Auala e alu ese ai i luga o le masini


UDID o se numera tulaga ese na faʻatatauina i masini iOS taitasi. I le avea ai o se tulafono, e manaʻomia e tagata faʻapitoa ina ia mafai ai ona auai i le suʻeina o faʻataʻitaʻiga o firmware, games and applications. O aso nei o le a tatou tilotilo i auala e lua e suʻe ai le UDID o lau iPhone.

Aoao le UDID iPhone

E lua auala e fuafua ai le UDID o le iPhone: faʻaoga saʻo i le atamai lava ia ma se auaunaga faapitoa i luga o le initaneti, faʻapea foʻi ma se komepiuta faʻapipiʻiina iTunes.

Metotia 1: Auaunaga i le initaneti Intera

  1. Tatala le saite Safari i luga o lau telefoni ma mulimuli i lenei fesoʻotaʻiga i luga o le upega tafaʻilagi a le Intelligence Theux.ru. I le faamalama e tatala, kiliki le faamau "Faʻatulaga le Faʻamatalaga".
  2. O le a manaʻomia e le 'auʻaunaga le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai faʻamaumauga faʻapitoa Mo le faʻaauau, kiliki le ki. "Faataga".
  3. O le faamalama o le faatulagaga o le a aliali i luga o le lau. Ina ia faʻapipiʻi se faʻailoga fou, kiliki i le ki i le tulimanu pito i luga. "Faʻamau".
  4. Ulufale le codecode mai le lau loka, ona faʻatumu lea o le faʻatulagaina e ala i le filifilia o le ki "Faʻamau".
  5. A maeʻa ona faʻatulagaina le faʻailoga, e toe foʻi mai le telefoni i Safari. O le pusa e faʻaalia ai le UDID o lau masini. Afai e tatau ai, o lenei seti o tala e mafai ona kopiina i le laupapa.

Metotia 2: iTunes

E mafai ona e mauaina faʻamatalaga talafeagai e ala i se komepiuta faʻapipiʻiina iTunes.

  1. Lafoina iTunes ma faʻafesoʻotaʻi lou iPhone i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB cable poʻo le sync Wi-Fi. I le pito i luga o le faamalama o le polokalama, kiliki i luga o le inisiua masini e alu i le lisi e pulea ai.
  2. I le itu tauagavale o le faamalama o le polokalama, alu i le lisi "Iloiloga". I le le mafai, o le UDID o le a le faʻaalia i totonu o lenei faamalama.
  3. Kiliki i ni nai taimi i le kalafi "Numera Telefoni"seia e vaʻai i le mea faitino "UDID". Afai e talafeagai, o le faʻamatalaga na maua e mafai ona kopiina.

Soʻo se tasi o auala e lua o loʻo lisiina i totonu o le tusiga e faigofie ai ona iloa le UDID o lau iPhone.