Fetuunai le faʻavae ma le vavalalata i le MS Word

O se mea e faʻaogaina Wi-Fi o se masini lea e tuʻuina atu ma maua faʻamatalaga e ala i se fesoʻotaiga e leai se fesoʻotaʻiga, i luga o le ea. I le lalolagi faʻaonaponei, o nei tagata e faʻapipiʻiina e maua i se tasi auala pe o se tasi i le toetoe lava o mea uma: telefoni, papa, lipine, lipine komepiuta, ma le tele o isi. I le masani ai, mo la latou saʻo ma le mausali, e manaʻomia se polokalama faʻapitoa. I lenei tusiga o le a tatou talanoa e uiga i le mea e maua ai, pe faʻapefea ona e sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama faakomepiuta mo se komepiuta Wi-Fi o se komepiuta poʻo se komepiuta.

Faʻatonuina polokalame mo le faʻaogaina o le Wi-Fi adapter

I le tele o tulaga, faatasi ai ma soʻo se komepiuta komepiuta i totonu o le pusa lapisi o loʻo i ai se masini faʻapipiʻi ma avetaavale talafeagai. Ae o le a le mea e fai pe afai ei ai sau vaʻa mo le tasi mafuaaga poʻo le isi? Matou te ofoina atu oe i le tele o auala, o le tasi o le a fesoasoani moni ia te oe e foia le faafitauli o le faʻapipiʻiina o polokalama mo se kiliva o fesoʻotaiga.

Metotia 1: Upega tafaʻilagi gaosiga o meafaigaluega

Mo tagata o loʻo faʻaogaina fesoʻotaiga uʻamea faʻaopoopo

I luga o komepiuta, i le avea ai o se tulafono, ua faʻapipiʻiina le fesoʻotaʻi lelei i totonu o le laupapa. I nisi tulaga, e mafai ona e mauaina ia ituaiga o matata mo masini komepiuta. O le mea lea, e vaʻavaʻai mo polokalama mo komipiuta Wi-Fi, muamua, e te manaʻomia i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le gaosiga laupapa. Faamolemole ia matau, i le tulaga o le komepiuta, o le gaosi oloa ma le ata o le api lava ia o le a fetaui ma le tagata gaosi oloa ma le faataitaiga a le tinaboard.

  1. Saili faʻamaumauga o lau motherboard. Ina ia faia lenei mea, patipati faatasi ia faamau. "Manumalo" ma "R" luga o le komepiuta. O le a tatalaina se faamalama Taumafai. E tatau ona ulufale i le poloaiga "Cmd" ma lolomiina "Ulufale mai" luga o le komepiuta. O lea o le a matou tatalaina le musumusuga o le poloaiga.
  2. Faʻatasi ai, tatou te aʻoaʻoina ai le gaosiga ma le faʻataʻitaʻiga a le tinaboard. Ulufale mai i lalo mea taua i le taimi nei. A uma ona e ulufale atu i laina taitasi, kiliki "Ulufale mai".

    wmic baseboard get Manufacturer

    WMic baseboard e maua ai le oloa

    I le tulaga muamua, matou te iloa le gaosi oloa a le komiti, ma i le lona lua - o lona ata. O se taunuuga, e tatau ona i ai sau ata tutusa.

