Firmware Samsung smartphone GT-I9300 Galaxy S III


O le sosaiete faʻafesootai faʻapitoa a le Instagram ua maua ai e ona tagata le tele o avanoa e le gata mo le lolomiina ma le gaosia o ata ma vitio, ae mo le faalauiloaina oi latou lava poo a latou oloa. Ae o loʻo ia te ia se toe foʻi, atonu o le toʻatele e manatu i ai - o le ata na lafoina i totonu o le tusi talosaga e le mafai ona toe sii mai i tua e ala i tulaga masani, ae le o le taua o fegalegaleaiga ma isi faʻalapotopotoga. Ae ui i lea, e tele fofo mai isi tagata atinaʻe e tolu e mafai ai ona e faia lenei mea, ma o le asō o le a tatou faʻamatalaina e uiga i le latou faʻaaogaina.

Faʻaalia ata mai Instagram

E le pei o isi fesoʻotaʻiga lautele, Instagram, muamua lava, ua fuafuaina mo le faʻaaogaina i luga o smartphones ma tablets e faavae i luga o Android ma iOS. Ioe, o lenei auaunaga o loʻo i ai se 'upega tafaʻilagi aloaʻia, ae pe a faʻatusatusa i tusi talosaga, o lona uiga e matua faatapulaaina, ma o le mea lea o le a tatou mafaufau ai pe faapefea ona e sii maia se ata i le mafaufau o lau masini feaveaʻi.

Manatua: E leai se auala e faʻamatalaina atili, faʻaopopo i le faia o se faʻamalamalamaga, e le maua ai le gafatia e sii mai ata mai faʻamatalaga tapunia i le Instagram.

Fofo lautele

E tolu lava le faigofie ma le atoatoa i le faʻatinoga o le auala e faʻapipiʻi ai ata mai le Instagram, lea e mafai ona faia i luga o mea uma a Apple ma i latou o loʻo tamoe i lalo o le puleaina o se laumei lanumeamata. Muamua e aofia ai le faʻaaogaina o ata mai au oe lava lomiga i luga o le upega tafaʻilagi, ma le lona lua ma le tolu - matua lava.

Filifiliga 1: Faʻamatalaga Talosaga

E mafai ona ave faʻataʻitaʻiga mo le lafoina i le Instagram e le gata i le ata masani o le telefoni, ae faʻapea foi i auala o le talosaga lava ia, ma le faʻataʻitaʻiga ata faʻataʻitaʻia e mafai ai e oe ona faʻatino lelei le tulaga lelei ma muamua le faʻataʻitaʻiina muamua o ata aʻo leʻi lolomiina i latou i le talosaga. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faia ina ia le gata o faʻamuamua, ae faʻasaoina foi kopi o latou kopi i le mafaufau o le masini feaveaʻi.

  1. Tatala Instagram ma alu i lau itulau faʻailoa e ala i le taʻalo i luga o le ata pito i luga i luga ole luga o le faʻasologa o fesoʻotaʻiga (o le ai ai se ata o le faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga masani).
  2. Skip i le vaega "Faʻatonu". Mo le faia o lenei mea, faʻafesoʻotaʻi fasi taʻavale e tolu o loʻo i le pito i luga taumatau, ma luga o le itu o loʻo faʻaalia e le afi.
  3. Lisi:

    Android: I le lisi e tatala, alu i le vaega "Teugatupe"ma filifili ai le mea "Lomiga muamua".

    Faʻaaliga: I le lisi autu "Faʻatonu" alu i le vaega "Uluai ata".

  4. I luga o le masini Android, faʻaaoga mea uma e tolu o loʻo tuʻuina atu i le vaega, pe na o le tasi e te manatu e tatau ai - mo se faataitaiga, le lua, talu ai o le mea tonu lava lea e tutusa ma le tali o la matou galuega oi ai nei.
    • "Taofi Lomiga Autu" - e faʻatagaina oe e teu i lou mafaufau lau masini feaveaʻi uma na ata ma vitio na fatuina sao i le Instagram application.
    • "Faʻasaoina ata o lomia" - e mafai ai ona e faʻasaoina ata i le pepa lea o lo o lomia ai i totonu o le talosaga, o lona uiga, pe a maeʻa le gaioiga.
    • "Faʻasaoina Vitio ua Lomia" - tutusa ma le muamua, ae mo vitio.

