E faʻapefea ona fatuina se Windows To Go USB drive e aunoa ma le Windows 8 Enterprise

O le Windows To Go o le mafai lea e fatuina ai se masini komepiuta o le USB USB e mafai ona faʻaaogaina i le Windows 8 (e le mo le faʻapipiʻiina, ae mo le taʻavale mai le USB ma galue i ai). I se isi faaupuga, faʻapipiʻiina o Windows i luga o se masini komepiuta USB.

Faʻapitoa, Windows Go Go e lagolagoina na o le Enterprise version (Enterprise), peitaʻi, o faʻatonuga o loʻo i lalo o le a faʻatagaina ai oe e fai le Live USB i soʻo se Windows 8 ma le 8.1. O le iʻuga, o le ae mauaina se OS faigaluega i luga o soʻo se taʻavale i fafo (kiliva afi, kiliva i fafo), pe afai e vave lava ona vave galue.

Ina ia faamaeaina laasaga o lenei taʻiala, o le a e manaʻomia:

  • USB flash drive poʻo le faila malo o le itiiti ifo ma le 16 GB. E manaʻomia le saoasaoa o le uila ma lagolagoina le USB0 - i lenei tulaga, o le faʻatupeina ma le galue i le lumanaʻi o le a sili atu le faʻalelei.
  • Faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo se ata ISO i le Windows 8 poʻo le 8.1. Afai e te le mauaina, ona e mafai lea ona e siiina mai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a Microsoft, o le a aoga foi.
  • Faʻaaoga fua GImageX, lea e mafai ona sii mai mai le ofisa aloaia //www.autoitscript.com/site/autoit-tools/gimagex/. O le aoga lava ia o se ata faʻamalosi mo le Windows ADK (pe afai e sili atu ona faigofie, o loʻo faia ai taga o loʻo faʻamatalaina i lalo avanoa e oo lava i se tagata e faʻaaogaina).

Fausia le Kepu USB ma le Windows 8 (8.1)

O le mea muamua e tatau ona e faia e fatuina ai se masini faʻavavevaveina Windows To Go o le aveeseina lea o le faila file.wim mai le ISO (ata sili ona lelei e teu ai i totonu o le polokalama, ia faia lenei mea, na o le faalua-kiliki i le faila i le Windows 8) po o le disk. Ae ui i lea, e le mafai ona e suʻeina - lava e iloa ai le mea e iai: punavai faʻapipiʻiwim - O lenei faila o loʻo i ai uma le polokalama faʻaogaina.

Faʻaaliga: afai e te le maua lenei faila, ae o loʻo i ai le install.esd instead, o le mea la, o le mea e leaga ai, ou te le iloa se auala faigofie e liliu mai ai i le wimu (o se auala faigata: faʻapipiʻi mai se ata i totonu o se masini masini, ona fatuina lea o le install.wim faiga). Ave le pusa tufatufaina i le Windows 8 (e le 8.1), o le a mautinoa lava o le a iai.

O le isi laasaga o le faʻaaogaina lea o le aoga GImageX (32 bits poʻo le 64 bits, e tusa ai ma le OS o loʻo faʻapipiʻi i le komepiuta) ma alu i le Talosaga Fesoasoani i le polokalama.

I le Source Source, faʻamaonia le ala i le faila file.wim, ma i le Tau o Taulaga, faʻamaonia le ala i le USB flash drive poʻo le masini USB i fafo. Kiliki le "Apply" button.

Faatali seia oʻo ina maeʻa le failaina o faila Windows 8 i le avega (e tusa ma le 15 minute i le USB 2.0).

A maeʻa lena, taʻavale le faʻaogaina o le faʻaaogaina o le Disk Management (e mafai ona e taomi i le Windows + R ki ma ulufale diskmgmt.msc), sue le auala i fafo o loʻo faʻaogaina ai faila faila, kiliki i luga-o-luga ma filifili ai "Fai se vaega galue malosi" (afai e le o galue le meataitasi, ona mafai lea ona e faaseʻe le laasaga).

O le laasaga mulimuli o le fatuina lea o se faʻamau puʻupuʻu ina ia mafai ai ona e taʻavale mai lau Windows To Go flash drive. Faʻasalalauina le faʻasologa o le faʻatonuina o se pule (e mafai ona e taʻalo i le Windows + X ki ma filifili le mea e manaʻo i ai le lisi) ma faʻaoga le mea o loʻo i lalo i le faʻasologa o poloaiga,

  1. L: (o fea L o le mataitusi o se taavale tietie taavale po o le fafo).
  2. cd windows system32
  3. bcdboot.exe L: Windows / s L: / f ALL

Ua maeʻa lenei faʻatulagaga mo le fatuina o se masini komepiuta USB puʻe ma Windows To Go. E na ona e manaʻomia le tuʻuina o le seevae mai le BIOS o le komepiuta e amata ai le OS. A e amata muamua i le Live USB, e tatau ona e faia se faʻatulagaga faʻatulagaga e tutusa ma le mea e tupu pe a amata muamua oe Windows 8 pe a uma ona toe faʻafouina le polokalama.