  3. A matou iloa faʻamatalaga matou te manaʻomia, alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a le gaosi oloa. I lenei faʻataʻitaʻiga, tatou te oi le 'upega tafaʻilagi a le ASUS.
  4. O le alu i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga o lau motherboard, e tatau ona e suʻe le field search i lona itulau autu. I le avea ai o se tulafono, i tafatafa o lea ituaiga o fanua o se faʻatalama tioata tetele. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga o le tinaboard, lea na matou aʻoaʻoina muamua. A uma ona e ulufale atu i le ata faataitai, kiliki "Ulufale mai" poʻo luga o le faʻamaonia i foliga o se tioata tetele.
  5. O le itulau e sosoo ai o le a faʻaalia uma sailiiliga. O loʻo matou sailia i totonu o le lisi (pe a fai, o le igoa matou te ulufale saʻo ai) matou masini ma kiliki le sootaga i le igoa o lona igoa.
  6. O le taimi nei o loʻo matou sailia se vaega faʻatasi ma le igoa "Lagolago" mo lau masini. I nisi tulaga, e ono valaauina "Lagolago". Pe a maua sea, matou te kiliki i lona igoa.
  7. I le itulau e sosoo ai tatou te maua ai se vaega faʻatasi ma avetaavale ma masini komepiuta. I le avea ai o se tulafono, o upu o loʻo i le ulutala o lenei vaega. "Avetaavale" poʻo "Avetaavale". I lenei tulaga, e taua "Avetaavale ma Meafaigaluega".
  8. Aʻo lei sauina le polokalama, i nisi tulaga, o le a uunaia oe e filifili lau masini komepiuta. Faamolemole ia matau o nisi taimi mo le siiina mai o le polokalama e sili atu le taua o le filifilia o se OS i lalo atu o le polokalama na e faʻaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai na faʻatau atu se masini komepiuta ma le WIndows 7 faʻapipiʻi, ona sili atu lea ona lelei le vaavaai mo avetaavale i le vaega talafeagai.
  9. O le iʻuga, o le ae vaaia se lisi o avetaavale uma mo lau masini. Mo le sili atu le faigofie, o polokalama uma e faʻavasegaina e ituaiga o meafaigaluega. E tatau ona tatou sailia se vaega o loʻo i ai se taua "Lelei". I lenei faataitaiga, e taua lena.
  10. Tatala lenei vaega ma vaʻai le lisi o avetaavale e avanoa mo oe e sii mai. E lata ane i polokalama taʻitasi o loʻo i ai se faʻamatalaga o le masini lava ia, lomiga o le polokalama, aso faʻasaʻo ma le faila o le faila. E masani lava, o mea taitasi ua i ai lana lava faamau mo le downloadina o le polokalama ua filifilia. E mafai ona valaau, pe avea foi ma foliga o se uū po o se pulou. E faʻalagolago lava i le upega tafaʻilagi a le gaosiga. I nisi tulaga, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga e fai mai Tatalo. I lenei tulaga, ua valaʻau le sooga "Global". Kiliki i lou sooga.
  11. O le sii mai o faila talafeagai mo le faʻaogaina o le a amata. E mafai ona avea ma se faila faʻapipiʻi poʻo se faʻamaumauga atoa. Afai o se faamaumauga lenei, aua nei galo e aveese uma mea o le fale teu i totonu o se pusa eseese aʻo leʻi folau le faila.
  12. Faʻatoʻa le faila e amata ai le faʻatulagaga. E masani ona valaau "Seti".
  13. Afai ua uma ona e faʻapipiʻi se avetaʻavale poʻo le polokalama ua faʻamautuina ma faʻapipiʻi le polokalama faʻavae, o le a e vaʻai i se faamalama ma se filifiliga o taga. E mafai ona faʻafouina le polokalama e ala i le filifilia o laina "UpdateDriver"pe faʻapipiʻi mama i le ticking "Toe faʻaofi". I lenei tulaga, filifili "Toe faʻaofi"e aveese vaega muamua ma faʻapipiʻi le masini muamua. Matou te fautua atu ia te oe e fai le mea e tasi. A uma ona filifilia le ituaiga o mea faʻapipiʻi, kiliki le ki "Lisi".
  14. O lea e tatau ona faʻatali mo ni nai minute seʻia oʻo ina faʻapipiʻiina e le polokalama ia avetaavale talafeagai. E tupu uma lava lenei mea. I le faaiuga, o le a mafai ona e matamata i se faamalama ma se savali e uiga i le faaiuga o le faagasologa. Ina ia faamaea, kiliki le faamau. "Fai".