    E tasi lava le avanoa e maua i luga o le iPhone. "Save First Photos". E mafai ai e oe ona sii i luga i le manatuaina o le "apu" le masini na pueina ia na pue saʻo i le Instagram app. O le mea e leaga ai, o le faʻatagaina o ata gasolosolo e le mafai.

  5. Mai lava i le taimi nei, o ata ma vitio uma e te tusia i le Instagram o le a otometi lava ona sii mai i lau masini feaveaʻi: i luga o le Android, i le lava lava pusa na faia i le initaneti, ma le iOS, i le Ata.

Filifiliga 2: Mataʻitusi

O le auala sili ona faigofie ma sili ona manino e teu ai se ata mai le Instagram i lau telefoni po o lau papalama o le ave lea o se faʻamalama i ai. Ioe, e mafai ona afaina ai le lelei o le ata, ae e le faigofie ona matauina ma le le lava o mata, aemaise lava pe afai o le a toe faia le maimoaga i luga o le masini tutusa.

Faʻalagolago i le feaveavega o loʻo faʻaogaina ai lau masini, fai se tasi o mea nei:

Android
Tatala le meli i le Instagram e te fuafua e teu, ma tuʻuina i lalo i lalo i lalo le paʻu i lalo ma luga / pa. A maeʻa ona uia se ata, ona tipi lea i totonu o le faatonu o loʻo fausia-inisiua poʻo se talosaga a le isi vaega, ae na o le ata lava na te tuua ai.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona fai se faʻamalama i le Android
Faʻasaʻoina o ata mo le Android

iphone
I luga o smartphones o Apple, o le pueina o ata e ese si ese nai lo le Android. I le faʻaopoopoga, o pona mo lenei manaʻoga e patipati e faʻalagolago i le ata o le masini, poʻo le, o le i ai poʻo le toesea o se masini masini i lena "Aiga".

I luga o le iPhone 6S ma ona muaʻi faʻataʻitaʻiga, faʻatasi i le taimi lava e tasi e taofi i lalo le kī "Meaai" ma "Aiga".

I luga o le iPhone 7 ma luga, faʻatasi loa ona lolomi le loka ma le maualuga o kuluma luga, ona faʻasaʻo loa loa lea.

Otioti le mea e maua mai i nei gaioiga, faʻaaoga le faʻataʻitaʻiga ata faʻasolosolo poʻo ona tagata sili atu ona alualu i luma mai tagata atinaʻe tolu.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona fai se faʻamalama i luga o le iPhone
Faʻataʻitaʻiga faʻasologa i luga o masini iOS
Faʻapipiʻi mataʻitusi i le Instagram mobile app

Filifiliga 3: Faauluulu

E le pei o ia na talanoaina i luga, o lenei metotia e mafai ai ona e siiina mai ata mai le Instagram i lau masini feaveai, nai lo le faasaoina o au pou ma aua neʻi uu sikolasipi a isi. O mea uma e manaʻomia mo lona faʻatinoga, o le iai lea o le avelaʻau Telefoni faʻapipiʻiina ma le teu o le teu i totonu, ona matou maua ai lea o se pusa faapitoa ma faʻaaoga e fesoasoani ai.

Vaʻai foi: E faʻapipiʻi le telefoni ile telefoni

  1. Faʻamau Telefoni mai le Google Play Store poʻo le Faleoloa Store,


    Saini ma fai le mea muamua pe afai e leʻi faia muamua.

  2. Tatala Instagram ma suʻe faamaumauga ma le ata e te manaʻo e sii i lau telefoni. Faʻafesoʻotaʻi vaega e tolu o loʻo i le pito i luga taumatau ma filifili "Kopi le Fesootaiga", mulimuli ane o le a tuʻuina i luga o le laupapa.
  3. Toe foʻi, toe foʻi i le avefeʻau ma faʻaaoga lana pusa suʻesuʻe, lea o loʻo i luga atu o le lisi o talanoaga. Ulufale i lalo le igoa o le faʻailoga i lalo ma kiliki i luga o faʻamatalaga o mea e alu i le matala o talanoaga.

