Tala Fou

I le aso, Iuni 25, ua atoa le 20 tausaga o Windows 98. O le tamaʻitaʻi tuusaʻo o le ivasefulu lima tausaga o loʻo galue mo le valu tausaga - o lana lagolago aloaia na faʻauʻu na o Iulai 2006. O le faalauiloaina o le Windows 98, faasalalauina i luga o le TV televise a Amerika, na faamalumalu ai le foliga vaaia o se mea sese i luga o le komepiuta faatemokalasi, ae le taofia ai le faasalalauina o le OS i le lumanai.

Faitau Atili

Folafolaina i le taumalulu, o se uiga fou o le lauiloa MOBA Dota 2 Mars na sau i le taaloga. O le faʻatagaina o le toa na faia i le aso 5 o Mati. Na faia e le au atinaʻe o Valve le malosi o le uiga taua o Mars, ma tuʻuina atu foʻi ia te ia 4 tomai, o se tasi o ia mea e pasi. O le tomai muamua e taʻua o Spear o Mars ma e lua nuke ma e mafai.

Faitau Atili

O le toatele o tagata taaalo o le taaloga sa matua le faamalieina i lenei faaiuga. I le tele o atunuu, na faʻasao ai Tom Clancy le fana Rainbow Six Siege i le maeʻa o le 2015, ae o le gagana Asia o loʻo sauniuni mo le faʻamalolo mai i le taimi nei. Ona o tulafono tuusao i Saina, na latou filifili ai e vaʻaia le taaloga i le aveesea poʻo le suia o nisi elemene o le mamanu i totonu.

Faitau Atili

O se tasi o polokalama sili ona tele a Rusia e sili ona faigofie mo le faʻaaogaina i aso uma. Matou te taʻu atu pe mafai faapefea ona e toina tupe mai le pusa tupe a le Yandex ma le itiiti ifo o le komisi. O le a le mea e manaʻomia mo lenei mea ma pe faapefea ona fai pe a poloka. Ituaiga Faʻamaumauga o laupepa Yandex Laulau: faʻasologa o mea eseese Volega o le Yandex E faʻapefea ona toese tupe mai le Yandex pusa Tupe I luga o le card E leai se komisi E mafai ona alu ese i le QIWI O le a le mea e fai pe a iai le tala i Yandex.

Faitau Atili

Ina ua avanoa le tagata o taaalo i le taaloga mo le sapalai muamua, na amata ona suesue e le au fiafia ana mea. O le iʻuga, na mafai e se tasi o tagata faʻaaoga ona faʻataʻitaʻi le faiva ma tamoe i le demo o le lalolagi masani o World Warcraft. Ae ui i lea, i lenei pepa, e mafai e se tagata taalo ona na o le suʻesuʻeina o le laufanua, talu ai e leai ni sailiga poo se PPC i le "demo" pirau.

Faitau Atili

O le tele o komepiuta i aso nei e taugata tele, ae e iloga i latou i le maualuga ma le maualuga o le FPS (faʻatusa faʻatusa) i taʻaloga. E toatele tagata e taumafai e fatuina ni fonotaga tulaga ese mo taaloga ina ia mafai ai ona laveai i vaega e aunoa ma le leiloa o faamatalaga faapitoa. E mafai ona maua ni faʻatau ma sauniuni e fai a latou filifiliga, o le tau sili ona taugata e mafai ona matua ofo ai le tagata faatau.

Faitau Atili

E pei o le toatele atonu ua mafai ona faitau i tala fou, o se lomiga fou o le komipiuta office office Microsoft Office 2013 ua faʻatau talu mai aso ananafi. tagata taitoatasi ma faʻalapotopotoga faʻapitoa, malo ma faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga, ma isi.

Faitau Atili

O le laina o taʻalo ataata Nvidia GeForce i luga o le fausaga o Turing ua faʻalauteleina le tala faʻatatau o le tala GTX 1660. E pei ona tuʻuina muamua GeForce GTX 1660 Ti, e faʻavae i luga o se puzzle 12-nanometer TU116, ae i totonu o se kopi-i lalo - faatasi ai ma 1408 Cres. I le faʻaopoopoga i le numera o iunite faʻaopoopo, o le mea fou o loʻo faʻaalia mai le mafaufau e GeForce GTX 1660 Ti.

Faitau Atili

I le Facebook Messenger, o le a le pine ae oʻo mai faasalalauga i le vitio e le mafai ona sui, lea o le a otometi lava ona tafe i le taimi o le talanoaga i le avefeau. I le taimi lava e tasi, o le a le tuʻuina atu i ai e le faʻaaogaina le avanoa e faʻafiti ai ona mumusu e matamata pe taofi foi ata o faasalalauga, lipoti Ripoti. Faatasi ai ma le aufaasalalauga faʻasalalauga fou e fegalegaleai ma Facebook Messenger o le a feagai nei i le aso 26 o Iuni.

