Faʻamatalaga o le PowerPoint Presentation


O le ZTE ua lauiloa e tagata faʻapitoa e avea o se kamupanī o telefoni feaveaʻi, ae pei o le tele o isi kamupanī Saina, e maua ai foi meafaigaluega fesoʻotaiga, o se vasega e aofia ai le masini ZXHN H208N. Ona o le le aoga o le modem ae matitiva ma e manaʻomia ai le faʻatulagaina sili atu nai lo masini fou. Matou te mananao e tuʻuina atu lenei tusiga i faʻamatalaga o le faʻatulagaga o faʻatonuga a le alatele o loʻo fesiligia.

Amata amataina le alalaupapa

O le vaega muamua o lenei faagasologa o se sauniuniga. Mulimuli i laʻasaga o loʻo i lalo.

  1. Tuu le rou i se nofoaga talafeagai. E tatau ona taʻitaʻia oe e ala i taʻiala nei:
    • Fuafuaga Faʻatau. O le masini e tatau ona sili atu ona tuʻu i totonu o le nofoaga lata ane o le vaega lea e fuafua e faʻaaogaina ai se fesoʻotaiga faʻaeletoroni;
    • Faʻavave avanoa e faʻafesoʻotaʻi le uaea e tuʻuina atu ma fesoʻotaʻi i le komepiuta
    • Leai se auala e faʻafefe ai i foliga o paʻu uʻamea, masini Bluetooth poʻo le leitio leotio uila.
  2. Fesoʻotaʻi le router i le WAN-cable mai le Initaneti, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i le komepiuta. O vaʻa talafeagai e tu i tua o le masini masini ma ua makaina mo le faʻaogagofie o tagata faʻaoga.

    A maeʻa lena, e tatau ona fesoʻotaʻi le router i le eletise ma faʻalaʻi.
  3. Saunia le komepiuta, lea e te manao e seti ai le otometi o tuatusi o TCP / IPv4.

    Faitau atili: Faʻatulagaina se fesoʻotaiga i luga o le Windows 7

I lenei laasaga, ua maeʻa le aʻoga - faʻaauau i le nofoaga.

Fetuunaiga ZTE ZXHN H208N

Ina ia mafai ona faʻaoga le faʻaogaina o le masini, faʻalauiloa le Initaneti, alu i192.168.1.1ma ulufale i le upupulei koluma uma o faʻamaumauga faʻamaoni. O le modem i le fesili ua tuai ma ua le toe gaosia i lalo o lenei ituaiga, ae ui i lea, o le mamanu ua laiseneina i Belarus i lalo o le faailoga Promsvyazo le mea lea, o fesoʻotaʻiga i luga o le initaneti ma le auala faʻaopoopo e tutusa ma le masini faʻatulagaina. E leai se faʻatulagaga faʻapipiʻi aunoa i le modem o loʻo fesiligia, ma o le mea lea e naʻo le faʻasologa o le fetuutuunaiga o le avanoa e maua mo le fesoʻotaʻiga i le Initaneti ma le 'upega o fesoʻotaiga. Sei o tatou iloiloina mea uma e lua i nisi auiliiliga.

Seti i Initaneti

O lenei masini e naʻo le PPKE e fesoʻotai ai, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Faalautele le vaega "Fesootaiga"tusi "WAN Connection".
  2. Fausia se fesoʻotaiga fou: ia mautinoa o le lisi o "Igoa o le sosooga" filifilia "Fausiaina le Sootaga WAN", ona e ulufale lea i le igoa o loʻo manaʻomia ile laina "Igoa fou fesoʻotaʻiga".


    Toto "VPI / VCI" e tatau foi ona seti i "Fausia", ma o tau talafeagai (saunia e le e tuʻuina atu) e tatau ona tusia i le koluma o le igoa tutusa i lalo o le lisi.

  3. Taʻaloga o le modem seti seti "Auala" - filifili lenei filifiliga i le lisi.
  4. I le isi itu i le poloka PPP, poloka ia faʻatagaga faʻamaumauga na maua mai i le 'auʻaunaga ile Initaneti - tuʻu i totonu o pusa "Faʻatasi" ma "Upu".
  5. I meatotino IPv4, siaki le atigipusa i tafatafa o "Enable NAT" ma lolomiina "Suia" e faʻaaoga suiga.

