Aisea e le galue ai sitepu HTTPS i Internet Explorer

Ua ofo atu e le au failautusi i ona po nei le tele o foliga, e aofia ai galuega mo le faia o leo ma vitio. Ae i le taimi lava e tasi, o le tele lava o faʻaaoga faʻaoga mo fesoʻotaʻiga e ala i le Initaneti o feau tusitusia. E faʻapefea ona faia faʻatalanoaga i faʻasologa eseese o le tagata o loʻo talosagaina le Telegram ma le faʻamoemoe o le faia o se faʻatalatalanoaga ma isi tagata auai o le auaunaga sili ona lauiloa o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga lea e teʻi mai.

Ituaiga o talanoaga i Telegram

O le avefeau telefoni ua manatu o se tasi o auala sili ona aoga o le fefaasoaai o faamatalaga e ala i le Initaneti i aso nei. E tusa ai ma fesoʻotaiga i le va o tagata auai i le tautua, o loʻo atagia mai i le mafai gaosia ma faʻaaoga ituaiga eseese, e fuafua i manaoga o le tagata faʻaaogaina. E tolu ituaiga o talanoaga o loʻo maua i Telegram:

  • Le masani. Le auala pito sili ona faigofie e mautinoa ai le faʻatinoga o le fesoʻotaiga fesoʻotaiga i totonu o Telegrams. O le mea moni - o le fetusiaiga i le va o ni tagata se toʻalua na lesitala i le avefeʻau.
  • Faalilolilo O le fefaʻasoaʻiga o feʻau i le va o le toʻalua tagata auai, ae sili atu ona malupuipuia mai avanoa e le faʻatagaina e tuʻuina atu faʻamatalaga e tagata e leʻi faʻatagaina. O loʻo faʻaalia e le maualuga maualuga o le malupuipuia ma le le amanaiaina. E ese mai i le mea moni o faʻamatalaga i se faalilolilo faalilolilo e faʻapitoa ona tuʻuina atu i le "tagata o tausia-client" (faʻatasi ai ma le masani masani - "tagata-client-client-client"), o faʻamaumauga uma o loʻo faʻailogaina e faʻaaogaina ai se tasi o tulafono sili ona faʻatuatuaina o loʻo maua nei.

    Faʻatasi ai ma isi mea, o tagata e auai i talatalanoaga faalilolilo e le manaʻomia ona faʻamatalaina faʻamatalaga e uiga ia i latou lava, ia amata le fefaʻasoaʻiga o faʻamaumauga, o se igoa lautele i le avefeau o le igoa igoa. O le faʻatinoina o le faʻaleagaina ma le faʻalagolago o faʻaaogaga uma o ia fesoʻotaʻiga e avanoa i le taimi faʻapitoa, ae faʻatasi ai ma le ono mafai ona faʻatulaga muamua ia faʻamaumauga mo le faʻaumatia o faʻamatalaga.

  • Vaega. E pei ona taʻu mai e le igoa - feʻau i le va o se vaega o tagata. I Telegram, o le fatuina o vaega e avanoa lea e oo atu i le 100,000 tagata auai e mafai ona fesootai.

O le mataupu o loʻo i lalo o loʻo faʻamatalaina ai taga e faia e faia ai faʻamatalaga masani ma faalilolilo i totonu o le avefeau, o loʻo galulue faʻatasi ma vaega o tagata o le telegram o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i isi mea e maua i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fatuina se vaega i Telegram mo Android, iOS ma Windows

Auala e fatuina ai se talanoaga masani ma faalilolilo i Telegram

Talu ai o Telegram o se fofo alalaupapa, o lona uiga, e mafai ona galue i le Android, iOS ma le Windows, ia tatou mafaufau i le eseesega i le va o le fatuina o talanoaga pe a faʻaaogaina talosaga a tagata o tausia auaunaga mo nei faiga e tolu.