    @socialsaverbot

  4. Tapena "Amata" ina ia mafai ona tuʻuina atu ni polotini (pe "Toe amata", pe afai na e mauaina muamua). Afai e talafeagai, faʻaaoga le ki "Rusia" e sui le gagana o le "fesootaiga".

    Kiliki i le fanua "Savali" tamatamailima ma uu seia oʻo i luga o le lisi o upusii. Filifili se mea e tasi i totonu Pasili ma lafo lau savali.

  5. A maeʻa sina minute, o le ata mai le lolomiga o le a tuʻuina atu i le talatalanoaga. Faʻafesoʻotai i le muaʻi vaʻaia, ona sosoo ai lea ma le tolu-pito i le tulimanu pito i luga. I le lisi e tatala, filifili "Faʻasao i le Faʻatonu" ma, afai e tatau ai, ia faʻatagaina le faatagaga e ulufale ai i le fale teu oloa.

  6. E pei ona i ai i mataupu na muamua atu, o le ata na pueina e mafai ona maua i se isi pusa (Android) poo totonu o le Roll Telefoni (iPhone).

    O lea e na o oe lava e mafai ona e siiina mai ata mai le Instagram e faʻaaoga ai le avefeʻau Telegram lauiloa. O le auala e galue lelei i luga o masini Android ma iOS, o le iPhone ma le iPad, o le mea lea tatou te filifilia ai i fofo lautele i la tatou galuega oi ai nei. O lea, seʻi o tatou agai atu i le tulaga tulaga ese mo taʻiala taʻitasi feaveaʻi ma maua ai nisi avanoa.

Android

O le auala pito sili ona faigofie e sii mai ai ata mai Instagram i luga o se telefoni po o le papa ma le Android o loʻo faʻaaogaina faʻaoga faʻapitoa faʻasalalauga. I totonu o avanoa o le Google Play Market, e tele naua nei, ae o le a tatou iloiloina na o le lua oi latou - oi latou ia ua fautuaina lelei i latou lava i le va o tagata faaaoga.

O metotia taʻitasi ua tuʻuina atu i lalo e faʻaalia ai le mauaina o se fesoʻotaʻiga i se lomiga i luga o se fesoʻotaiga vavave faʻatasi, ma o le mea lea, muamua lava, o le a tatou iloa pe faʻapefea ona faia lenei mea.

  1. Tatala Instagram ma saili le pou i totonu, le ata e te manaʻo e sii mai.
  2. Faʻafesoʻotaʻi vaega e tolu o loʻo i le pito i luga taumatau o le ulufale.
  3. Filifili se mea "Kopi le Fesootaiga".

Metotia 1: FastSave mo Instagram

Se faigofie faigofie ma faigofie mo le siiina o ata ma vitio mai Instagram.

Tusia FastSave mo Instagram i le Google Play Store

  1. Faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga i luga, "Faʻamau" app i lau masini feaveaʻi ma "Tatala" lona

    Faitau le taiala laasaga taʻitasi e faʻaaoga ai.
  2. Faʻamuli le fesuiaiga i le tulaga galue "Auaunaga anapogi"afai o le a le atoatoa, ona kiliki lea o le ki "Tatala Instagram".
  3. I le tatalaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaiga lautele, alu i le faʻasalalauga o lona ata e te manaʻo e teu. Kopi le sootaga i luga e pei ona faamatalaina i luga.
  4. Alu i le FastSave ma kiliki i luga o lona mataala autu "O Au Mea e Maua Ai" - O le ata lafoina o le ai totonu o lenei vaega.
  5. E mafai foi ona e mauaina i totonu o le pusa na faia e le talosaga, lea e mafai ona maua e soʻo se faʻamaumauga faila poʻo se isi faila.

Metotia 2: Faʻaaogaina

O le isi fofo aoga i la tatou faafitauli oi ai nei, lea e galue i se tulaga ese ma le masani ai i lenei vaega.

