Faʻaali le pati i le Android

E pei ona e iloa, e masani lava ona faʻaaogaina le masini multifunctional pe'āfai e faʻapipiʻi le avetaavale. E faatatau foi lenei i le Ricoh Aficio SP 100SU. O le a tatou iloiloina auala e mafai ai ona suʻeina ma faʻapipiʻi masini mo lenei masini mulipuni. Seʻio tatou tilotilo i mea uma i le faasologa.

Faʻasaʻo avetaʻavale mo le MFP Ricoh Aficio SP 100SU

Aʻo leʻi faʻaauau le faʻatinoina o metotia o loʻo tuʻuina atu i lalo, matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava ia i le masini masini. E masani lava i le atigipusa o se CD ma faila uma e tatau ai. Faʻamolemole faʻaofi i totonu o le taavale ma faʻapipiʻi. Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai pe mafai foi ona leai se pu, faʻaoga isi filifiliga.

Metotia 1: Ricoh Official Website

O le filifiliga sili ona mataalia o le suʻeina ma le faʻaaogaina o polokalama mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga, talu mai muamua ona ou maua ni kopi fou o faila i lea mea. O le faagasologa o le sailia ma le faʻatauina o mea nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Ricoh

  1. Tatala le fale o le Ricoh i le kiliki i luga o le sootaga oi luga.
  2. I luga o le pito i luga, saili le faamau. "Lagolago" ma kiliki i luga.
  3. Tuʻu i lalo i le vaega "Faʻamaumauga ma faʻamatalaga lagolago"pe a feaveaʻi i le vaega "Faʻamatalaga mo le ofisa oloa Ricoh".
  4. O le a e vaʻaia se lisi o oloa uma e maua. I totonu, vaavaai mo masini multifunction ma filifili lau ata faataitai.
  5. I le itulau o lomiga, kiliki i le laina "Avetaavale ma masini komepiuta".
  6. Muamua fuafua le faiga faʻaogaina pe afai e le faia aunoa.
  7. Filifili se gagana avetaavale talafeagai.
  8. Faʻateleina le laupepa manaomia i se seti o faila ma kiliki "Download".

E totoe na o le momoeina o le masini e siiina mai ma faatali seiloga ua tatala le faila. A maeʻa lenei faʻagasologa, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi vave meafaigaluega ma amata ona galulue ma ia.

Metotia 2: Polokalame Tolu

O le auala muamua e le fetaui i nisi tagata faaaoga mo le mafuaaga e manaʻomia ai le gaosia o se fuainumera tele o gaioiga, lea e tele taimi e manaʻomia ai le tele o taimi. I lenei tulaga, matou te fautuaina oe e te tilotilo i isi polokalama faʻapitoa lea o le a maua e le tagata tutoatasi ia avetaavale talafeagai. Faʻatasi ai ma se lisi o ia polokalama, vaʻai i la tatou isi tusiga i le fesoʻotoga i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Matou te fautuaina oe e faʻalogo i le DriverPack Solution ma le DriverMax. O nei polokalame e fetaui lelei mo le galue ma se masini multifunctional. O faʻamatalaga auʻiliʻili pe faʻapefea ona faʻaaogaina, e mafai ona maua i le sootaga lea.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution
Suʻe ma faʻapipiʻi avetaʻavale i le polokalame DriverMax

Metotia 3: Faʻataʻitaʻiga MFP Tulaga Ese

A maeʻa ona faʻaoga le Ricoh Aficio SP 100SU i se komepiuta "Pule Sili" O faamatalaga autu e uiga i ai e aliali mai. I meatotino o meafaigaluega o loʻo i ai faʻamaumauga i luga o lona faʻamatalaga, lea e mafai ai ona maua se avetaʻavale talafeagai e ala i auaunaga faapitoa. I le mafaufauina o le MFP, o lenei tulaga tulaga ese e pei o lenei:

USBPRINT RICOHAficio_SP_100SUEF38

E mafai ona e faamasani ia oe i lenei metotia o le sailia ma le siiina mai o le polokalama i le tusiga mai le isi o matou tusitala i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻamaumauga Faʻasinomaga Windows

Afai o le tolu metotia muamua e le fetaui ma oe mo soʻo se mafuaʻaga, taumafai e faʻapipiʻi le avetaavale mo masini e faʻaaoga ai galuega o loʻo faʻaaogaina i le faiga faʻaoga. O le aoga o lenei filifiliga o le le maua lea o le sailiga o faila i luga o tuatusi vaega poʻo le faʻaaogaina o polokalama eseese. O le meafaigaluega o le a faʻaalia ai taga uma lava.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

I luga o lenei mea, ua oʻo mai la tatou tusiga i se iʻuga. O le asō ua matou faʻaaogaina auala e fa e avanoa ai, pe faapefea ona maua ma ave avetaʻavale mo le Ricoh Aficio SP 100SU. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i lenei faagasologa, e taua tele le filifilia o se metotia talafeagai ma mulimuli i faatonuga na tuʻuina mai.