CollageIt - tagata e faʻapipiʻiina ata photo

Faʻaauauina le autu o polokalame ma tautua ua fuafuaina e faʻasaʻo ata i ni auala eseese, ou te tuʻuina atu se isi polokalama faigofie lea e mafai ai ona e faia se faʻatalanoaina o ata ma le download lea e mafai ona e sii mai e aunoa ma se totogi.

O le CollageIt polokalama e le tele naua lona faʻatinoga, ae atonu o le a fiafia i ai se tasi: e faigofie ona faʻaoga ma e mafai e se tasi ona matagofie le tuʻuina o se ata i luga ma le fesoasoani. Pe atonu foi ou te le iloa pe faʻapefea ona faʻaaogaina ia polokalama, talu ai o le saite aloaia e faʻaalia ai galuega talafeagai e faia i ai. E mafai foi ona manaia: Faʻafefea ona fai se faʻafesoʻotaʻi i le initaneti

Faaaogaina o CollageIt

O le faʻatulagaga o le polokalama e faʻavae, o le polokalama faʻatulagaina e le ofoina atu se mea faaopoopo ma lē tatau ai, o le mea lea e mafai ai ona e toʻa.

O le mea muamua o le a e vaʻaia pe a uma ona tuʻuina CollageIt o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga mo se faʻasologa o le lumanaʻi (pe a uma ona filifili, e mafai lava ona suia oe). I le auala, aua le gauai atu i le numera o ata i se tasi o mea faapipii: o se tulaga ma i le faagasologa o galuega e mafai ona e suia i mea e te manaomia: afai e te manao, o le ai ai se ata o 6 ata, ma afai e te manaomia, e 20.

A uma ona filifilia se faʻataʻitaʻiga, o le a tatala le matala o polokalama autu: o lona vaega tauagavale o loʻo i ai ata uma o le a faʻaaogaina ma e mafai ona e faʻaopopo e faʻaaoga ai le "Add" button (e le mafai, o le uluai ata faaopoopo o le a faatumuina uma nofoaga avanoa i totonu. , i le ogatotonu - o se muaʻi faʻamatalaga o le koluma i le lumanai, i le itu taumatau - o faʻataʻitaʻiga (e aofia ai le numera o ata i totonu o le faʻataʻitaʻi) ma luga o le "Photo" tab - o filifiliga o ata na faʻaaoga (ata, ata).

Afai e te manaʻomia le suia o le mamanu - kiliki "Choose Template" i lalo ifo, ia fetuʻunaʻi laina o le ata mulimuli, faʻaaoga le "Setup Setup", mea e mafai ona e suia ai le tele, faʻatulagaga, fofoina o le faʻaogaina. O le Random Layout ma le Shuffle button e filifili se mamanu faasolosolo ma faʻafefe faʻafuaseʻi ia ata.

O le mea moni, e mafai ona e faʻaeseese le talaaga o le pepa - gradient, image poʻo le lanu malulu, mo lenei, faʻaaoga le "Faʻamatalaga" button.

A maeʻa le galuega, kiliki i le Export button, i le mea e mafai ona e faʻasaoina ai le faʻaogaina ma laina talafeagai. E le gata i lea, o loʻo i ai avanoa e auina atu i Flickr ma Facebook, faʻapipiʻi e pei o pepa falesa mo lau 'upega tafaʻilagi ma lafo mai i le imeli.

E mafai ona e siiina le polokalama i luga o le site aloaia aloaia http://www.www.famillageitfree.com/, lea e maua ai i ni fesuiaiga mo Windows ma Mac OS X, faʻapea foʻi ma iOS (faʻapitoa foʻi, ma, i loʻu manatu, o le sili atu ona galue) Faʻasalaga e mafai uma i le iPhone ma luga o le iPad.