Tatalaina o lau Tupe Totogi


OpenOffice Writer o se faʻataʻitaʻiga saʻoloto saoloto, lea o aso uma o loʻo maua atili ai ma sili atu ona taʻutaʻua i le va o tagata faʻaoga. E pei o le tele o tusitala tusitusi, e iai foi ona lava uiga. Sei o tatou taumafai e iloa pe faʻapefea ona aveesea nisi itulau.

Faʻalogo i le lomiga lata mai o OpenOffice

Aveese se itulau avanoa i OpenOffice Tusitala

  • Tatala le pepa lea e te manaʻo e fufulu ai se itulau poʻo ni itulau.

  • I le lisi autu o le polokalama i luga o le lisi Vaʻai filifili se mea Faʻaaogaina faʻamatalaga. O lenei mea o le a mafai ai ona e vaʻaia ni faʻamatalaga faapitoa e le o faʻaalia i le masani. O se faʻataʻitaʻiga o se tagata faapena e mafai ona avea ma "faailoga parakalafa"
  • Aveese uma mea le talafeagai i luga o se itulau avanoa. E mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le ki Faʻatonu pe o le ki Aveese. A maeʻa nei laasaga, o le itulau avanoa o le a tapeʻa aunoa.

Aveese se itulau ma se tusitusiga i OpenOffice Tusitala

  • Aveese faʻamatalaga e le manaʻomia ma le ki. Faʻatonu poʻo Aveese
  • Toe fai laasaga na faʻamatalaina i le mataupu ua mavae.

E taua le matauina ei ai ni mataupu pe afai e leai ni tusi e le tatau ona lolomiina i totonu o le tusitusiga, ae e le tapeina le itulau. I se tulaga faapena, e tatau ai i le lisi autu o le polokalama i luga o le lisi Vaʻai filifili se mea Upega Tafaʻilagi. I le amataga o se itulau avanoa, pāomi le ki. Aveese ma toe foʻi i le tulaga Print lolomi

I le iʻuga o nei gaoioiga i le OpenOffice Writer, e faigofie ona e aveese uma itulau le talafeagai ma tuʻuina atu i le pepa le fausaga tatau.