Radiocent 3.5.0.74


Mo le tele o le faʻaaogaina o Instagram, o tagata uma e sainia-up user is valuable, o lea e avea ai ma se maasiasi pe a amata ona faʻaitiitia lenei numera. I le taimi nei, o loʻo i ai se manaʻoga atoatoa e iloa ai po o ai moni lava e le faʻamaonia.

E tusa lava pe na o le 50 tagata i luga o le lisi o le lesitala, o nisi taimi e faigata tele ona malamalama lelei pe o ai e le faʻamaonia, ma o lenei faʻamatalaga o le a le aoga i mea faʻapitoa a le Instagram. O le mea e lelei ai, i la tatou galuega o le a mafai ona tatou fesoasoani i fofo o isi vaega.

Faamolemole silasila o Instagram e matua nofouta i le saogalemu o tagata faaaoga, o le tele o auaunaga na muamua faatagaina ai tagata e matamata i tagata resitala mai mamao e le o toe maua nei. Afai e te faʻaaoga le fofo o loʻo tuʻuina atu i totonu o le tusitusiga, pe maua foi se meafaigaluega tutusa, e te faʻamaonia lou igoa ole igoa ma le upega tafailautusi i lou lava tulaga lamatia. O le faʻafoega o la matou 'upega tafaʻilagi e le aʻafia mo le gaoi mafai o au tala, ia faʻaeteete.

Vaʻavaʻai i le lisi o le le faʻamaoniaina o tagata faaaoga i le Instagram

I le taimi lava lea e tatau ona maitauina o le a aoga lea fuafuaga fuafuaga i le mea e te faʻaaogaina ae leʻi tuʻuina atu e le au faʻaaoga lau lisi o le au fai saofaga. Ole fofo o loʻo mulimuli mai e leai se aoga e faʻapipiʻi pe afai e te manaʻo e matamata i se lisi o tagata e le o faʻamaonia le faaaogaina, ae i le lumanaʻi o le a mafai ona fesoasoani.

  1. O le mea lea, mo la matou galuega, o le a matou faʻaaogaina le application InstaReport. O le mea e faanoanoa ai, o lenei talosaga o loʻo avanoa nei mo le iOS mobile platform, ae faʻatasi ai ma le manaʻoga saʻo ma mo le Android OS, e mafai ona e mauaina ia filifiliga tutusa, mo se faataitaiga, Taʻitaʻi Fesoasoani, o le mataupu faavae e tutusa lava.
  2. Tikiala le InstaReport app mo iOS

    Faʻatau le talosaga Suʻe Fesoasoani mo le Android

  3. A maeʻa le faʻapipiʻi, faʻalauiloa. A faʻaalia le faamalama InstaReport i luga o le mata, e tatau ona e kiliki le ki. "Saini ma Instagram".
  4. O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama o le faatagaga lea e te manaʻomia e tuʻuina atu ai faʻamatalaga mai lau faʻalauiloa Instagram. Ina ua maeʻa ona faʻamaonia e mafai e le talosaga ona maua nisi faʻamatalaga mai lau talaaga.
  5. A manuia le ulufale, o le a e vaʻai i le mea "Tausi mamao mamao". I le taimi lenei, e leai ni a tatou laupepa, ae o le taimi lava e le o faʻamatalaina ai e se tagata faʻaaoga mai ia i tatou, o le a tatou mautinoa lava.
  6. O lea, mai ia i matou na faamatalaina le tagata i le Instagram. Siaki po o ai e toe faʻaaogaina le application InstaReport. Matou te iloa o le numera e lata ane. "Tausi mamao mamao" suia, ma patino, e faʻaalia le numera o tagata e leʻi faʻasalaina. Tapuni i luga o lenei mea e faʻaalia ai faʻamatalaga auiliili.
  7. O le faʻaaliga e faʻaalia ai le tagata faʻaoga (poʻo tagata e faʻaaogaina) oe na tuʻuina lau lisi o le au fai saofaga.

O isi fofo mo le siakiina o le lisi o le le amanaiaina o tagata faaaoga o loo galulue i se auala talitutusa, ae o taimi taitasi latou te faaitiitia ai ma le itiiti ifo, aua i luga o Instagram latou poloka lenei tulaga mai auaunaga a isi. Matou te faʻamoemoe na aoga lenei faʻamatalaga mo oe.