  15. A maeʻa le faʻatulagaina, matou te fautuaina le toe faʻafouina o le komepiuta, e ui lava e le ofoina atu e le faiga lenei. Ua maeʻa lenei faʻatulagaga mo le faʻapipiʻiina o fesoʻotaiga eletise. Afai e saʻo mea uma, ona fai lea i luga o le faletusi i luga o le faletusi o le a e vaʻaia ai le taumatau Wi-Fi.

Mo i latou o loʻo i ai ni faʻailoga i fafo atu Wi-Fi

O fesoʻotaiga e leai ni fesoʻotaiga i fafo e masani ona fesoʻotaʻiina pe ala mai i le PCI poʻo le auala mai le USB. O le faʻatulagaina o le polokalama lava ia mo ia tagata fetuutuunai e le ese mai na o loʻo faamatalaina i luga. O le faagasologa o le faailoaina o se tagata gaosi oloa foliga foliga ese. I le tulaga o tagata i fafo, o mea uma e sili atu ona faigofie. O le mea masani, o le gaosi oloa ma le faʻataʻitaʻiga o ia tagata faʻapipiʻi e faasino i latou lava masini po o pusa ia i latou.

Afai e le mafai ona e fuafuaina lenei faʻamatalaga, ona e tatau lea ona faʻaaoga se tasi o metotia o loʻo i lalo.

Metotia 2: Meafaigaluega mo le faʻafouina o avetaavale

I le taimi nei, o polokalame mo le faʻaleleia o le avetaʻavale faʻaauau ua avea ma tagata lauiloa. O ia mea aoga e faʻataʻitaʻi ai au masini uma ma iloa ai le polokalama ua le o toe faʻaaogaina pe leai foi mo i latou. Ona latou sii mai lea o le masini e tatau ai ma faapipii. Sui o ia polokalame, matou te mafaufau i se lesona ese.

Lesona: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

I lenei tulaga, o le a matou faʻapipiʻiina le masini komepiuta mo le faʻaogaina lelei e faʻaaoga ai le polokalama Avetaavale Genius. O se tasi lea o mea aoga, o le faavae o meafaigaluega ma avetaavale e sili atu i le faavae o le polokalame lauiloa a DriverPack Solution. I le auala, afai e te manaʻo e galue i le DriverPack Solution, atonu e manaʻomia se lesona i le faʻafouina o avetaavale e faʻaaoga ai lenei mea aoga.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Tatou toe foi atu i le tagata taʻavale.

  1. Faʻamoemoe le polokalama.
  2. Mai le amataga, o le a uunaia oe e siaki le polokalama. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki i le lisi autu "Amata le faʻamaoniga".
  3. I ni nai sekone pe a uma le siaki, o le a e vaʻai i se lisi o masini uma e manaʻomia ona faʻafouina polokalama. O loʻo matou sailia se masini-masini i le lisi ma tusi i le agavale. A maeʻa lena, kiliki le ki "Lisi" i le pito i lalo o le faamalama.
  4. E mafai ona faʻaalia ni masini se lua i le isi faʻamalama. O se tasi oi latou o se kiliva fesoʻotaʻiga (Ethernet), ma le lona lua o le fesoʻotaiga uila (Network). Filifili le mea mulimuli ma kiliki le ki lalo. Tatalo.
  5. O le a e vaʻai i le faagasologa o le faʻafesoʻotaʻiina o le polokalame i le aufaigaluega mo le siiina o le polokalama. Ona e toe foʻi atu lea i le itulau muamua o le polokalame, lea e mafai ai ona e siakiina le faagasologa o le download i se laina faapitoa.
  6. A maeʻa le faʻauluina o faila, o le a faʻaalia se ki lalo. "Faʻamau". A oʻo ina malosi o ia, matou te faʻaauau.
  7. Le isi a oe o le a uunaia oe e fatu se mea e toe faʻafou ai. Faia pe leai - oe filifilia. I lenei tulaga, o le a tatou teena lenei ofo e ala i le kilikiina o le fetaui fetaui. "Leai".
  8. O le iʻuga, o le a amataina le faʻatulagaina o le avetaavale. I le faaiuga, o le a tusia i le pusa o tulaga "Faʻatulagaina". A maeʻa lena, e mafai ona tapunia le polokalama. E pei ona i ai i le auala muamua, matou te fautuaina e toe faʻafouina le faiga i le faaiuga.

