Auala e lafoaia ai talosaga mai le Facebook

E masani lava, ua talosagaina tamaiti aʻoga e faia a latou lava aiga, ma e na o tagata e fiafia i lenei mea. Faʻafetai i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, o le fatuina o se galuega faatino o le a itiiti se taimi e alu ai nai lo le tusia o le a faia ma le lima. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo atu i le GenoPro - o se seti meafaigaluega lelei mo le faia o se gafa faaleaiga.

Faʻasologa autu

O le vaega o galuega e faia i le tulaga o se laulau i totonu o le potu, lea ei ai ni faailoga patino mo tagata taitoatasi. O le tapoleni e mafai ona tele, o lona uiga o mea uma lava e faʻatapulaʻaina i le maua o faʻamaumauga e faʻatumu. I le pito i lalo e mafai ona e vaʻai i isi nusipepa, o lona uiga, o le polokalama e lagolagoina le galuega tutusa ma nisi o poloketi.

Faʻaopoopo le tagata

E mafai e le tagata faʻaaoga ona vaʻai se tagata o le aiga e avea o se tasi o faatusa ua fuafuaina. Latou te suia i le lanu, lapopoa ma feaveai faataamilo i le faafanua. Faʻaopoopoina e ala i le kiliki i luga o se tasi o igoa poʻo le meafaigaluega. O faʻamaumauga uma ua tumu i le tasi faamalama, ae i totonu o le tasi faamalama. O i latou uma lava e iai o latou lava igoa ma laina ma tusi, pe a fai e tatau ai ona ulu atu i faʻamatalaga talafeagai.

Faʻalogo lelei i le lisi "Faʻaalia"lea e maua ai se suiga auiliili o le vaaiga a le tagata. O atigilima taitasi ei ai sona lava taua, lea e mafai foi ona maua i lenei faamalama. E mafai ona e suia ma le faʻatulagaina o le igoa, aua i atunuu eseese e faʻaaogaina se faasologa ese pe le faʻaaogaina le igoa ogatotonu.

Afai ei ai ni ata e fesootaʻi ma lenei tagata, poʻo ata lautele, e mafai foi ona sii mai i luga o le faamalama o le tagata faaopoopo i le lisi ua atofaina mo lenei. A maeʻa ona faʻaopopo le ata o le ai totonu o le lisi, ma o le a faʻaalia lona ata i le itu taumatau. E iai laina e iai faʻamatalaga e uiga i le ata e te manaʻomia e faʻatumu, pe a faʻapea o loʻo i ai ia faʻamatalaga.

Faufautua Foafoaga Faaleaiga

O lenei tulaga o le a fesoasoani i le fausiaina vave o se paranesi i totonu o le laau, faaalu le taimi nai lo le faaopoopoina o se tagata taitoatasi. Muamua e tatau ona e faʻatumu faamatalaga e uiga i le tane ma le ava, ona faʻaalia lea oa la fanau. A maeʻa ona tuʻuina atu i le kata, o le a maua le avanoa i taimi uma lava, o lea ia tuu le laina avanoa pe afai e te le iloa faamatalaga talafeagai.

Laupepa

E mafai ona faʻasalalau le faʻafanua e pei ona e finagalo i ai. E faia lenei mea i le lima poʻo le faʻaaogaina o meafaigaluega talafeagai. E tofu i latou ma lana lava faʻamalama, lea e faʻamatala puupuu ai le gaioiga o lenei galuega. E tatau ona totogia le taulaʻi tele i le tele o le mafai ona pulea lelei o laau, e amata mai i le fausaga o le filifili sao, e faaiʻu i le gaioiga o le nofoaga o tagata. Afai e manaʻomia, e mafai ona suia le lanu a le tagata e vaʻai ai sootaga ma isi tagata pe leai foi.

Laulau a le aiga

I le faʻaopoopoga i le faʻafanua, o faʻamatalaga uma e faʻaopoopoina i le laulau e faʻaagaga mo lenei mea, ina ia mafai ona faʻavave vave ona maua se lipoti auiliili i tagata taitoatasi. E avanoa le lisi mo le faʻataʻitaʻia, faʻavasega ma lolomi i soo se taimi. O lenei tulaga o le a fesoa- soani ia i latou ua matutua ma ua matua faigata lava i le sailia o tagata.

Fautuaga mo amataga

Na tausia e le au atinaʻe na tagata na faʻafeiloai muamua i lenei ituaiga polokalama, ma aumaia nisi o fesoasoani faigofie a GenoPro mo i latou. O le fautuaga pito sili ona aoga o le faʻaaogaina o ki vevela, o le faʻavaveina o le faagasologa o galuega. O le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻanofoina pe matamata i le lisi atoa, e tumau pea ina ia na ona maua ai faʻamatalaga.

Auina atu e lolomi

A maea le sauniuniga o le laau, e mafai ona lolomiina ma le saogalemu i le lomitusi. Ua saunia e le polokalame lenei mea ma ua tuuina mai ai ni galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, oe lava ia e mafai ona suia le fua o le faʻafanua, faatulaga laina ma faʻasaʻo isi isi taʻaloga. Faamolemole ia matau pe afai e tele ni faafanua e faia, o le a latou lolomi uma i le le mafai, pe afai e na o le tasi lava le laau e manaomia, ona tatau lea ona faamaotiina i le taimi o le faatulagaga.

Mama

  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Tele mea faigaluega mo galuega;
  • Lagolago mo galuega tutusa ma tele laau.

Faʻafitauli

  • Ua tufatufaina atu le polokalame mo se totogifuapauina;
  • O mea faigaluega e le faigofie.

GenoPro e fetaui lelei mo i latou ua leva ona moemiti i le toe olaola o latou lava aiga, ae latou te le mautonu. O faʻamatalaga mai le atinaʻe o le a fesoasoani i le vave faʻatumu uma o faʻamatalaga talafeagai ma aua nei misia se mea, ma o le faasaʻoina saoloto o le faʻafanua o le a fesoasoani e faʻaogaina le laau e pei lava ona e mafaufau i ai.

Download GenoPro Trial Version

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Laʻau o le Ola Polokalama e fatu ai se gafa RootsMagic Taua Fuga

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
GenoPro - se polokalame mo le tuufaatasia o se gafa gafa. E i ai mea uma e mafai ona manaʻomia mo lenei mea. O le faasaʻoina o filifili o le a fesoasoani i le fatuina o se faafanua e pei lava ona e vaʻaia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: GenoPro
Tau: $ 50
Toa: 6 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0.1.0