Ua maeʻa nei le faʻatulagaina o le Initaneti, ma e mafai ona e alu i le fetuutuunaiga o laina eletise.

Seti WI-Fi

O le laina eletise i luga o le uila o loʻo fesiligia o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le algorithm o loʻo mulimuli mai:

  1. I le lisi autū o le initaneti, tatala le vaega "Fesootaiga" ma alu i le meataitasi "WLAN".
  2. Muamua filifili se mea autu "Tautuga SSID". O lea e tatau ona e maka le meataitasi "Enable SSID" ma seti le igoa fesoʻotaiga i le fanua "Igoa SSID". Ia mautinoa foi o le filifiliga "Faʻapolo SSID" le toaga, a le o isi vaega o le a le mafai ona iloa le Wi-Fi ua faia.
  3. Ma le isi, alu i le parakalafa "Saogalemu". O iinei e tatau ona e filifilia le ituaiga o puipuiga ma seti se upu faila. O le puipuiga o filifiliga o loʻo i totonu o le lisi o loʻo faʻaitiitia. "Moli Faʻamatalaga" - matou te fautuaina e tumau "WPA2-PSK".

    O le upu moni mo le fesootai atu i le Wi-Fi ua setiina i le fanua "Fasifuaitau a le WPA". Le itiiti ifo o numera o tagata e 8, ae fautuaina e faʻaaoga ia le itiiti ifo ma le 12 faʻamaumauga tutusa mai le alafapeta Latina. Afai e te mafaufau i se tuʻufaʻatasiga talafeagai mo oe e faigata, e mafai ona e faʻaaoga se generator password i la matou 'upega tafaʻilagi. Faʻailoga faʻailoa e pei "AES"ona kiliki lea "Auina atu" e faauma ai le masani.

Ua maeʻa le faʻatutuina o le Wi-Fi ma e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i se fesoʻotaiga faʻaeletogo.

IPTV setup

O nei tagata taʻavale e masani ona faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi atigipusa pito i luga o le TV TV ma televise. Mo ituaiga uma e lua, o le a manaʻomia ona e faia se isi fesootaʻiga - mulimuli i lenei faiga:

  1. Tatala faʻasalalau vaega "Fesootaiga" - "WAN" - "WAN Connection". Filifili se filifiliga "Fausiaina le Sootaga WAN".
  2. Le isi e te manaʻomia e filifili se tasi o faʻataʻitaʻiga - mafai "PVC1". O foliga o le uila e manaʻomia ai VPI / VCI faʻamatalaga, faʻapea foʻi ma le filifiliga o le faʻatinoga o le faʻatinoga. I le avea ai ma tulafono, mo le IPTV, o le VPI / VCI o le maualuga o le 1/34, ma i soo se tulaga, e tatau ona seti le faiga o le faʻatulagaga i "Faʻasalala Alalaupapa". A maeʻa i lenei mea, faʻaauau "Fausia".
  3. Ma le isi, e tatau ona e tuʻuina atu le taulaga e faʻafesoʻotaʻi ai le uaea poʻo le seti luga. Alu i le tab "Faasologa o Taulaga" vaega "WAN Connection". I le le mafai, o le sootaga autu e tatala i lalo o le igoa "PVC0" - Vaavaai vaʻavaʻai i atunuʻu ua faailogaina i lalo. E foliga mai, e tasi pe lua fesoʻotaʻiga o le a le toaga - matou te tuʻuina atu i latou mo le IPTV.

    Filifili le fesoʻotaʻiga muamua na fatuina i le lisi pa'ū. PVC1. Faailoga se tasi o pusa avanoa i lalo ifo ma kiliki "Auina atu" e faʻaaoga ai faʻaiʻuga.

A maeʻa lenei faʻamalosi, e tatau ona fesoʻotaʻi le televise i luga o le Initaneti-tele pusa po o le uaea i le atau ua filifilia - a leai o le a le aoga le IPTV.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, faʻalelei le modem ZTE ZXHN H208N e matua faigofie. E ui lava i le leai o ni faʻaopoopoga faʻaopoopoga, o lenei fofo e tumau pea le faatuatuaina ma mafai ona maua i faʻalapotopotoga uma o tagata faʻaoga.