Ioe, ao le i amataina le fefaʻasoaʻiga o feʻau, e manaʻomia ona e faaopoopoina le tagata faʻasalalau i le lisi o avanoa mo le faʻafesoʻotaʻi mai le avefeau, o lona uiga, "Faʻafesoʻotaʻi". E faʻafefea ona toe faʻatumu lau lava "tusi telefoni" i eseese eseesega Telegram ma i auala eseese o loʻo faʻamatalaina i le tusiga i le sootaga i lalo. I le auala, pe a uma ona e masani i lenei mea, oi latou o loo sailia se auala e fatuina ai se talatalanoaga faigofie i le Telegram e masani lava ona leai ni fesili e totoe, talu ai ona ua maua ma / pe teuina se faafesootaiga faafesootai, o le a amata loa le matalala.

Vaʻai foʻi: Faʻaopoopo Fesoʻotaiga Telefoni mo Android, iOS ma Windows

Android

Tagata faaaoga telefoni mo le Android o taʻitaʻia le numera o talanoaga latou te faia i le taimi lona lua i le avefeʻau, ona o latou o le tele o le aofia o le auʻaunaga. O le tatalaina o le keli tusi i lenei faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻatinoina e faʻaaogaina ai se tasi o algorithms faigofie.

Faʻamatalaga faigofie

  1. Matou te lalagaina le Telegram, lea e tatala aunoa i luma ia i matou se laupepa ma se lisi o talatalanoaga ua uma ona faia muamua. Tapuni se polo lapotopoto ma se penitala i le pito i lalo o le lau - "Savali Fou", matou te filifilia le tagata vavalalata i le lumanai i le lisi o fesoʻotaʻiga.

    O se taunuuga, e tatalaina le laupepa e mafai ona e vave tusia ai se savali.

  2. Avanoa i fesoʻotaʻiga, ona tuʻuina atu lea o faʻamatalaga i se tasi oi latou, e mafai ona maua e le gata i le faʻaaogaina o le button o loʻo faʻamatalaina i le palakalafa o loʻo i luga, ae mai le lisi autu o le avefeau. Tago i papa e tolu i le pito i luga pito i luga o le mata o le avefeau, tap "Faʻafesoʻotaʻi" i le lisi o loʻo faʻaalia.

    Tatou te filifilia le mea e tatau ona iloa mai le lisi - o le faamalama o fesoʻotaʻiga o le a matala le otometi.

E tusa lava po o le a le faigofie e faia ai le talanoaga, o lona igoa, o lona uiga, le igoa o le fesoʻotaʻiga e faʻamatalaina ai faʻamatalaga, o loʻo tumau pea i le lisi o avanoa sei vagana ua faʻamalosia e le tagata faʻaaoga.

O le valaʻau o avanoa e maua mo tusiga taʻitasi e faia e ala i le uumi o lona igoa - le igoa o le tagata auai. Tuʻiina o mea i le lisi o mea e maua, e mafai "Aveesea" talanoaga mai le lisi na faʻaalia "Faamamaina le Talafaasolopito" pou "Faamalumalu" E oo i le lima o talanoaga sili ona taua i le pito i luga o le lisi o loʻo faʻaalia e le avefeau.

Faalilolilo faalilolilo

E ui i le mea moni e faapea "Faalilolilo Faalilolilo" sili atu le faigata ona faʻatinoina e tagata atiae le auaunaga, o lona foafoaga e le tagata faʻaaoga e faigofie pei ona masani ai. E mafai ona e alu i se tasi o auala e lua.