Faitau Atili

O le komiti komepiuta Saina CJSCOPE ua faʻamaonia le faʻamalamalamaina o NVVIA GeForce RTX telefoni feaveaʻi i luma o le latou faʻasalalauga aloaia. Ua tuʻuina atu e le kamupani faʻavae autu uma o oloa fou i mea faʻaleleia i le komepiuta HX-970 GX. Uiga o Nvidia GeForce RTX telefoni feaveai pe a faʻatusatusa i matāʻupu o le telefoni Le GeForce RTX 2080, 2070 ma le 2060 faʻavavevave o le a aofia i le laina fou o kata vitio o Nvidia.

Faitau Atili

O le elemene autu o le PC o le motherboard, lea e nafa ma fegalegaleaiga saʻo ma le eletise o isi vaega uma faʻapipiʻi (komipiuta, kata vitio, RAM, masini). O tagata PC e masani ona feagai ma le fesili o le a sili atu: Asus poʻo Gigabyte. O le a le eseesega i le va o Asus ma le Gigabyte? E tusa ai ma le au faʻaaogaina, o fale o le ASUS e sili ona aoga, ae o Gigabyte e sili atu ona mausali i le faʻatinoga.

Faitau Atili

O le faasilasilaina o le isi augatupulaga o kata vitio GeForce ua faamoemoeina i le sili atu i ni nai masina, ae e tusa ai ma tala, ua uma ona sauniuni lelei Nvidia mo ia. E tusa ai ma le punaoa a le PCGamesN, o faʻatauvaʻavaʻavaʻavaʻa vitio ua saunia i fale teu oloa o se kamupani American e oʻo atu i le miliona iunite. Afai o faʻamatalaga e uiga i se fuainumera tele o fetuunaiga o ata vitio na muamua faia, o le a avea ma mea moni, o le a mafai e le GeForce fou ona ulu atu i le maketi i ni aofaiga atoatoa i le maeʻa ai o le faasalalauga.

Faitau Atili

Sa filifili Huawei e taofi le faʻalauteleina o faʻalapotopotoga faʻapitoa mo le telefoni atamai P9 na faʻatuina i le 2016. E pei ona lipotia mai e le kamupani a le kamupani a le kamupani Peretania se tusi i se tasi o tagata e faaaogaina, o le lomiga lata mai o le OS mo Huawei P9 o le a tumau i le Android 7, ma o le a le vaaia e le masini faʻafouga talu ai nei.

Faitau Atili

I le masina o Me 2015, na faʻamaonia ai e le Facebook ona tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i ona tagata faʻaoga i tagata e faʻaaogaina, ae ui i lea, e pei ona i ai, o kamupani taʻitasi na latou maua avanoa i ia faʻamatalaga e tusa lava pe uma le aso ua taua. Faatasi ai ma le Rusia Mail.Ru Group, lipoti CNN. Seʻia oʻo i le 2015, e mafai e tagata na faia ni talosaga mo le Facebook ona aoina faʻamatalaga eseese oa latou tagata maimoa, e aofia ai ata, igoa, ma isi.

Faitau Atili

E tusa tonu ma le taimi na faʻasalalau ai le viliva vitio sikolasipi Nvidia GTX 1180, ae mafai ona tatou mateina, ae mafai ona e maua se manatu aoao o le oloa fou i le taimi nei. O le Vietnamese online store h2gaming.vn, e aunoa ma le faatali mo se faatagaga mai Nivdia, faatulaga se muaʻi faʻatau atu o se kata vitio e leʻi faʻaalia ma i le taimi lava lea e tasi na "faʻagasolo" ona uiga autu ile Network.

Faitau Atili

Mo le teuina o faila i luga o le Initaneti, e sili atu ona faigofie le faʻaaogaina o le ao. Latou te faʻatagaina oe e faʻaoga avanoa i luga o lau komepiuta ma galue faʻatasi ma pepa ma faʻamatalaga mamao. I le taimi nei, o le tele o tagata e faʻaogaina Yandex.Disk poʻo Google Drive. Ae i nisi tulaga, e sili atu le tasi punaoa nai lo le isi.

Faitau Atili

O Iuni ua mavae, na faalauiloa ai e le au atinaʻe Iapani mai Capcom o lo o latou fuafua e faaopoopo nisi vaaiga i le Resident Evil 2 Remake. E pei ona i ai, o tagata foafoa o se tasi o popolega sili e ola ai e leʻi faʻasesēina. I le toe faʻaleleia o le vaega lona lua o le a toe faʻafoʻi atu ai le faʻaogaina o le "Tagata e Tofa Fa" ma le "Survivor Tofu." O le faʻataʻitaʻiga muamua o loʻo taʻu mai ai le sui faapitoa o Hanke, o le na alu i le Aai o Racoon mo ni faʻataʻitaʻiga a le William Birkin virus.

Faitau Atili

Mai le taimi, o tagata na faʻatau ma faʻatau atu, o le taamilosaga e le uma o fesuiaiga o oloa e le taofia e oo mai i le aso nei. Ae o le olaga ua fesuisuiaʻi, ua fesuisuiai le lalolagi, ua fesuiaiga fola o fale. Ma, afai o muamua ituaiga ituaiga o maketi ma faʻasalalauga i luga o palota a le taulaga poʻo i nusipepa, o lea ua maua atili ai i luga ole Initaneti pei o Avito ma Yule.

Faitau Atili