E faʻafefea ona faʻafefe tusi talosaga i le Android

O nisi taimi e faʻaaogaina ai e le au faaaoga le tele ma le telefoni feaveaʻi o le sites YouTube i se mea sese ma le code 400. E tele mafuaʻaga e ono tupu ai, ae o le tele lava o lenei faafitauli e le ogaoga ma e mafai ona foia i ni nai kiliki. Sei o tatou taulimaina lenei mea i auiliiliga.

Faʻasaʻo le mea sese code 400 i le YouTube i luga o komepiuta

E le masani ona galue lelei masini i luga o le komepiuta, e tele faafitauli e tulaʻi mai ona o se feeseeseaiga ma faʻaopoopoga faʻaopoopoga, o se aofaiga tele o le natia po o kuki. Afai e te taumafai e matamata i se vitio i le YouTube, e te maua se mea sese i le code 400, ona matou fautuaina lea e faʻaaoga auala nei e foia ai.

Metotia 1: Faʻamalo le cache masini

E teuina e le masini nisi faʻamatalaga mai le Initaneti i luga o le puʻupuʻu, ina ia aua neʻi utaina faʻamaumauga i le tele o taimi. O lenei vaega e fesoasoani e galue vave i le masini. Ae peitai, o le faaputuputu tele o nei faila e tasi e taʻitaʻia ai i nisi o mea leaga poʻo le faʻaitiitia o le gaioiga o le gaioiga. O le siaki code 400 i luga o le YouTube e mafai ona mafua mai i se numera tele o faila cache, o le mea muamua matou te fautuaina e faamamaina i lau sailiga. Faitau atili e uiga i lenei mea i la matou tusiga.

Faitau atili: Faʻamama le faʻaoga i totonu o le masini

Metotia 2: Aveʻese kuki

Cookies fesoasoani i le saite e manatua nisi o faʻamatalaga e uiga ia te oe, pei o lau gagana e sili ona e fiafia i ai. E le masalomia, o lenei mea e faigofie tele ai le galuega i luga o le Initaneti, ae ui i lea, o ia ituaiga o faʻamaumauga e mafai i nisi taimi ona mafua ai foliga o faafitauli eseese, e aofia ai mea sese ma le code 400, pe a taumafai e matamata i se vitio i le YouTube. Alu i lau 'upega tafaʻasalaga poʻo le faʻaaogaina o le masini faʻaopoopo e faʻamalo kuki

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻamalamalama kuki i Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Yandex Browser

Metotia 3: Fafo Extensions

O nisi plugins ua faʻaogaina i le feteenaʻiga o feteʻenaʻiga ma nofoaga eseese ma taʻitaʻia ai i mea sese. Afai e leʻi fesoasoani metotia muamua muamua e lua ia oe, ona fautuaina lea matou te gauai atu i faʻaopoopoga ua aofia ai. Latou te le manaʻomia le aveeseina, na o le tape mo sina taimi ma siaki pe ua leiloloa le mea sese i le YouTube. Sei o tatou tilotilo i le mataupu faavae o le le faʻaaogaina o faʻaopoopoga i le faʻataʻitaʻiga a le Google Chrome browser:

  1. Faʻamata se masini ma kiliki le ata i le tulaga o tolu togitogi i le itu taumatau o le tuatusi. Faʻalulu i luga "Meafaigaluega faaopoopo".
  2. I le lisi o mea pop-up, saili "Faʻaopoopoga" ma alu i le lisi e pulea ai.
  3. O le ae vaʻaia se lisi o faʻalapotopotoga faʻapipiʻi. Matou te fautuaina mo se taimi le tumau ia i latou uma ma siaki pe afai ua leai se mea sese. Ona mafai lea ona e liliuina mea uma i le itu, seia oʻo ina faʻaalia le meli feteʻenaʻiga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona aveese faʻaopoopoga i Opera, Yandex Browser, Google Chrome, Mozilla Firefox

Metotia 4: Faʻateʻaina le Ala saogalemu

O le saogalemu i mode i Youtube e mafai ai e oe ona taofiofi le avanoa i fesili e fesiligia ma le vitio, lea ei ai se tapulaa o le 18 +. Afai o le mea sese ma le numera code 400 faatoa aliali mai pe a e taumafai e matamata i se ata vitio, o lona uiga o le faafitauli o loʻo i totonu ole sailiiliga saogalemu. Taumafai e faʻaaogaina ma toe mulimuli i le sootaga i le vitio.

