Polokalama mo le fatuina o tafega


O le faʻaaogaina o le lomiga lona sefulu o le faʻaogaina o le polokalama mai Microsoft e ono feagai ai ma le toilalo mulimuli: ao matamata i se vitio, o le ata o le a lanu meamata pe leai foi se mea e mafai ona vaaia i le greens, ma o lenei faafitauli e faʻaalia ai i luga o le initaneti ma ata na siiina i luga o le komepiuta. O le mea e lelei ai, e mafai ona e taulimaina na o se mea faigofie lava.

Green mata puipui i ata vitio

Ni nai upu e uiga i mafuaaga o le faafitauli. E eseese i latou i luga o le initaneti ma le vavao i luga o le initaneti: o le faʻataʻitaʻiga muamua o le faʻafitauli e faʻaalia ai lava i le saoasaoa o le faʻataʻitaʻiga o le Adobe Flash Player, le lua - pe a faʻaaogaina se avetaʻavale le lelei pe le saʻo mo le faʻailoga ata. O le mea lea, o le auala e faʻaitiitia ai le toilalo e eseese mo mafuaʻaga taʻitasi.

Metotia 1: Aveese le saoasaoa i le Flash Player

Adovale Flash Player ua faasolosolo lava ina le toe gaoioi - o tagata atiaeina o le Windows 10 masini e le sili atu ona gauai atu ia te ia, o le mafuaaga lea ei ai faafitauli, e aofia ai faafitauli ma le masini vitio ua faatelevaveina vitio. O le faʻaaogaina o lenei uiga o le a foia ai le faafitauli i se lauulu lanumeamata. Faʻaauau le faasologa o mea nei:

  1. Muamua, siaki le Flash Player ma ia mautinoa ua e faʻaaogaina le lomiga fou. Afai e faʻapipiʻi se faʻasologa, faʻaleleia le faʻaaogaina o a matou aoaoga i luga o lenei autu.

    Faʻalogo i le lomiga fou o le Adobe Flash Player

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona suʻeina le faʻamatalaga o le Adobe Flash Player
    Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player

  2. Ona tatala lea o le masini e mataituina ai le faafitauli, ma mulimuli i le sootaga i lalo.

    Tatala le siaki aloaia o le Flash Player.

  3. Faʻasaga i lalo i le numera o le aitema 5. Suʻe le animation i le pito i tua o le mea, paʻu i luga ma kiliki PKM e valaʻau i le lisi autu. O le mea tatou te manaʻomia e valaʻauina "Filifiliga"filifili.
  4. I le pito muamua o laina, saili le filifiliga "Faʻatonu le saoasaoa o meafaigaluega" ma aveese le faailoga mai ai.

    A maeʻa le faʻaaogaina o le ki "Katia" ma toe amata le 'upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai suiga.
  5. Afai e faʻaogaina Internet Explorer, ona manaʻomia lea o manua faaopoopo. Muamua lava, kiliki le ki ma le afi i le pito i luga ma filifili le filifiliga "Mea e teu ai mea e teu ai".

    Ona oʻo lea i le faamalama o meatotino e alu i le lisi "Avanoa" ma tusi i totonu o le lisi ile vaega "Acceleration Graphics"lea e teu ai se mea "Faaaoga le polokalama polokalama ...". Aua nei galo e kiliki i luga o kuluma. "Faaaoga" ma "Lelei".

O lenei metotia e aoga, ae na o le Adobe Flash Player: afai o loʻo e faʻaaogaina se masini HTML5, e leai se lagona e faʻaaogaina ai le fautuaga. Afai ei ai ni faʻafitauli i lenei talosaga, faaaoga le metotia lenei.

Metotia 2: Galulue faatasi ma le avetaafi kata vitio

Afai o le lanu lanumeamata e aliali mai i le taimi o le toe faafoiina o le vitio mai se komepiuta, ae le o luga o le initaneti, o le mafuaaga o le faafitauli e foliga mai e le o toe i ai ni taʻavale GPU. I le faʻasalalauga muamua, o le a faʻaleleia le faʻalauiloaina o le polokalama o le tautua: i le avea ai o se tulafono, o ana lomiga aupito fou e atoatoa le fetaui ma le Windows 10. O se tasi oa matou tusitala na tuʻuina atu auiliiliga auiliili i lenei faiga mo le "toeselau", o le mea lea matou te fautuaina e faʻaaogaina.

Faitau atili: Auala mo le faʻafouina o avetaafi kata o ata i le Windows 10

I nisi o tulaga, o le faafitauli atonu e na o le polokalama sili ona fou o le polokalama - ae, ae le o taimi uma, e mafai ai e tagata atiae ona faataitai ma le agavaa a latou oloa, o le mafuaʻaga lea ua oʻo mai ai "ituaiga" mea faapena. I se tulaga faapea, e tatau ona e taumafai le avetaavale i tua ile faasologa sili atu ona mautu. O auiliiliga o le taualumaga mo le NVIDIA o loo faamatalaina i faatonuga faapitoa i le sootaga i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona toe foʻi i tua le avetaʻavale card video NVIDIA

UD users of GPUs e sili ona taialaina e le faʻaaogaina Radeon Software Adrenalin Edition, lea o le a fesoasoani i ai le taiala lenei:

Faitau atili: Faʻapipiʻi Avetaʻavale ma le AMD Radeon Software Adrenalin Edition

I luga ole Intel Integrated video vitio, o le faafitauli o loʻo fesiligia e toetoe lava a leʻo feagai.

Faaiuga

Matou te iloiloina fofo i faafitauli lanu lauulu pe a taina le vitio i luga o le Windows 10. E pei ona mafai ona e vaai, o nei metotia e le manaomia ai ni poto faapitoa po o ni tomai mai le tagata e faaaogaina.