Tala Fou

Tuuina atu numera o le telefoni feaveai o taaloga Sa faasilasila e Steam le amataga o le tau mafanafana. Seia oʻo i le aso 5 o Iulai, e le gata e mafai e tagata uma ona faʻatauina ni poloketi taaloga taʻavale ma faʻaititia, ae e manumalo foi i tau i le taʻaloga fou. I le taimi o le faʻatau, o le a maua e le au faʻaaoga Steam le avanoa e faʻatau ai i tau maualalo taufaʻataua fou ma sili ona lauiloa o tausaga ua tuanai.

Faitau Atili

AsRock o loʻo sauniuni e faʻatalanoaina le DeskMini A300 o loʻo faʻapipiʻiina mo le faʻatulagaina o le polokalama AMD Ryzen. O nai ata o mea fou na lomia e le vaega Iapani o le gaosi oloa. AsRock DeskMini A300 AsRock DeskMini A300 AsRock DeskMini A300 O le autu o le AsRock DeskMini A300 o le tinaboard i luga o le AMD A300 chipset, na fuafuaina faapitoa mo PC vaʻavaʻa.

Faitau Atili

E le o mafai e le au faletupe a le Rusia ona maua le malosi e tausisia ai manaoga o le "Yarovoi Law", lea e mafua ai le tausia o fefaatauaiga, aua e leai se meafaigaluega ua faamaonia mo lenei faamoemoe i le atunuu. E uiga i lenei nusipepa Kommersant. E tusa ai ma le auaunaga a le aufaasālalau a Rossvyaz, o le suʻeina o fale suesue o le a maua le aia tatau e faʻamaonia nofoaga e teu ai faʻamaumauga i le faaiuga o lenei tausaga.

Faitau Atili

Ua amata e le Facebook social network ona faʻataʻitaʻi se meafaigaluega fou mo le faʻatupega o vaega - o le lesitala. Faʻatasi ai, o le a mafai e tagata o le nuʻu ona faʻatulaga se totogi faʻaletausaga mo le avanoa i mea tau puletaofia poʻo fautuaga i le aofaiga e $ 5 i le $ 30. O vaega tumaoti na totogiina i luga o le Facebook i luma atu, ae o lo latou faʻatupega sa faia e faʻafefe ai le auala aloaia o le upega tafaʻilagi.

Faitau Atili

Sui o le Electronic Arts ma BioWare na latou talanoa e uiga i tulaga manaomia mo le gaoioiga a Anthem. O le lisi o manaʻoga manaʻomia mo se komepiuta a le tagata lava ia o le Windows 10. E foliga mai, o le taaloga o le a musu e tamoe i luga o le 7 ma le 8 o le faiga faʻaoga. Ae o le vaega o totoe, o le Anthem e le o se mea e sili ona manaia e uiga i masini ma o le a le fesili mo se faʻatulagaga maualuga.

Faitau Atili

O tagata faʻaoga komepiuta uma e iloa le i ai o fesoʻotaʻiga e lua mo faʻamaumauga e teu ai - HDMI ma USB, ae le o tagata uma e iloa le eseesega i le va o le USB ma le HDMI. O le a le USB ma le HDMI? Interface Definition Multimedia Interface (HDMI) o se atinaʻe mo le faʻalauiloaina o faʻamatalaga faʻasalalau maualuga. O le HDMI ua faʻaaogaina e faʻafeiloaʻi ai faila vitio maualuluga ma telefoni faʻamaonia leo leo e tatau ona puipuia mai le kopiina.

Faitau Atili

O sui o le potu studio Blizzard na latou faʻamatalaina faʻamatalaga e uiga i tagata totoa fou o le Emepaea o Storm. I le aso 2 o Ianuari, na sau ai se toa mai le vateatea o Diablo i luga o le suega suega o le taaloga. E tusa ai ma tomai ma uiga o le kovana o le Emepaea e le o iloa, ae o le taimi nei e mafai e tagata taaalo ona faʻaaoga le faʻamatalaga o tomai o le tagata. Ua i ai i le malo le tulaga tulaga ese "Valorous stamp".

Faitau Atili

Ua faaopoopo e Blizzard se isi tagata i le au taaalo multiplayer Overwatch. O le taimi lenei, o le lisi o toa o loʻo avanoa mo le filifilia i taʻaloga na faaopoopoina e le hamster Hammond, o Taran foʻi, o loʻo pulea lana lava auivi tauva. E tusa ai ma le tala faasolopito, na maua e Hammond se mafaufauga ma tulaga e le masani ai mo tagata masani masani ona o se suesuega na faia i luga o le laina o le Horizon lunar.