Faitau atili: Ave ese le ala saogalemu i le YouTube

Faʻasaʻo le mea sese code 400 i le faʻaoga telefoni feaveaʻi

O le faʻailoga code 400 i le telefoni feaveai a le YouTube e mafua mai i fesoʻotaiga i fesoʻotaiga, ae e le o taimi uma lava lea. Ole taimi e le lelei ai le aoga, o le mafuaʻaga lea e tulaʻi mai ai faʻafitauli eseese. Ina ia foia le faafitauli, pe afai o mea uma e lelei i le fesoʻotaiga, e tolu ala faigofie o le a fesoasoani. Sei o tatou feutagaʻi ma i latou i auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamalo le cache tusi

O le masini feaveaʻi o le YouTube feaveaʻi e ono aʻafia ai faʻafitauli o se uiga ese, e aofia ai le faʻailoga code 400. O le a manaʻomia e le tagata faʻaaoga le faʻamaonia o nei faila e foia ai le faafitauli. Ua faia lenei mea i le faʻaaogaina o mea faigaluega na faʻaaogaina o le faiga faʻaogaina i ni nai laasaga faigofie:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i "Talosaga".
  2. I le lisi "Faʻatulagaina" Tusi i lalo ma maua "YouTube".
  3. Tapena e alu i le lisi. "E uiga i le app". O iinei i le vaega "Faʻapipiʻi" kiliki le faamau Clear Cache.

I le taimi nei, e tatau lava ona e toe amataina le talosaga ma siaki pe ua leai se mea sese. Afai o loʻo i ai pea, matou te fautuaina le faʻaogaina o le metotia lenei.

Vaʻai foi: Faʻamalamalama le faʻamau i le Android

Metotia 2: Faʻafou le faʻaoga YouTube

Masalo o le faafitauli na tupu na o lau lava kopi o le tusi talosaga, o lea matou te fautuaina ai le faʻaleleia o le mea sili ona lata mai ina ia faʻaumatia ai. O le faia o lenei mea o le a e manaʻomia:

  1. Tatala le Google Play Market.
  2. Tatala le lisi ma alu i le "O aʻu talosaga ma taaloga ".
  3. Kiliki ii "Toe faafou" O mea uma e amata ona faʻapipiʻi le faʻaaogaina o lomiga o nei talosaga uma, pe maua i totonu o le lisi o YouTube ma faʻaalia lona faʻafouina.

Metotia 3: Toe faʻatulagaina le talosaga

I le tulaga pe ae maua le lomiga aupito lata mai ua faʻapipiʻiina i luga o lau masini, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga televavave o le Initoneti ma faʻamalo le cache o talosaga, ae o loʻo i ai pea le mea sese, e tumau pea na o le toe faʻaleleia. O nisi taimi o faafitauli e fofoina i lenei auala, ma e mafua ona o le toefaʻatonuina o tafaʻi uma ma le faʻamutaina o faila i le toe faʻaleleia. Seʻio tatou tilotilo totoa i lenei faiga:

  1. Tatala i luga "Faʻatonu" ma alu i vaega "Talosaga".
  2. Saili le YouTube i le lisi ma tape.
  3. I le pito i luga e te vaʻai i se faamau "Aveesea". Kiliki i luga ma faʻamaonia au taga.
  4. Ia amata nei le Google Play Market, i totonu o le suesuega "YouTube" ma faʻapipiʻi le talosaga.

O le taimi nei ua tatou iloiloina auiliiliga auala e foia ai le code code sese 400 i le atoaga o le tulaga o le upega tafaʻilagi ma le telefoni feaveaʻi. Matou te fautuaina e le taofi pe a uma ona faia se metotia se tasi, pe afai e le maua ai ni taunuuga, ma taumafai isi, ona o mafuaaga o le faafitauli atonu e eseese.