Windows 10 Gadget

I lenei tusiga, o fea e download ai gaioiga mo le Windows 10 ma le auala e faʻapipiʻi ai i totonu o le polokalama, o nei fesili uma e lua e fesiligia e tagata faʻaoga ua faʻafouina i le fou o le OS mai le G7, lea ua uma ona faʻaogaina i luga o le komepiuta (e pei o le uati , Faailo ole SMT ma isi). O le a ou faʻaalia ni auala se tolu e faia ai lenei mea. I le pito i tua o le tusi lesona, o loʻo i ai se vitio o faʻaalia uma nei auala e maua ai gaogao masini komepiuta mo le Windows 10.

I le lē mafai, i le Windows 10 e leai se auala aloaia e faʻapipiʻi ai gaioiga, ua aveesea lenei galuega mai le polokalama ma ua manatu o le a e faʻaaogaina auupega fou e mafai foi ona faʻaalia le faʻamatalaga manaʻomia. Ae ui i lea, e mafai ona e sii mai se polokalama e tolu-free free party lea o le a toe foi atu i le masani masani o gaioiga o loʻo i luga o le komepiuta - e lua ia polokalama o le a talanoaina i lalo.

Windows Gadgets Desktop (Gini Faʻafouina)

O le polokalama saoloto Gadget Toe faʻafouina gaioiga i le Windows 10 i le tulaga na latou i ai i le Windows 7 - o le seti lava e tasi, i le gagana Lusia, i le tutusa lava lea sa i ai muamua.

A uma ona tuʻuina le polokalama, e mafai ona e kilikiina le "Gini" mea i le lisi autu o le upega tafaʻilagi (faʻaoga saʻo i le kiore), ona filifili ai lea o mea e te manaʻo e tuʻu i luga o le komepiuta.

E maua uma gaioiga faʻatulagaina: weather, clock, calendar and other original gadgets from Microsoft, faʻatasi ai ma paʻu uma (autu) ma uiga masani.

E le gata i lea, o le polokalama o le a toe faʻafoʻiina galuega o le puleaina o gaioiga i le vaega faʻamaonia o le vaega o loʻo pulea ma le mea autu o le lisi autu o le "View" desktop.

Tikiake le polokalama saoloto Gadget Faʻaolaina oe i luga o le itulau aloaia //gadgetsrevived.com/download-sidebar/

8GadgetPack

8GadgetPack o se isi polokalame saoloto mo le faʻapipiʻiina o gaioiga i luga o le komepiuta o Windows 10, aʻo sili atu ona aoga nai lo le taimi muamua (ae le o le atoa i Rusia). A uma ona tuʻuina, e pei lava o le mataupu talu ai, e mafai ona e alu i le filifilia ma le faaopoopoina o gaioiga e ala i le lisi autu o le komepiuta.

O le eseesega muamua lava o se filifiliga sili atu lautele o gaioiga: i le faaopoopo atu i tulaga masani, o loʻo i ai faʻaopoopoga mo taimi uma - lisi o faagasologa o faagasologa, siakiina o masini tetele, siakiina o iunite, tele gadget tau naʻo ia.

O le lona lua o le i ai o nofoaga aoga e mafai ona valaʻau e ala i le taʻalo 8GadgetPack mai le '' All Applications '. E ui lava i le mea moni o tulaga i le Igilisi, o mea uma e manino lava:

  • Faaopoopo gadget - faaopoopo ma aveese mea faigaluega ua gaosia.
  • Faʻalētonu Autorun - faʻamalosi taʻavale autoload pe a amata le Windows
  • Faia tele gaini - ia gaosia mea gaosi i le tele (mo le maualuga o le siakiina o mea e foliga mai e laiti).
  • Faʻasaʻu Win + G mo gaioi - talu mai le Windows 10 o le kulupu autu Win + G e tatalaina ai le faʻaaliga e ala i le lē mafai, o lenei polokalame e faʻaseseina lenei faʻasalalauga ma liliu i luga o le faʻaaliga o gaioiga. O lenei mea e lisiina ai e toe faʻafoʻi ai mea e le faʻaaoga.

E mafai ona e downloadina ia Windows 10 gaioiga i lenei lomiga mai le ofisa aloaia //8gadgetpack.net/

E faʻapefea ona download le Windows 10 gaioiga o se vaega o le pusa MFI10

O Mea Leiloloa Faʻatonuina le 10 (MFI10) - o se afifi o vaega mo le Windows 10 na i ai i lomiga muamua o le polokalama, ae na mou atu i le 10-ke, e aofia ai gaketi komepiuta, ae, e pei ona manaomia ai e le matou tagata faaaoga, i le gagana Rusia (e ui Faʻasalalauga ile gagana Igilisi).

O le MFI10 o se atigi ISO image e sili atu nai lo le gigabyte, lea e mafai ona sii mai mo le saʻoloto mai le ofisa aloaia (faʻafouina: Ua leiloloa le MFI mai nei saite, ou te le iloa po o fea e vaʻai i ai nei)mfi.webs.com poʻo mfi-project.weebly.com (e iai foi lomiga mo lomiga muamua o Windows). Ou te matauina o le SmartScreen i le siakiina o le Edge e poloka ai le sii mai o lenei faila, ae le mafai ona ou maua se mea masalosalo i lana galuega (ia faaeteete, i lenei tulaga e le mafai ona ou mautinoa le mama).

A uma ona sii mai le ata, faapipii i totonu o le polokalama (i le Windows 10, e faia lenei mea e ala i le faaluaina o le kiliki i le faila ISO) ma faalauiloa le MFI10 o loo i totonu o le pusa puna o le disk. Muamua, o le maliega o le laisene o le a faʻalauiloaina, ma a uma ona kiliki le "Ok" button, o le a faʻalauiloa se lisi ma se filifiliga o vaega mo le faʻatulagaga. I luga o le ata muamua o le a e vaʻai ai i le mea "Gadget", lea o le a manaʻomia ina ia faʻaogaina ai gaioiga o le komepiuta Windows 10.

O le tulaga le manuia i totonu o le Rusia, ma a uma ona maeʻa i totonu o le komiti o le a e mauaina le mea "Gadget Desktop" (O lenei mea na faatoa aliali mai ina ua uma ona ou ulufale atu i "Gadget" i totonu o le pusa sailiili o le vaega o le pule, o lona uiga, e le vave), galuega lea, pei o le seti o gasegase avanoa e leai se eseesega mai le mea sa i ai muamua.

Windows 10 Gadget - Vitio

O le vitio o loʻo i lalo e faʻaalia tonu le mea e maua ai gaioiga ma le auala e faʻapipiʻiina ai i le Windows 10 mo le tolu filifiliga o loʻo faamatalaina i luga.

O polokalame uma e tolu na toe iloiloina e mafai ai foi ona e sii mai ma faapipii ni gaioiga e tolu i luga o le komepiuta Windows 10, ae ua matauina e le au atinae o se numera laitiiti oi latou mo nisi mafuaaga e le aoga. Ae ui i lea, mo le tele o tagata faaaoga, ou te manatu o le a lava le seti ua uma ona iai.

Faamatalaga faaopoopo

Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi se isi mea sili atu ona manaia ma le mafai ona e siiina le fia afe o widget matata i mamanu eseese (faʻataʻitaʻiga i luga) ma suia atoatoa le faʻaogaina o le faiga, taumafai Rainmeter.