Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution


O se tasi o vaega pito sili ona matagofie o le upega tafailagi VKontakte o loʻo sailia ma faʻalogo i musika. Mail.ru Corporation, o loʻo i ai nei le upega tafaʻilagi, i le tautotogo o le 2017 na faʻataunuʻuina ai ni suiga fou, ma na mafua ai ona tuʻuina atu se isi talosaga mo musika i fesoʻotaiga vavave faʻatasi - Kamupani.

Avanoa i musika VKontakte ma Odnoklassniki

I le tusi talosaga, e mafai ona e ulufale i le faʻaaogaina o lau VK ma Odnoklassniki.

Faʻalagolago i lenei, pe o le a maua le musika mai VC poʻo mai LE LELEI. O le mea autu o le faʻatagaina lea o le talosaga i le teugatupe.

Faʻasalalauga o taʻavale ma musika

I le tele o auala, na taʻitaʻia e le au atinaʻe o Boom ia taʻiala taua e pei o Google Music ma Apple Music.

O musika e faʻavasegaina i vaega: faʻasalalauga fou, lauiloa i tagata faʻapitoa, faʻapea foi fautuaga e patino ia te oe.

I le lautele - o le filifiliga e matua mauoa lava, e sili atu le faigofie o le taʻavale.

Faamaumauga musika

O le faʻatulagaina o musika, e ui i lea, o loʻo tumau pea i totonu ia te ia nisi o galuega a le "uso matua" - mo se faʻataʻitaʻiga, avanoa i le fafaga tala fou.

Ae ui i lea, o mea uma e le faigofie tele iinei - na o na lipine o loʻo pipii i ai faila faila. Mai lenei faamalama, e mafai ona e mauaina faʻamaumauga na e faʻapolopoloina i tusi tusi.

Faʻamatalaga faʻapitoa VKontakte

E masani lava, mai Boom e mafai ona e avanoa i lau aoina o ala i VK.

E le gata i le faʻalogologo i musika o loʻo i ai nei, ae i ai se filifiliga e sii mai se mea fou mai le mafaufau o le masini.

I le lisi "Papuipui" E mafai ona e vaʻai i faʻamaumauga mai lau puipui. E pei o le lipine, na oi latou o loʻo i ai faʻamaufaʻailoga e faʻaalia.

E mafai ona e matamata i atinaʻe musika a au uo ma nuʻu o loʻo avea ai oe ma tagata o le ekalesia.

O le mea e leaga ai, o nisi o musika e na o le totogiina o le totogi e maua ai - o mea taua ia o le toefuataiga a tagata VK.

Afai e te manaʻomia foliga sili atu - e mafai ona e faʻaaoga le VK Coffee application.

Musika musika

Mai Boom, e mafai ona e suʻeina taʻitoʻatasi taʻitasi faapea foi ma faila a nisi o tusiata.

O le mea moni, e mafai foi ona e suʻeina tagata taaalo i latou lava, ma o le tusi talosaga e mafai ona faʻaalia uma ala o lau aoina ma le musika e lei faʻaopopoina. I le taimi lava e tasi i le sailiga sailiiliga e mafai ona e mauaina ma tuuto atu i se tagata tusiata faapitoa.

Faiga faʻapitoa na fausia

O le tagata taalo lea e sau faʻatasi ma le Boom e le o se tamaoaiga tele i foliga.

O loʻo i ai galuega o le toe faia, fai taga ma musika faʻasalalauga i le tulaga. O se mea manaia o le suʻeina lea o auala tutusa - o se faamau i le foliga o se mea faʻatau faalilolilo i totonu o le komiti o le taʻaloga.

O le algorithm o lenei filifiliga e aoga lelei, o lea o le a ia le fautuaina ai Alla Pugacheva i fulu uila 🙂. O isi faʻaletiga talafeagai e taua le matauina o le mea e faʻaleleia ai mea e faigofie foi.

Autu ma Faʻamau

I Boom, ei ai se filifiliga i le va o se autu pogisa ma le malamalama.

Ae ui i lea, o autu uma e lua e matua manaia lava, o lea mo le faʻaaogaina o le po e tatau lava ona e suia le tulaga atoa o le masini. E oo lava i tulaga, e mafai ona e setiina le download na o Wi-Fi pe taofia le masini mai le moe.

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • Filifiliga tele o musika avanoa;
  • Suʻe suʻesuʻe;
  • Lelei suʻesuʻe algorithm mo auala faapena.

Faʻafitauli

  • O nisi o galuega e na o le totogiina o se totogi.

E tele tagata e le fiafia i mea fou e uiga i musika VKontakte. Ae ui i lea, o le mea moni o mea uma na foliga mai e le leaga tele - o le vaega autu o le ala na tumau pea e aunoa ma se saofaga, ma o se talosaga ese mai le musika na maua ai le faʻaogaina o auaunaga faʻapitoa e pei o Spotify poʻo Google Musika.

Faʻasalaga Faʻaola mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le app mai le Google Play Market