Fatuina se aafiaga HDR i Photoshop

RapidTyping o se tasi lea o polokalama e mafai ona faʻaaogaina uma mo aʻoga i le fale ma aʻoga. Mo lenei mea, e tuʻuina atu se nofoaga faʻapitoa i le taimi o faʻatulagaga. Faʻafetai i se faiga filifilia lelei o faʻatinoga, o le aʻoaʻoina o le metotia o le lomitusi tauaso o le a sili atu ona faigofie, ma o le taunuuga o le a vave ona vaaia. Sei o tatou tilotilo i le aoga autu o lenei komepiuta komepiuta ma vaai po o le a le mea e sili ona lelei.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻi

Aʻo faʻapipiʻi le simulator i luga o se komepiuta, e mafai ona e filifilia se tasi o auala e lua. Muamua o le tagata nofo toʻatasi, e talafeagai pe afai o le a faʻaaoga e le tagata e toatasi le polokalama. O le auala lona lua ua filifilia e filifili mo aoga pe a iai se faiaoga ma se vasega. O avanoa mo faiaoga o le a talanoaina i lalo.

Faʻamaumauga Setup Setip

O le faʻamuamua o le RapidTyping e amata i le faʻataʻitaʻia o le faasologa o le keyboard. I lenei faamalama, e mafai ona e filifilia le gagana o le faatulagaga, o le faiga o faagaoioia, o le ituaiga o le piano, le numera o ki, le tulaga o le Ulufale mai ma le faatulagaina o tamailima. O tulaga fetaui lelei o le a fesoasoani i tagata uma e faʻatautaia le polokalama mo le faʻaaogaina patino.

Atunuʻu aʻoaʻo

I le taimi o le lesona, o le a e vaʻai i se kesi vaaia i ou luma, o le mea e manaʻomia e lolomiina i le ogalaau tele (pe a manaʻomia, e mafai ona e suia i totonu o tulaga). I luga aʻe o le piano o loʻo taʻu mai ai faʻamatalaga pupuu e tatau ona mulimulitaʻia i le taimi o le lesona.

O faamalositino ma gagana aʻoga

O le simulator e tele ni atinaʻe aʻoaʻoga mo tagata e faʻaaogaina ni faʻasologa faʻasologa eseese. O vaega taʻitasi o loʻo i ai lana lava seti o laʻasaga ma faʻatinoga, o ia mea taʻitasi, i laʻasaga taʻitasi, e fesuisuiaʻi. E mafai ona e filifili se tasi o gagana faigofie e tolu mo aoaoga ma amata ona aʻo.

Fuainumera Faamauina

Fuainumera Faamauina o tagata auai uma e tausia ma faasaoina. E mafai ona matamata pe a maeʻa lesona taʻitasi. E faʻaalia ai le aotelega o le taunuʻuga ma faʻaalia le avevaʻa o le seti.

O fuainumera auiliiliga o le a faaalia ai le tele o taimi e tataʻi ai ki taʻitasi i foliga o se ata. O le faʻaaliga faʻaali e mafai ona faʻatulagaina i le lava faamalama pe afai e te fiafia i isi vaega o faʻamaumauga.

Ina ia faʻaalia fuainumera uma e te manaʻomia e te alu ai i le lisi talafeagai, naʻo oe e tatau ona e filifilia se tamaititi aoga. E mafai ona e mataʻituina le saʻo, le numera o lesona na aʻoaʻoina ma mea sese mo le taimi atoa o aʻoaʻoga, ma mo se lesona se tasi.

Tala otooto

A uma ona pasia lesona taʻitasi, e mafai ona e suʻeina ia fuainumera, ae faʻapea foi mea sese na faia i lenei lesona. O mataitusi saʻo uma ua gaosia i lanu meamata, ma sese - i le mumu.

Faiaʻoga faamalositino

I lenei faamalama, e mafai ona e mulimuli i auala o le vasega ma faʻaeʻeina. O se numera tele o faʻasalalauga e avanoa e sui ai le faʻasologa o se lesona faapitoa. E mafai foi ona e suia le igoa.

E le faatapulaaina le faatonu i lenei mea. Afai e tatau ai, fatu lau lava vaega ma lesona i totonu. O le anotusi o lesona e mafai ona kopiina mai punaoa poʻo le sau i luga oe lava ia e ala i le taina i le matata talafeagai. Filifili se ulutala mo le vaega ma faʻatinoga, faʻamaeʻaina atoatoa. A maeʻa lena mea e mafai ona filifilia i latou i le faagasologa o le vasega.

Faʻasologa

E mafai ona e suia le faʻailoga, mamanu, gagana faʻafeiloaʻi, lanu papalagi. O le tele o gaioiga e faʻaleleia ai oe e mafai ai ona e faʻavasegaina mea taitasi mo oe lava ia mo le faʻalelei atili o le aʻoga.

Ou te fia taulai faapitoa i le faatulagaina o leo. Mo le toetoe o mea uma, e mafai ona e filifilia le lipine mai le lisi ma lona voluma.

Faiaʻoga

Afai ua e faʻapipiʻi RapidTyping ma se tusi "Faʻatulagaga tele-faʻaogaina"E mafai ona faʻaopoopo le faʻalapotopotoga faʻamatalaga ma le filifilia o sui mo vaega taʻitasi. O lea, e mafai ona e vaʻaia vasega taitasi ma tofia faiaoga e avea ma pule. O lenei mea o le a fesoasoani ia aua nei leiloloa i fuainumera o tamaiti aʻoga, ma o le a mafai e le faiaoga ona faʻatautaia le polokalame i le taimi e tasi, ma o suiga uma o le a aʻafia ai le talaaga a le tamaititi aoga. O tamaiti aoga o le a mafai ona tamomoe le simulator io latou faʻamatalaga i luga o se komepiuta e fesoʻotaʻi atu i se fesoʻotaiga i le lotoifale ma le komepiuta a le faiaoga.

Mama

  • Lagolago mo gagana e tolu o aoaoga;
  • O le polokalama e matuai saoloto lava, e oʻo lava i aoga;
  • Malamalama lelei ma matagofie;
  • Laʻasaga o le laasaga ma le faiāʻoga
  • Eseese tulaga o faigata mo tagata uma e faaaogaina.

Faʻafitauli

  • Le iloa.

I le taimi nei, e mafai ona e taʻua lenei simulator o se tasi o pito sili ona lelei i lona vaega. E maua ai le tele o avanoa avanoa e aʻoaʻo ai. Ua iloa e tele galuega na faia i le atinaʻe ma faʻatinoga. I le taimi lava e tasi, e le o talosagaina e le au atinaʻe se penny mo a latou polokalama.

Sau RapidTyping e leai se totogi

Faʻalogo Rapid Typing e aunoa ma se totogi i luga o lau komepiuta.

BX Faʻaaoga gagana Keyboard solo Polokalama mo le aʻoaʻoina e lolomi luga o le komepiuta MySimula

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
RapidTyping o se faʻaaoga faigofie ma faʻaaoga lelei le taʻavale mo tausaga uma. Faafetai ia te ia, e mafai ona e faatelevave le saoasaoa o lomitusi ma faaitiitia le numera o mea sese.
Faigaluega: Windows XP, Vista, 7+
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: RapidTyping Software
Tau: Faʻatau
Toa: 14 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.2