Easy Drive Data Recovery 3.0


Soo se masini e teu ai, ia avea ma se puʻupuʻu, se kata manatua poʻo se moli felaulafoaʻi, e le mafai ona mautinoa le saogalemu atoatoa o faʻamatalaga. Ae peitaʻi, a feagai ma le faʻaleagaina o faʻamatalaga poʻo lona maeʻa atoa, e tatau loa ona e faʻaaogaina le polokalama Easy Drive Data Recovery.

Faʻamata vave vave amata

E le pei o meafaigaluega tutusa, o fea e amata ai se faʻataʻitaʻiga, muamua e manaʻomia ona e faia ni tulaga, i le Easy Drive Data Recovery, pe a uma ona filifili se puʻe, e amataina lava le auiliiliga, faʻatagaina oe e maua faʻamatalaga faʻamalo.

I le taimi lava lea e tatau ona maitauina e leai se filifiliga o le faʻatinoina o foliga. O le polokalama e faia se suʻesuʻega maeʻaeʻaeʻa, lea e mafai, i le auala, ona mafai ona toe faʻaleleia faamatalaga e oʻo lava i le toe faʻaleleia o le masini faʻaogaina.

Faʻamaumauga suʻesuʻe

I le faaletonu, o nisi o faʻamatalaga faʻamalologa ua maeʻa faʻapipiʻi i le Easy Drive Data Recovery, ona o le a le aʻafia ai le sailiga o faila le tumau ma faila ma faʻauluina faamatalaga. Afai e talafeagai, o le sailiga mo lenei faʻamatalaga e mafai ona faatagaina.

Toto taunuuga o le sailiga i le faila

Talu ai o le polokalama e suʻeina ituaiga eseese o faila, mo le faʻaogagofie o le tagata faʻaaoga, a maeʻa le suʻega, o le a vaevaeina i ni vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, "Faletusi", "Multimedia", "Ata ma ata" ma isi

Ulutala mataʻitu ua maua

Ina ia aua le saili mo faamatalaga mamao, na o le igoa ma le tele, Easy Drive Data Recovery e maua ai le gafatia e muai iloa ai: faatoa tatau ona e kiliki i le faila i le itu taumatau o le kuki, mulimuli ane o le a faʻaalia lona ata i le pito i lalo o le faamalama o le polokalama.

Hex vaai

Easy Drive Data Recovery o se tasi o nai meafaigaluega e mafai ai e oe ona vaʻai i faʻamatalaga mamao mai le faiga o se numera o numera hexadecimal.

Mea e aʻoaʻo ai

O le Easy Drive Data Recovery interface ua mamanuina i se auala e manaomia ai e le tagata faaaoga se vaega itiiti o faatinoga e faatino ai le toe faaolaina mai o ata ua tape, musika, pepa, faamaumauga ma isi faila. Ae peitaʻi, afai e tumau pea fesili, o le polokalama e tuʻuina atu se taʻiala tuʻufaʻatasia i le gagana Rusia.

Mama

  • Le faigofie faigofie i le lagolagoina o le gagana Rusia;
  • Galulue ma ituaiga uma o mea faigata;
  • Lagolago mo polokalama NTFS, FAT32 ma FAT16;
  • Faʻatalanoaina ma le faʻaeteete le toe faʻafoʻiina o faʻamaumauga e tusa lava pe a toe faʻafouina le faiga faʻaoga.

Faʻafitauli

  • O le kopi saoloto e le faʻatagaina le auina atu i se komepiuta (na o le sailiili ma matamata i totonu o le polokalama).

A o sailia le polokalame sili ona faigofie o le toe faʻaleleia o faʻamaumauga ma se vaega itiiti o tulaga o le a mafai ai ona maeʻa le suʻesuʻeina o masini e ala i le sailia o faila ua faamatuu pe faaleagaina, mautinoa le gauai atu i le Easy Drive Data Recovery.

Faʻataʻitaʻi kopi o le Easy Drive Data Recovery

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

MiniTool Power Data Recovery Faʻasalalau Faʻafouina Faʻasalalauga Faʻamatalaga PC Inspector File Recovery Toe Fuataina o Faʻamatalaga i le EaseUS Data Recovery Wizard

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Easy Drive Data Recovery o se polokalama lelei e toe faaleleia ai faila ua maeʻa. O lona uiga autu o le faigofie: o le pito maualalo o tulaga ma le atinaʻe gagana Lusia e mafai ai e oe ona toe faʻafoʻi faila uma ua le mafai ona maua i luga o lau pulou, flash drive poʻo le kalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003, 2008
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: MunSoft
Tau: $ 14
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.0