Download Instg Download i le Google Play Store

  1. Faʻatonu le talosaga, faʻalauiloaina ma tuʻuina atu faatagaga e faʻafeiloaʻi ai ata, multimedia ma faila ile masini ile kiliki "Faataga" i totonu o se faamalama matala.
  2. Pasia le sootaga muamua na kopiina i le faamaumauga mai le upega tafaʻilagi ma amataina lana sailiga i le kilikiina o le ki "Faʻasologa le URL", ona faʻatali lea mo le faʻamaoniga e maeʻa.
  3. O le taimi lava e tatala ai le ata mo le muai silafia, e mafai ona e sii maia i luga o lau masini feaveaʻi. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Faasaoina le Ata"ona sosoo ai lea "DOWNLOAD" i totonu o se faamalama matala. Afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e suia le faila mo le faasaoina o le ata ma tuʻuina atu i ai se igoa e ese mai ile tulaga masani. E pei ona iai i le FastSave o loo i luga mo le Instagram, e mafai ona e mauaina lomiga na sii mai e ala i Instg Download uma e ala i lana lisi ma e ala i le faila o le faila.
  4. I le faaopoopo atu i talosaga e lua sa matou faʻaaogaina e fai ma faʻataʻitaʻiga, e tele lava isi i le Google Play Market o loʻo galulue faatasi ma le algorithm tutusa, e maua ai le tomai e sii mai ai ata mai le Instagram i telefoni feaveaʻi ma papatusi ma Android.

iOS

I luga o Apple, o loʻo i ai foi le avanoa e sii mai ai ata mai le Instagram. E ui i lea, ona o le vavalalata o lenei faiga faʻapipiʻi ma tulafono faʻapipiʻi i totonu o le Faleoloa Store, e le faigofie tele le sailia o se tali talafeagai, aemaise lava pe a tatou talanoa e uiga i se telefoni feaveaʻi. Ae ui i lea, o loʻo avanoa, e pei o loʻo i ai se faʻamaumauga, filifiliga saogalemu, e faʻapipiʻi le avanoa i luga o le initaneti.

Metotia 1: Faʻatino le Faʻaaoga

Masalo o le talosaga sili ona lauiloa mo le siiina o ata ma vitio mai Instagram, o lona igoa e tautala mo ia lava. Faʻatonuina mai le Store Store, ona kopi ai lea o le sootaga i le lolomiina i le upega tafaʻilagi lautele lea e te fuafuaina e sii mai i lau masini iOS. I le isi, amata InstaSave, faapipii le tuatusi URL o loʻo i totonu o le kilipa laupapa i le laina sailiili o loʻo i luga o lona matalaʻau autu, faʻaaoga le ata muamua o le ata, ona ave ai lea. Mo faʻamatalaga i le auala e faia ai lenei faʻatinoga, tagaʻi i le mea o loʻo i lalo. E le gata i lea, e manatu foi isi isi auala e foia ai o tatou faafitauli, faʻaaoga uma mai le iPhone ma mai le komepiuta.

Faitau atili: Faʻapipiʻi ata mai le Instagram i le iPhone e faʻaaoga ai le InstaSave

Metotia 2: iGrab.ru auaunaga i le initaneti

O lenei 'upega tafaʻilagi e galue i luga o le mataupu faavae e tasi o le talosaga mo le siiina o ata - na o le kopiina o le sootaga i le meli, tatala le itulau autu o le upega tafaʻilagi i se masini feaveaʻi, faapipii le tuatusi i totonu ole pusa saili ma kiliki "Saili". A maua loa le ata ma faʻaalia i luga o le lau, e mafai ona e sii mai, lea e tuʻuina atu ai se isi 'olo. E maitauina e maua le iGrab.ru e le gata i luga o iOS-masini, ae i luga foi o komepiuta ma Windows, Linux ma MacOS, faʻapea foʻi masini ma Android. I le auiliiliga atili o le algorithm o lona faʻaaogaina na matou iloiloina i se mea eseese, lea matou te ofoina atu e faamasani ai.

Faitau atili: Downloading Instagram photos to iPhone faʻaaogaina se auaunaga i le initaneti

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona e sii maia ata mai le Instagram i lau telefoni i auala eseese. O oe lava e filifili po o fea o latou e filifilia - lautele pe na fuafuaina mo se tasi telefoni feaveaʻi (iOS po o le Android).