Faitau Atili

I le vaveao o le tekonolosi komepiuta, o se tasi o faafitauli ogaoga o le tagata na faaaogaina e le lelei le fesoʻotaiga o masini - o le tele o pitonuʻu eseese na nafa ma le fesoʻotaʻiina o vaituloto, ma o le tele o ia mea na faʻatuputeleina ma le faʻatuatuaina. O le fofo o le "pasi tele tele" poʻo le USB mo sina pupuu.

Faitau Atili

Na faaalia e sui o Google le tulaga i le mauaina o pepa mai le auaunaga Docs i le tuʻuina atu o le "Yandex". E tusa ai ma le kamupani, Google Docs o loʻo galue lelei ma o loʻo tumau pea le puipuia mai le site o hacking, ma le lata mai talu ai nei na mafua mai i faʻamatalaga faalilolilo sese. O loʻo lipotia mai e le lipoti e faʻapea, o ripoti e oʻo lava iʻuga o suʻesuʻega pe a fai e faʻaaoga e le aufaipisinisi i latou lautele.

Faitau Atili

I lenei faaiuga, e mafai e Facebook ona tuleiina le tausiga o se tasi o tagata autu e atiaeina. O le isi aso, co-faavaeina o Oculus VR, lea na umia e Facebook, Brendan Irib na faasilasila lona litaea mai le kamupani. E tusa ai ma tala, o lenei mea e mafua mai i le toe fetuutuunaiga na faʻalauiloaina e le Facebook i totonu o lana potu faʻapitoa, ma i le mea moni, o manatu o le Facebook ma Brendan Iriba o le faʻaleleia atili o le atinaʻeina o tekinolosi faʻatautaia.

Faitau Atili

Latou te mananaʻo ia avea le mea moni mama ma se mea sili atu ona faigofie. Valve, faatasi ai ma le HTC - o le gaosiga o tioata moni tioata Vive - o loʻo faʻaofiina i totonu o le Steam se tekonolosi lea e taua o le Motion Smoothing ("lafo faatu"). O le taʻiala o lona faʻatinoga, o le taimi e paʻu ai le faʻatinoga, e maua ai laina o loʻo misi e faʻavae i luga o le taimi muamua ma le gaioiga a le tagata taalo.

Faitau Atili

O le au atinaʻe o le Aofaʻiga o Tau: Roma II o le fuafuaga faʻasolopito o loʻo faʻamatalaina ai le le lelei o le tali atu a tagata taaalo i le televave o foliga o tamaitai sili. O le Maota o le Fausiaina o le Maota i lana faʻamatalaga na maitauina ai o le pasene o le paʻu o tamaʻitaʻi o loʻo avanoa mo le totogi i faʻamatalaga aupito lata mai, e ui lava i lagona loloto o le au taaalo, e leʻi suia.

Faitau Atili

O tagata faaaoga Ipuite Rusia i lona tulaga atoa o loʻo malamalama i le saogalemu o latou tagata taʻavale ma e le manaʻo e suia ia tulaga faaletonu. O lenei faaiuga e mulimuli mai iʻuga o se suʻesuʻega na faia e Avast. E tusa ai ma le suʻesuʻega, na o le afa o tagata Rusia ina ua maeʻa le faʻatauina o se uila na suia ai le saini ma le upega tafailagi a le gaosiga e puipuia ai mai le osofaia.

Faitau Atili

O le suʻesuʻega "Yandex" na amata ona faʻasinoina mea o loʻo i totonu o le Google Docs auaunaga, ona o le fia afe o pepa o loʻo i ai faʻamatalaga agatapuia na maua saoloto. Na faʻamatalaina e sui o le suʻega suʻesuʻe Rusia le faʻafitauli ona o le leai o se faʻamaloiloga o le password i luga o faila faasinoupu. O pepa a le Google Docs na faʻaalia i le tuʻuina atu o le "Yandex" i le afiafi o le aso 4 o Iulai, lea na matauina e le pule o telefoni Telegram.

Faitau Atili

O le palota a le peresetene i Pasila o loo atagia i taaloga vitio. Ma e le o le mea sili. O pulega a Pasila e le fiafia i le taaloga e taʻua o Bolsomito 2k18, na tatalaina i luga o le Steam i le aso 6 o Oketopa. O le mea lea o se tagata taalo i le matafaioi a le peresetene o le Peresetene o Zhair Bolsonar (o lona igoa, ioe, e le o faamaninoina manino, ae o le igoa o le taaloga e tautala mo ia lava) e tatau ona faamamaina le atunuu o le "faipule leaga."

Faitau Atili

Faʻalogoina le faʻalogoina o le VR o le Half-Life. Talu ai nei, na faaali mai ai ata i luga o le upega tafaʻilagi e faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga o pulou taumatau tioata. O se tasi o ata o loʻo faʻaalia manino ai le logo a le Kamupani Valve i le PCB. O le aso i luga o le lau o le komepiuta na ulufale i totonu o le faavaa i se isi ata e faailoa ai o ata sa faia ia Iulai o lenei tausaga.

Faitau Atili