Fofoina o le faafitauli o se tuusaunoaga e le taua i le Microsoft .NET Framework application

O le Microsoft .NET Framework o se vaega talafeagai mo le tele o polokalama ma taaloga. E fetaui lelei ma Windows ma le tele o talosaga. O mea leaga i lana galuega e le masani, ae e mafai lava.

I le faʻapipiʻiina o se talosaga fou, e mafai e tagata faʻapipiʻi ona vaʻai i le faamalama lenei: "Faʻailogaina o le NET Framework, Faʻasalalau le Faʻaaogaina i le Talosaga". A e kiliki "Faaauau", o le polokalama faʻapipiʻi o le a taumafai e faʻalauiloa e aunoa ma le le amanaiaina o le mea sese, ae o le a le lelei le galue.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le Microsoft .NET Framework

Talia le Microsoft .NET Framework

Aisea e tupu ai se tuusaunoaga e le faʻaaogaina i le Microsoft .NET Framework application?

Naʻo le manao e fai atu afai o lenei faafitauli na faʻaalia pe a uma le faʻapipiʻiina o se polokalama fou, ona i ai lea i totonu, ae le o le Microsoft .NET Framework lava ia.

Manaoga mo le faʻapipiʻiina o se talosaga fou

O le faʻapipiʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se taaloga fou, e mafai ona e vaʻai i se faamalama ma se lapataiga sese. O le mea muamua e fai i lenei mataupu o le siakiina o tuutuuga mo le faʻatulagaina o le taaloga. E masani lava, o polokalama e faʻaaogaina vaega faaopoopo mo a latou galuega. E mafai ona avea ma DirectX, le falefaitautusi C ++ ma sili atu.

Siaki pe o latou i ai. A leai, faʻapipiʻi e ala i le siiina o tufatufaga mai le nofoaga aloaia. Atonu o le lomiga o le vaega ua le toe aoga ma e manaʻomia ona faafou. Vaʻai alu i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosi oloa ma sii mai mea fou.

Pe mafai foi ona tatou faia i le fesoasoani a meafaigaluega faapitoa e faʻalauiloaina ai polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se mea itiiti SUMo, lea o le a fesoasoani i le faigofie ona foia lenei faafitauli.

Toe faʻatulagaina o le Microsoft .NET Framework

Ina ia foia le sese, e mafai ona e taumafai e toe faʻaleleia le vaega Microsoft .NET Framework.
Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia ma sau i luga le faʻafanua o loʻo iai nei. Ona tatou tapeina lea o le Microsoft .NET Framework muamua mai le komepiuta. O le faʻaaogaina o le masini Windows laʻasaga o le a le lava. Mo le maeʻa atoatoa, e tatau ona aofia ai isi polokalame e faʻamamā ai faila ma totoe o tusi resitala mai le polokalama. Ou te faia lenei mea ma le CCleaner.

A maeʻa ona aveese le vaega, e mafai ona tatou toe faʻatulagaina le Microsoft .NET Framework.

Toe faʻaleleia o se polokalama e gaosia ai mea sese

O le mea lava e tasi e tatau ona faia i le polokalame na mafua ai le mea sese. Ia mautinoa ia sii mai mai le nofoaga aloaia. Aveesea e le mataupu lava e tasi, e ala i le CCleaner.

Faaaogaina o le gagana Rusia

E tele taaloga ma polokalame e le talia faʻamaumauga Rusia. Afai ei ai lau laupepa i se igoa Rusia, ona e manaʻomia lea ona suia i le Igilisi. O le filifiliga pito sili lava o le tilotilo lea i le polokalama o loʻo faʻatulagaina ai faʻamatalaga mai le taaloga. Ma e le gata o le pusa mulimuli e taua, ae o le ala atoa.

E mafai ona e faʻaaogaina se isi auala. I le taaloga lava e tasi, sui le nofoaga e teu ai faila. Fausia se faletusi fou i le Igilisi pe filifili se tasi oi ai. E pei ona i ai i le mataupu muamua, vaavaai i le ala. E mautinoa lava, matou te toe faʻaleleia le komepiuta ma toe faʻaleleia le talosaga.

Avetaavale

O le faʻamaoni saʻo o le tele o polokalama ma taaloga e faʻalagolago lava i le setete o avetaavale. Afai latou te leʻi oʻo mai pe leai foi, o le a le mafai ona tupu, e aofia ai se mea sese sese i totonu o le NET Framework application.

Vaʻai le tulaga o avetaavale, e mafai ona e faia i le pule o galuega. I meatotino o mea faigaluega, alu i le lisi "Avetaavale" ma kiliki le faafou. Ina ia faia lenei galuega, e tatau i lau komepiuta ona i ai se fesoʻotaiga vavave faʻasinomaga.

Ina ia le faia lenei mea ma le lima, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalame e faʻafouina ai le avetaavale. Ou te fiafia i le polokalame Driver Genius. E manaʻomia lou vaʻavaʻai lau komepiuta mo avetaʻavale e leʻi leva ma faʻafouina le mea e tatau ai.

A maea lea, e tatau ona faʻatuputeleina le komepiuta.

Talosaga manaʻomia

O le tele o taimi, e faʻapipiʻi e le au faʻapipiʻi poloketi e aunoa ma le faʻatautaia o latou manaʻoga. I lenei foi tulaga, e le gata i lea, e le mafai ona faia se faʻamatalaga sese ma le tele o isi mea.
Vaai manaʻoga faʻapipiʻi mo lau polokalama ma faʻatusatusa i lau. E mafai ona e vaʻaia i meatotino "O laʻu komepiuta".

Afai o le mafuaaga lea, e mafai ona e taumafai e faʻapipiʻi se faʻamatalaga muamua o le polokalama, e masani lava ona itiiti le manaʻomia o le polokalama.

Faamuamua

O le isi mafuaaga o sese i totonu o le .NET Framework atonu o le faagasologa. A o galue ma se komepiuta, o le tele o faagasologa e eseese a latou faamuamua e masani ona amata ma taofi.

Ina ia foia se faafitauli, e tatau ona e alu Task Manager ma i le faasologa o tafa, saili le mea e fetaui ma lau taaloga. O le kilikiina i luga i le kī saʻo o le kusi, o le a faʻaalia se lisi faaopoopo. E tatau ona maua "Faamuamua" ma seti le tau iina "Maualuga". O le mea lea, o le faagasologa o le a faʻatupulaʻia ma e ono mou atu le mea sese. Naʻo le toe foʻi mai o le auala o le faʻaaogaina o isi polokalama e faʻaititia.

Na matou tilotilo i faafitauli sili ona taatele pe a oʻo mai se mea na tupu .ETE. "Faʻasalaga le faʻaaogaina i le talosaga". O le faʻafitauli, e ui e le lautele, ae e tele ni faʻalavelave e folasia ai. Afai e leai se tasi o fesoasoani e fesoasoani, e mafai ona e tusi i le lagolago lagolago a le polokalama poʻo le taaloga na e faʻapipiʻiina.