Stoloto mo le Android

O le faʻaaogaina atoa o Skype atonu e manaʻomia pe afai e le saʻo le faʻapipiʻi pe leai foi. O lona uiga pe a uma ona aveese le polokalama o loʻo iai nei, o le a faʻapipiʻiina se faʻaaliga fou ile luga. O le uiga ese o le Skype, pe a maeʻa ona toe faʻafouina, e fiafia tele e "piki" le toe vaega o le kopi muamua, ma toe momotu. Polokalame faʻapitoa faʻapitoa e folafolaina le maeʻa maeʻaina o soʻo se polokalama ma ona uiga, e masani ona le mafai ona faʻafefe atoa le maeʻaina o Skype.

O lenei tusiga o le a faʻamatala auʻiliʻilia le tekinolosi o le faʻamamaina atoa o le faʻaaogaina o le eletise mai le Skype. E leai ni faʻaaogaga faaopoopo e tatau ona sii mai ma faʻaogaina.

Aveesea o le a faia e ala i le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻavaomalo.

1. Ina ia faia lenei mea, tatala le lisi Amata, ma i le pito i lalo o le ituaiga sailiga Polokalame ma vaegaona kiliki lea o le kiliki e tatala ai le iuga muamua. O le taimi nei o le a tatalaina ai se faamalama o le a faʻaalia ai polokalame uma o loʻo faʻapipiʻi i luga o le komepiuta.

2. I le lisi o polokalama e te manaʻomia e maua ai le Skype, kiliki i luga-saʻo i luga o faʻamatalaga ma kiliki le Delete, ona mulimuli lea i fautuaga mai le polokalama Skype removal.

3. A maeʻa le faʻaaogaina o le polokalama, o le a avea la tatou sini o faila o totoe. Mo nisi mafuaʻaga, e le o vaʻaia i latou e le faʻaaogaina o polokalama faakomepiuta i le faʻailoga. Ae matou te iloa le mea e maua ai.

4. Tatala le 'Amata amata, i le faʻasologa o suʻesuʻega faʻasologa le upu "natia"Ma filifili le mea muamua -"Faaali atu faila na natia ma faila". Ona, faʻaaogaina lea o Explorer, alu i le faila. C: Tagata faaaoga username AppData Local ma C: Tagata faaaoga username AppData Uiga.

5. I tuatusi e lua tatou te maua ai le igoa e tasi. Skype - ma faʻaumatia. O le mea lea, o le mulimuli i le polokalama, o faʻamatalaga uma e faʻaaoga ai tagata o le a felelei ese foi, ma faʻamautinoa le maeʻa atoa.

6. O lenei ua saunia le polokalama mo se faʻapipiʻiga fou - e sii mai le faila faʻapipiʻi fou mai le nofoaga aloaia ma amata faʻaaoga le Skype.

Faʻasiliina o Skype ma le Mea e Faʻaaogāina

Afai, e ui i lea, o loʻo i ai se manaʻoga e faʻaaogaina polokalame faʻapitoa, ona faʻaaogaina lea o le metotia o le aveesea o le polokalame ma lana fesoasoani.

Tikiala Mea e Faʻaaoga

1.Tatala le polokalama faʻapipiʻi - vave vaʻai i se lisi o polokalame o loʻo iai. Saili le Skype i totonu ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi - Faʻasalalau.

2. I le isi, o le a tatala le Skype elite faʻapipiʻi - e tatau ona e mulimuli i ona faatonuga.

3. A maea ona maeʻa, o le Uninstall Tool will scan the system for residual traces ma ofoina atu e aveese. O le tele o taimi, o le polokalama e faʻaleleia ai e na o le tasi le faila i Roaming, lea e mafai ona manino le vaaia i iuga fuafuaina.

O le mea lea, na iloiloina e le tusiga ni filifiliga se lua mo le aveeseina o le polokalame - faʻaaogaina polokalame faʻapitoa) ma le lima (na fautuaina o ia e le tusitala).