  1. I luga o le laupepa e faʻaalia ai ulutala o talanoaga o loʻo i ai nei, paʻi i le faamau "Savali Fou". Le isi, filifili "Failauga Faalilolilo Fou" ona faʻaalia lea i le talosaga le igoa o le sui o le auaunaga ma oe e te manaʻo e fatuina se auala e fesoʻotaʻi ma sili ona malupuipuia fesootaiga.
  2. E mafai foi ona e amataina le faia o se faʻamaoniga saogalemu mai le lisi autu o le avefeʻau. Tatala le lisi e ala i le faapipiiina o tamatamai lima e tolu i le pito i luga o le mata i le itu tauagavale, filifili "Failauga Faalilolilo Fou" ma taʻu atu i le talosaga le igoa o le tagata vavalalata i le lumanaʻi.

O le iʻuga, o le a tatalaina le laupepa, lea e faia ai faʻamatalaga faalilolilo. I soo se taimi, e mafai ona e faʻaumatia le otometi o feʻau faʻasalalau pe a maeʻa se vaitaimi. Ina ia faia lenei mea, valaau le lisi o talatalanoaga, paʻi i le tolu pito i le pito i luga o le mata i le taumatau, filifili "Faʻamaʻo le tapeina o timer", seti le taimi ma tap "Fai".

O faʻatalatalanoaga faalilolilo na faia ma faʻatalatalanoaga faʻapitoa e faʻaopopo i le lisi o le avefeau e mafai ona maua i luga o le telefoni, e tusa lava pe toe faʻafouina le talosaga. O faʻamaloilo puipuia ua faʻaalia i le lanumeamata ma makaina i "Castle".

iOS

E matua faigofie lava ona amata faʻasoaina faʻamatalaga i se isi sui o le auaunaga e faʻaaoga Telegram mo iOS. E mafai ona tatou fai atu o le avefeau o loʻo valoia le manaʻoga mo le tagata e alu i le tusitusi ma se fesoʻotaʻiga patino ma fai mea uma i le otometi.

Faʻamatalaga faigofie

O le faʻapipiʻiina o le lau mo le avanoa e lafoina ai feau i se isi tagata o le Telegram i le faʻaupuga mo le iOS e mafai ona faʻatino mai i vaega autu e lua ole talosaga a tagata o tausia auaunaga.

  1. Tatala le avefeau, alu i "Faʻafesoʻotaʻi", filifili le mea sao. O na mea uma - ua faia le talanoaga, ma o le tusitusi tusitusi e faʻaaliina aunoa.
  2. I le vaega "Talitonuga" paʻi i le faamau "Tusi le savali" i le tulimanu pito i luga taumatau o le lau, tapuni le igoa o le tagata ole lumanai i le lisi o avanoa. O le taunuuga e tutusa ma le parakalafa muamua - o le avanoa i le fesuiaiga o feʻau ma isi faʻamatalaga faʻatasi ai ma le fesoʻotaʻiga filifilia o le a tatalaina.

A maeʻa le faʻamatalaga tusi, o lona igoa, o lona uiga, o le igoa o le tagata faʻasalaga ua tuʻuina i le lisi ile lisi "Talitonuga" Telefoni mo iOS. Faʻafouina faʻamalosia o talanoaga filifilia i le pito i luga o le lisi, faʻasalalau faʻamatalaga lelei, faʻapea foʻi le tapeina o le talanoaga. Ina ia maua nei avanoa, sui le ulutala talanoaga i le itu tauagavale ma taomi le ala tutusa.

Faalilolilo faalilolilo

E maua e tagata faaaoga ni avanoa se lua e mafai ona maua, o se taunuuga lea o le a faia ai se talanoaga faalilolilo ma "Faʻafesoʻotaʻi" Telefoni mo uiga o le iPhone.

  1. Alu i le vaega "Talitonuga" avefeau, ona kiliki lea "Tusi le savali". Filifili se mea "Fausia se tala faalilolilo", matou te fuafuaina po o le fea le fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻamautu le alalaupapa fesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga e ala i le faapipiiina o lona igoa ile lisi o avanoa.
  2. I le vaega "Faʻafesoʻotaʻi" Matou te paʻi i le igoa o le tagata matou te fiafia i ai, lea o le a tatalaina ai le lau mo se talatalanoaga faigofie. Faʻafesoʻotaʻi le avatar a le tagata o loʻo auai i le faʻatalanoaga i le pito i luga taumatau, ma maua ai le avanoa i le mata ma faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga. Toto "Amata talanoaga faalilolilo".

