻiga i le taimi lava e maeʻa ai lenei itulau.

Faamolemole ia matau, i le mataupu o le resitalaina o se uo i se tagata ua tapeina mai lenei lisi, o le a le mauaina se faʻamatalaga. I le taimi lava e tasi, o loʻo e maua pea lava oe i lana lisi o le au failautusi ma e mafai ona avea oe ma uo i le talosaga a le tagata talimalo.

Afai e te vaʻaia se tagata faʻaaoga mai le au fai saofaga e ala i le lisiina o pepa ma mulimuli ane tuʻuina atu, pe na latou faia tutusa ia te oe, pe a toe faʻaaogaina, o le faʻasalalauga o le a tuʻuina atu e tusa ai ma le faʻailoga masani VKontakte. O le mea moni, o lenei mea, o se tasi lea o eseesega autu i le faagasologa o le soloia o valaaulia i faauoga.

Matou te moomoo ia te oe uma mea sili!