Taaloga Taaloga Mail.ru 3.1285

E pei o le tele o isi, ou te matua masalosalo lava i oloa a Mail.ru. O se matafaioi taua i le atinaʻeina o sea ituaiga o faʻataʻitaʻiga sa faia i la latou faiga faʻamalosi i le tufatufa atu oa latou polokalame. Ae ui i lea, o le Nofoaga Tau Taaloga na mafai ona taofiofia le ofo.

O le oloa o le atinaʻeina o fale e ese mai i tagata mai fafo, e pei o Steam ma Origin. E leai ni taʻaloga mai tagata faʻalauiloa lauiloa, ae o le tele o avanoa o le faleoloa i le lotoifale e leai se totogi. Aemaise lava, o le tele lava o sui o Free2Play, ae e le o le mea lea i le taimi nei. Seʻio tatou tilotilo i le kalani.

Matou te fautua atu e vaʻai: isi polokalama mo le siiina o taaloga i luga o le komipiuta

Faʻamaumauga

O le tele o taaloga, e maofa, sili atu. Muamua lava, o loʻo i ai se vaevaega i le tagata o tausia, masini komepiuta, tele-taaloga, faigofie, PTS (faʻataʻitaʻiga a tagata lautele). I totonu foi o le submenu e mafai ona e filifilia se ituaiga faapitoa e te fiafia i ai. A e filifilia se oloa, o le a toe faʻafeiloaia oe i lona itulau, lea e mafai ona e faamasani ai oe lava i le faʻamatalaga, faʻaaliga, vitio, mealilo ma tusiga i le taaloga. Totogi e mafua mai i mafuaaga o loʻo i luga - leai. E taua le matauina o se mea manaia - pe a filifilia ni aitema, e vave lafoaʻi, e aunoa ma le faʻapipiʻi. O le mea moni, e na o le pau le mea e fai i le tulaga o le kazualki mama.

Lisi o au taaloga

O mea uma na siiina mai poʻo le le itiiti ifo ma le tasi taimi na faʻalauiloaina ai oloa ua pauu i le vaega o "My Games". Mai iinei e mafai ona vave faʻapipiʻi, faia ni gaogao i luga o le komepiuta poʻo le 'Amata amata, ma faʻamalo foʻi faila faʻapipiʻi ma le taaloga lava ia (eseese). O iinei e mafai ona e mulimuli i le faagasologa o le sii mai ma le faʻapipiʻiina o taaloga fou. Ae paga lea, leai ni fuainumera i luga o oloa patino e te le mauaina.

Faʻapotopotoina o tala, tala fou ma vitio

I le "All about games" vaega e mafai ona e vave maua e uiga i tala fou fou, faʻapea foi le faitau i tala eseese ma matamata i vitio. O le sea a le lion o nei eseesega uma, ua manino lava, e ala i le Mail.ru lava, sili atu ona lelei, e ala i lana vaega o taaloga. E mafai ona e faitauina uma nei tusiga i luga o le 'upega tafaʻilagi, ae o le Nofoaga Taaloga e aoina uma mea i se nofoaga e faigofie ona eli. Faʻamalie le tomai e faʻavasega ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega talafou, e mafai ona e faʻamaonia se aso maʻoti mo le suʻega, ma i totonu o tusiga faʻamatalaga iloiloga, faʻamatalaga, mealilo, ma isi ituaiga.

Taʻu taʻaloga taʻaloga

O le mea moni, e le moe le tafaoga a le nuu. O faʻamatalaga uma, vitio, tala e mafai ona faʻasoa atu i le lautele o le nuʻu. A maeʻa lena mea, o mea uma e fefaʻasoaaʻi e pa'ū i totonu o le pepa lautele, ma ina ia le maumau tagata i le faaputuga o nei mea uma, ua saunia e le au atinaʻe ni faila. Muamua lava, e mafai ona e aofia ai na o mea mai uo. Ona mafai lea ona e faʻamaonia se taʻaloga patino, faatulaga le laʻititi ma le ituaiga o mea e faʻaaoga.

Talimalo

Ioe, toe. O iinei, naʻo le Nofoaga Tau Taaloga, e tasi le mea taua - faʻatasi ma le "My World" mai i le Mail.ru. O lenei mea e mafai ai e oe ona vave valaʻauina au uo mai le fesoʻotaʻiga lautele e talanoa ai. Ae paga lea, e le aoga lenei talatalanoaga i totonu o taaloga.

Faalogo i musika

Aua e taua le taʻu atu o le faʻafetai i le tutusa o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo. E mafai ona e faʻalogo i lau aoina, ma e mafai ona e filifilia fautuaga. E iai foi se sailiga ma, sili atu ona fiafia, se faiga faʻavae. I le tulaga lautele, o mea uma lava ua faatulagaina lelei ma matagofie.

Faasalalauga Vitio

E le o se mea e teʻi ai le faʻatautaia o taʻaloga. Ua sili atu nei ma sili atu ona maua le lauiloa o taʻaloga taʻavale i luga o faʻamaumauga taua e pei o Twitch ma YouTube. Faatasi ai ma le fesoasoani a le Game Center Mail.ru, e mafai ona e amataina le faasalalauga i le na o le kilikiina o ki vevela (Alt + F6). I totonu o faatulagaga e mafai ona e setiina le ata vitio, fua o le fua ma le faasalalauga o le auaunaga. I le tulaga o Twitch, e mafai foi ona e filifilia se faʻasalalauga faʻasalalau, kopi le fesoʻotaʻiga i ai ma tuʻuina atu se igoa i le auala. E taua foi le maitauina e mafai e le polokalama ona pueina le vitio i le taimi lava e tasi mai se upega tafailagi - i lenei tulaga, o lau ata o le a faasalalauina i se tasi tulimanu o le vitio.

Le lelei o le polokalama

• Tuuina atu ofo
• Faʻatasia ma le "My World"
• Malosiaga e faʻalogo ai i musika
• News aggregator
• Faasalalauga Faasalalau

Le lelei o le polokalama

• Le lava fuainumera patino
• Le mafai ona talanoa ao taʻalo

Faaiuga

O le mea lea, o le Mail.ru Game Center e le mafai ona taʻua o se auaunaga tele taaloga. E ui i lea, na manumalo tele i atunuu o le CIS, lea e faʻamatalaina, tele ma lautele, e ala i le maua o le saolotoga ma le vavalalata taaloga.

Manatu mo le free mail

Faʻalogo mai le lomiga lata mai mai le nofoaga aloaia

Faatulagaina o SMS-notifications i Mail.ru Fausiaina o se imeli i Mail.ru Faʻasologa meli meli Matou te lafoina se ata i le tusi Mail.ru

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Taʻaloga Taaloga Mail.ru o se auaunaga mo tagata taʻavale mai se kamupani Rusia lauiloa, lea ua sili ona lauiloa i atunuu CIS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mail.ru
Tau: Faʻatau
Toa: 150 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.1285