O le iuga o se tasi o filifiliga o loʻo faʻamatalaina i luga o le a tuʻuina atu se valaaulia i se sui filifilia o le Telegram e auai i se talanoaga faalilolilo. O le taimi lava e aliali mai ai le tagata na faʻalauiloaina i luga o le fesoʻotaiga, o le a faʻasalalau ia savali ia te ia.

Ina ia fuafuaina le taimi ole taimi o le a faʻaumatia ai faʻamatalaga faʻasalalau, e tatau ona e tago i le faʻamau "Uati" i totonu o le nofoaga e ulufale ai felafolafoaiga, filifili se tau taimi mai le lisi ma kiliki "Fai".

Windows

Tekonolosi Telegram o se tali talafeagai mo le fesuiaiga o faʻamatalaga tusitusia, aemaise lava pe a sili atu le sili atu o le selau o tagata i totonu ole taimi puupuu. E tatau ona maitauina o avanoa mo le fatuina o talatalanoaga i le va o tagata auai i le Windows version o le avefeau e faʻapulaʻa, ae i se tulaga masani latou te faamalieina manaoga masani o tagata e masani ona tutupu.

Faʻamatalaga faigofie

Ina ia mafai ona faʻafesuiaʻi faʻamatalaga i se isi tagata o le Telegram pe a faʻaaoga le avefeʻau mo le komepiuta:

  1. Tatala le Telegram ma maua lana lisi autū e ala i le kilikiina o laina e tolu i le pito i luga o le itu tauagavale o le matala o le avefeau.
  2. Tatala i luga "Faʻafesoʻotaʻi".
  3. Matou te maua le tagata saʻo saʻo ma kiliki i lona igoa.
  4. O se taunuuga: ua uma ona faia le talanoaga, o lona uiga e mafai ona e amata faafesuiai faamatalaga.

Faalilolilo faalilolilo

O le avanoa e fatuina se isi faʻamaumauga faʻamaonia faʻamatalaga faʻamaonia i Telegram mo Windows e le o saunia. O lenei faiga a tagata atiaeina e mafua mai i le maualuga o manaoga mo le puipuiga ma le le faalauaiteleina o tagata faaaoga o le auaunaga, faapea foi ma le mataupu autu o le faatulagaina o faamatalaga e ala i talanoaga faalilolilo i totonu o le telefoni feaveaʻi.

Aemaise lava, o nofoaga mo le teuina o le faʻamatalaga o faʻamatalaga mo faʻamatalaga na tuʻuina atu e ala mai i le avefeʻau o le masini faʻasoesa ma le tagata lafoina savali, o lona uiga, pe afai o le galuega ua faʻamatalaina o loʻo i ai i le pepa o le pepa o le kalani, e masani lava, o le tagata na osofaia le avanoa i le polokalama faila PC e mafai ona maua le ki ma o le mea lea e mafai ai ona maua fesoʻotaʻiga.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, pe a fatuina ni talatalanoaga masani ma faalilolilo i Telegram, e leai se faʻafitauli e tatau ona tulaʻi mai mo le tagata faʻaaogaina. Po o le a lava le siosiomaga (faʻaaogaina) o loʻo faʻaaogaina ai le pepa o le kalani, o le itiiti ifo o mea e manaʻomia e amata ai se faʻatalanoaga. Lua po o le tolu laupepa masini komepiuta masini feaveai poʻo se kuki e kiliki i luga o le pepa o le avefeau - o le avanoa e faʻasalalau ai faʻamatalaga i totonu o le auaunaga o le a tatalaina.