Metotia 3: Faʻamatalaga Faʻamatalaga Meafaigaluega

E iai a tatou lesona ese mo lenei auala. O le ae mauaina se sootaga i lalo ifo. O le metotia lava ia e suʻe ai le ID ID lea e manaʻomia ai le avetaavale. Ona e manaʻomia lea e faʻamaonia lenei faʻamatalaga i luga o auaunaga faʻainitaneti faapitoa e faapitoa i le sailia o le komepiuta. Sei o tatou iloa le ID o le Wi-Fi.

  1. Tatala i luga "Pule Sili". Ina ia faia lenei mea, kiliki le ata "O laʻu komepiuta" poʻo "O lenei komepiuta" (faʻalagolago i le lomiga o Windows) ma i le lisi o talaʻaga filifili le mea mulimuli "Meatotino".
  2. I le faamalama tatalaina i le itu tauagavale o loo matou sailia le mea. "Pule Sili" ma kiliki i luga o lenei laina.
  3. O lenei i totonu "Pule Sili" saili mo se paranesi "Faʻatonuina o fesoʻotaʻiga" ma tatala.
  4. I le lisi o loʻo matou sailia se masini ma le upu i lona igoa. "Lelei" poʻo "Wi-Fi". Kiliki i luga o lenei masini ma le kuki saʻo ma filifili le laina i le lisi o le matūua "Meatotino".
  5. I le faamalama e tatala, alu i le lisi "Faamatalaga". I laina "Meatotino" filifili se mea "ID ID".
  6. I le faʻafanua o loʻo i lalo o le a e vaʻaia se lisi o faʻamatalaga uma mo lau faʻaoga Wi-Fi.

A e iloa le ID, e tatau ona e faʻaaogaina i luga o ni 'upega tafaʻilagi faʻapitoa e maua ai le avetaʻavale mo lenei ID. Matou te faamatalaina na punaoa ma le faagasologa atoa o le sailiga o se ID masini i se isi lesona.

Lesona: Mauaina o avetaavale e le ID ID

Manatua o le auala na faʻamatalaina i nisi tulaga o le sili lea ona aoga i le suʻeina o polokalama faakomepiuta mo se fesoʻotaiga uila.

Metotia 4: Pule Faʻatonu

  1. Tatala i luga "Pule Sili"e pei ona faʻaalia i le metotia muamua. Matou te tatalaina foi se paranesi ma faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga ma filifili le mea manaʻomia. Kiliki i luga ma le kiliki saʻo ma kiliki le mea "Avetaʻavale Faʻafou".
  2. I le isi laasaga, filifili le ituaiga o avetaʻavale suʻesuʻe: taʻavale poʻo le tusi lesona. Ina ia faia lenei mea, ia na o le lolomiina o laina le talafeagai.
  3. Afai na e filifilia le suʻega tusi, e tatau ona e faʻamaonia le nofoaga o le avetaavale suʻesuʻe i lau komepiuta. I le maea ai o nei laasaga uma, o le a e vaʻavaʻai ile itulau o le avetaʻavale. Afai e maua le polokalama, o le a otometi lava ona faapipii. Faamolemole ia matau o lenei metotia e le fesoasoani i mataupu uma.

Matou te faʻamoemoe o se tasi o filifiliga o loʻo i luga o le a fesoasoani ia te oe e faʻapipiʻi avetaavale mo lau faʻafesoʻotaʻi eletise. E masani ona matou gauai atu i le mea moni e sili atu le tausia o polokalama taua ma avetaavale lata ane. O lenei mataupu e leai se faʻasalaga. E le mafai ona e faʻaaogaina metotia ua faʻamatalaina i luga e aunoa ma le Initaneti. Ma o le a le mafai ona e ulufale i ai e aunoa ma avetaavale mo se faʻaoga Wi-Fi pe afai e leai sau avanoa i le fesoʻotaiga.