Teleport Pro 1.72

E le mafai i taimi uma ona maua le Initaneti i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta e maua ai faʻamatalaga talafeagai, faigofie lava le fatuina o tusi tusi e mafai ona leai se aoga. E sili atu le saogalemu le sii mai o le 'upega tafaʻilagi ma faʻaaogaina e aunoa ma le Initaneti fesoʻotai. O lenei mea o le a fesoasoani i le polokalame Teleport Pro, lea o le a maua ai mea uma e te manaʻomia i totonu o le tasi pusa i lau komepiuta. O ia masini faʻapipiʻi atonu e manaʻomia mo i latou ua tele faʻamatalaga aoga mo i latou lava ma e manaʻo e vave sii mai nai lo se kopi umi ma le taua. Mafaufau i lenei polokalama i nisi auiliiliga.

Faʻatinoga o le fausiaina o galuega

Teleport Pro e toetoe lava o mea uma mo oe, na o oe e tatau ona e filifilia nisi koni ma faʻaoga nisi faʻamatalaga, mulimuli i faatonuga o le polokalama. O se faamalama faʻatasi ai ma se mea faʻanatinati faʻavavega e amataina vave lava pe a uma le faʻalauiloa muamua ma e tatau ona faʻaoga e le tagata faʻaaoga le ituaiga o galuega o le ai ai. Atonu o se kopi atoa lenei o le 'upega tafaʻilagi i le diskette, o lana kopi, e aofia ai lisi tusi, saili i upu autu, saili i faila ma le tele o isi filifiliga. O le filifiliga talafeagai o loʻo lisi atu i luga e tatau ona faʻaalia e se togi.

E le gata i lea, o loʻo amataina le tuatusi amata o le laupepa, ma o loʻo ofoina mai foi e le polokalame e faʻaalia le tele o sootaga loloto o le a kopiina i le 'ea, o lona uiga, o le sootaga i itulau uepesite i totonu o le nofoaga autu. Faʻalogo i le saʻo saʻo o le tuatusi.

Teleport Pro ua ofoina atu le filifiliga o le faasaoina o ituaiga faila. E na o le tusiga, ata, leo poʻo mea uma e mafai ona fai. Afai ei ai sau tala i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e manaʻomia ona e ulufale i totonu, ona faʻaalia lea o faʻamaumauga i laina faapitoa.

Lagolago le tele o poloketi i le taimi e tasi

E leai se mea e taofia ai oe mai le fatuina o ni kopi se tele o uepisaite po o isi poloketi i le taimi e tasi ma tausia i latou i le faasologa o galuega. O le a faʻaalia i le itu agavale, i se isi vaega o le polokalama. O le kilikiina i luga o le faʻailoga e tatalaina ai se lisi o faila uma ua uma ona sii mai, pe afai oi ai se mataupu o le utaina o le 'upega tafaʻilagi i luga o le komepiuta.

Faʻasaoina i se isi pusa

Mo saite taitasi, e faia ai se isi pusa pe a fai o faila uma e teuina. O le faʻaaogaina lava ia e taʻu mai le nofoaga o le faʻaola. I lenei nofoaga e le gata o ata, tusiga ma musika, ae o pepa HTML foi e ala ai ona tatala le laupepa i le masini. O tagata taʻitasi e fesoʻotai atu e faʻasaoina i se isi pepa e taʻua o le "Index". Faʻamatalaga faila e tusa lava pe ua tape le polokalama.

Mama

  • Nofoaga o uta e anapogi;
  • Faʻamatalaga faigofie ma faʻaogaina;
  • Faʻatinoina o le faʻatinoina vave o galuega faatino.

Faʻafitauli

  • Le leai o le gagana Rusia;
  • Ua tufatufaina le polokalame mo se totogifuapauina.

Teleport Pro faʻapitoa ona faʻaaogaina ana galuega uma ma tuʻuina mai vave le faʻailogaina o faila o le laupepa, ma o le faʻaleleia o le faʻatulagaina o le a fesoasoani e faʻaolaina naʻo mea e te manaʻomia. O le polokalama e faʻatupe ai tupe, ae o loʻo i ai se lomiga e aunoa ma se totogi, o le taimi e lava e tusia ai ni faaiuga e uiga i ai.

Telefoni Faʻamasinoga Teleport Pro

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻasalalau Faʻasalalau Webzip PSD Viewer HTTrack Website Copier

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Teleport Pro o se polokalama faapitoa mo le siiina o nofoaga i se komipiuta. O lenei mea e maua ai le avanoa atoa i le punaoa tusa lava pe leai se Initaneti ma ua tape le polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: TENMAX
Tau: $ 50
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.72